sunnuntai 16. elokuuta 2020

Mitä meikkejä valitsisin jos olisin normaali ihminen?

Saatu ilmaistuote*

Tähän huisinhauskaan haasteeseen sain idean @beautysquaresin ig storystä. Ideana on siis yksinkertaisesti valita yksi meikkituote joka kategoriasta ja sillä olisi pärjättävä ;) olenhan minäkin joskus ollut normaali meikkaaja enkä hc-meikkihamstraaja. Yritin miettiä mitä tuotteita ennen käytin ja oliko mulla oikeasti vaan yksi tuote joka kategoriaa. Jos mulla olisi yksi ainut meikkipussi jonka tuotteita päivittäin käyttäisin, niin mitä se sisältäisi?


Lähtisin liikkeelle perusasioista eli meikkipohjasta. Koska ihoni on helposti rasvoittuva pintakuiva sekaiho joka kiiltelee ja liejuuntuu helposti, valitsen mattaisen meikin. Estee Lauder Double Wear pysyy ja on pitkäkestoinen, se on yksinkertaisesti paras kokeilemani meikkivoide. Se on helppo levittää eikä jämähdä pakkeliksi, joten tämä selkee! Ilman neutraloijaa en osaa enää olla ja keltainen on paras kirkastamiseen, joten valintana Boho 06*. Peiteaine mulla olisi Maybellinen Instant Anti-Age koska se ei mene kuivalla sy-iholla juonteisiin ja on miellyttävää käyttää. Puutereista mulla ei ole ultimaattista suosikkia mutta tykkään paljon Maybellinen mattaavasta Fit Me! kivipuuterista. 


Kulmat, rajaus ja ripsiväri eli meikin kulmakivet. Kulmat meikkaisin mieluiten NYXin Micro Brow Pencilillä koska se on mulle sopivin. Voin jättää pomaden ja kulmageelin pois, mutta kulmaväriä on oltava. Pärjäisin hyvin siis kahdella kulmatuotteella joten kaveriksi Catricen kulmapaletti. Kaksi tuotetta valitsisin myös rajaukseen, nestemäisen NYX Ink Linerin ja Physicians Formulan pehmeän kynän*. Ripsiväriksi kelpuutan jonkun pidentävän ja tuuheuttavan, voisi olla Lumene True Mystic Volume.  


Poskimeikit! En käyttänyt ennen poskipunaa, highlighterista tuskin oli silloin kuultukaan. Hämärä muistikuva on että mulla olisi ollut joku bronzer mutta en osannut sitä käyttää :D bronzeria käytän lähinnä kesäisin vaikka omistan niitä hupsuna. Jättäisin siltikin bronzerin pois koska mielestäni varjostukset ovat pyöreälle naamalle tärkeämmät. 
Toivottavasti saisin aikaiseksi hankkia uuden Make Up Storen Masain kun en raaski käyttää tätä loppuun ;D paras contoursävy ever. Poskipuna voisi olla neutraalin sävyinen, MAC Blushbaby on sellainen joka päivän puna. Korostukseksi valitsen myös MAC:ia, Lightscapade MSF on neutraali, ei liian kiiltävä sävy. Mielestäni tämä kolmikko toimisi hyvin yhdessä. 
Yksi hirmu hyvä valinta meikkipussiin ainoaksi poskimeikkituotteeksi olisi jokin paletti joka sisältää kaiken. Smashboxin Cali Contourissa on poskipuna, bronzer, contour ja korostuksia. Voisin ottaa senkin mukaan vai onko tässä jo liikaa poskijuttuja :D ?


Luomivärit. Selkeästi haastavin kohta tässä haasteessa. Mietin mitä perus meikkipussissani voisi olla koska kaikkea ei voi nyt valita mukaan, pistin rajan kolmeen palettiin. En kykene vaan yhteen. Kuolisin.

Muistan että käytin aina vaan yhtä väriä ja muistan sen olleet Lumenen matta vaalea violetti solonappi. Kyllä mulla varmasti oli muitakin luomivärejä mutta mitään varjostusjuttuja en tod osannut tehdä! Tuskinpa oli siveltimiään. Käytin aplikaattoreita. Paletteja ei ainakaan tässä kokoluokassa ollut, voi olla että jotain pieniä halpoja oli. Pitää muistaa että ei mulla ennen ollut rahaakaan näin paljon mitä nykyään :D oon kuitenkin ollut työttömyyskorvauksilla tai jollain tuilla. Ja puhun siis ajasta ennenkuin sain ensimmäisen oikean työpaikan, kaikenlaisia pätkähommia kyllä oli. 

Niin, ne paletit. Otin kolme mukaan. Neutraaliksi Too Faced Chocolate Bon Bons. Yksi parhaita nudepaletteja ikinä, niin toimivat värit, ulkokuori kuin karkki ja tällä syntyy niin nättiä meikkiä! Rakastan tätä palettia ja kyllä tällä on kova tunnearvokin.


Hirveen vaikee valita vain kolme millä pärjäisi, mutta kyllähän näillä potkisi jo pitkälle. Urban Decay Smoky olisi hyvä tummempiin meikkeihin ja minusta tämä on vaan niin monipuolinen. Helppo ja nopea käyttää. Hyvät sävyt.


