keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Ah, ne ihanan kamalat syksylakat!

No niin, lempparilakat kehiin!! Se on syyskuu ja saa alkaa lakata niillä kamalan ihanilla ( vai ihanan kamalilla ) väreillä. Kaikki vauvankakat ja murretut punaiset nyt kehiin! Tässä parit lakkaukset ;)



Picture Polish Vogue

Muistin Voguen ja ajattelin että apua, pakko lakata tällä koska tämä jos mikä, on parhaita syysvärejä. Hyvin vähän on Picture Polishin lakkoja tullut hankittua, koska moni heidän videonsa editoidaan niin että lakka näyttää peittävän kahdella kerroksella. Kiva sitten ostaa sellainen lakka kun ei kolmekaan kerrosta peitä pitkiä kynsiä. Hankin siis tätä nykyä pelkästään tummia lakkoja koska niissä peittokykyyn voi luottaa. 


Vogue peittää kahdella kerroksella. Laitoin päälle vaan niittejä ja decaleita. Ja meni hermot näin pitkiin kynsiin! Näyttäähän ne kivoilta kuvissa mutta se tosielämä...raapivat joka paikkaa ja koko ajan varottava. Tuntuu että nykyään inhoan pitkiä kynsiä ja haluan ne vaan äkkiä alas :DD leikkasinkin kynnet heti tämän lakkauksen jälkeen.



Faby Pick A Card, Any Card + F.U.N. Lacquer Pay Day + Milv decalit

Muistatteko muuten FUN-huuman? Kaikki lakkasivat niillä ja esittelivät uusia sävyjä. Lakkoja tuli myyntiin ja uusia kokoelmia ilmestyi, mutta miten tämä on näin tyrehtynyt? Pakko sanoa että itselläkin on lakkojen osto vähentynyt huomattavasti...mutta ehkä se on vaan hyvä asia kuitenkin ;) Kynsiblogit on totaalisen hiljaa ja ei kyllä itselläkään ole tietoa uutuuksista ja siitä mikä on nykyään in. Harmi! 


Fabyn Pick A Card, Any Card on kauniin ruma vaaleanruskea. Peittää kahdella kerroksella, ihanan laadukas lakka! Pay Day on laitettu kynsille tuputtamalla meikkivoidesienellä. Keskisormessa valkean lakan päällä Milv decal. 



F.U.N Lacquer Green Foliage

En ole lakannut tällä aikoihin ja voi pojat kun on nätti lakka! Olen monesti sanonut että pidän eniten FUNin lakoista jotka peittävät helposti eivätkä ole liian ärsyttäviä poistaa. En todellakaan jaksa kerrostaa glitteriä jotain 4-5 kerrosta...
FUNin lakkoja näkyy nykyään aivan liian vähän. Kuten edellisistä kynsistä kirjoitinkin. Ei uusiakaan taida oikein Cesarille tulla? Tätä löytyy vielä, mikäli kiinnostuit. Peittää kahdella helpolla kerroksella. Kaunis tumma metsäinen vihreä, reilulla kultavoittoisella hologlitterillä. Leimaus laatasta Haranouta L079.


Mitä värejä sinun kynsillesi pujahtaa tänä syksynä?

7 kommenttia:

  1. AIkalailla niitä samoja lakkoja kuin ennenkin, veikkaan että kallistun valkoiseen, harmaaseen, tummiin sävyihin ja ne höystettyna flakie/glitterlakoilla :D


    No, nythän juuri julkaistiin F.U.N Lacquerin uusi synttärikokoelma :D Itselläni muutama heidän lakka ollut, mutta ei sykähdyttäneet joten pistin eteenpäin.

    Kicksiltä tilasin pari uutta Essietä, en vain tiedä mistä kokoelmasta, kun niitä ei löytynyt googlettamallakaan kuin Kicksin omilta sivuilta, mikä on aika outoa... Ei tosin ole yllätys, että he laittaa jonkun kokoelman myyntiin ennen muita, aiemminkin on näin sattunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, huomasin että onhan tuota synttärikokoelma tullut F.U.N:ille mutta en niin välitä magneettilakoista :)

      Poista
  2. Funin duochromet näytti kivalle, mutta ootan Holo tacon versioita.
    Mun lakka innostus ei lakkaa 😁, vaikkei nyt ihan kaikkea haluakkaan. Essien syyskokolmassa oli pari niitä "ostan alesta" sävyjä ja Opilla vain yksi.
    PPlta pitää lakata Amberillä ihan heti, sehän on ihana syyssävy.
    Voguea mulla ei olekaan, kaunis on .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla varmaan se Amberkin vielä on, se on kyllä ihana <3 OPIa en ole seurannut kun en halua alkaa himoita, NCLA:lta hankin pari syyssävyä :)

      Poista
  3. Syksylakat on just ihanan kamalia. :D Mun kokoelma huutaa tollaista sinappista sävyä, mutta en oo löytänyt vielä täydellistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos noissa Color Clubin uusissa sitä täydellistä sinappia?

      Poista
  4. Kivat lakkaukset. Tuo tummanvihreä oikein ihana lakka.
    Olisi muutama PP:n ja OPI:n lakka odottamassa käyttöä tässä syksyllä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3