Kävin pitkään kamppailua mielessäni siitä mikä olisi valintani värikkääksi paletiksi. Teki mieli ottaa joku Jeffree mutta en osannut päättää eikä voinut valita vaan yhtä parasta! Päädyin sitten Anastasia Beverly Hills Norvinaan koska sen laatu on kiva ja tässä on värejä mun vihreille silmille. Paletissa on myös glittereitä jos sellaista joskus haluaisi. Mietin muuten pitkään tämän ja Soft Glamin välillä, mutta SG jäi pois koska mulla jo kaksi neutraalipalettia on. 


Huulimeikit oli myöskin aika vaikee koska muistan aina olleeni huulimeikkihamstraaja. Nyt piti valita kovalla kädellä mutta kuuteen päädyin, ja se on hyvä määrä normaalikansalaiselle. Kai. Näissäkään ei voi olla yhtä vaan.
Punaisia huulia oli otettava mukaan ja nehän ovat parhaat mattaisina. Joka päivän punaksi Jeffree Star Gemini ja täydelliseksi, ainoaksi punaiseksi Wifey. Lumenelta ja Estee Lauderilta nappaisin mukaan hieman väriä tuovat tummanpunaiset kiillot. Nudeina toimisi Buxomin White Russian ja MAC:in Blankety. Näillä pärjäisin hyvin.


Sitten vielä extraa! Meikkituotteita joita ilman ei enää pärjää. Ihan pakollinen nyt on ainakin silmämeikinpohjustaja, mulla se olisi vaikkapa UDPP, vaikka muitakin hyviä on. MAC Paint Pot Painterly on kuitenkin ainut hyvä, mattainen ihonvärinen sävy pohjustajan päälle tuomaan lisäpitoa. Tuote jota ostan aina uudelleen. 
The Ordinaryn silikoni primer toisi lisäpitoa yhdessä Skindinavian mattaavan suihkeen kanssa. 

Tätä postausta oli hirween hauska tehdä! Oli pakko napata tuo idea ja nyt aionkin haastaa muita kauneusbloggaajia vastaamaan tähän. Ja ihanat lukijani, mitä meikkejä sinä valitsisit yhden per kategoria? Riittäisikö vaan yksi luomiväri ja huulimeikki?

ps. Olen lomailemassa joten kommentteihin vastaaminen kestää ennenkuin pääsen läppärin ääreen kotiin ;)

17 kommenttia:

  1. Tätä oli tosi kiva lukea! Oon itsekin välillä miettinyt, että jos olisin edelleen peruspirkko meikkien suhteen, niin mitä mulla ois. Todennäköisesti mun listalla ei ois silloin lähestulkoon mitään näitä tuotteita, koska monet oon hankkinut ulkomailta asti :D Mutta jos pitäis valita vain yks, niin tän hetken valinnat ois varmaan nämä:
    -meikinpohjustaja Smashbox Primerizer
    -meikkivoide MUFE Ultra HD
    -peitevoide Jeffree Star
    -puuteri Fentyn irtopuuteri
    -kasvomeikkeinä Kat Von D:n contourpaletti, Nars Orgasm poskipuna ja Jeffree Star Ice Cold Skin Frost
    -kulmameikkeinä Anastasian Brow Definer ja Milk Makeup kulmageeli
    -ripsivärinä vaikkapa Anastasian ripsari
    -eyeliner Kat Von D Dagger Tattoo liner
    -luomivärin pohjustus UDPP
    -jos pitäisi valita vain yksi paletti, se olis Jeffreen Blood Sugar. Siinä on tarpeeksi neutraaleja sävyjä arkeen, näyttäviä kirkkaita punaisia juhlaan /näyttävämpään meikkiin ja muutama tumma sävy vaikka baarimeikkiin.
    -ja viimeistelynä Urban Decayn All nighter setting spray. Siitä ei vaan voi enää luopua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvät valinnat, liki jokainen olisi sellainen jonka minäkin valitsisin ;)

      Poista
  2. Ainiin ja huulimeikki tietysti... Varmaan Jeffreen punista Redrum ja Mannequin ja sitten Jeffreen kiilloista Diamond Juice ja lisäksi vielä Milk makeupin Lip glaze kiiltovoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeffreen kiiltoja ei itsellä ole mutta asia pitäisi kyllä korjata ;D

      Poista
  3. Tää oli mielenkiintoista😊. Mun kokoelma on räjähtäny...joten mun tavoite ois päästä vaan siiheen meikkipussilliseen meikkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi ajatuksena kiva mutta mahdoton toteuttaa ;D

      Poista
  4. Tää oli kyllä mielenkiintoinen postausidea! Täytyy varmaan napata omaankin blogiin tämä<3

    VastaaPoista
  5. Miten hauska postaus! Mä aion kopsata idean:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen mielelläni sinunkin vastauksesi :)

      Poista
    2. Täältä löytyy:
      https://betternailday.fi/mita-meikkeja-kayttaisin-jos-olisin-tavallinen-meikkaaja/

      Poista
  6. Vai normaali meikki ihminen, mitä se on? =DD
    Ei mulla varmaan olis kuin joku rajaustussi, luomiväripaletti tyyliin ruskeaa, ripsari ja ehkä poskipuna. Olen nähnyt muutaman "tavan" ihmisen meikkipussin ja se teki minut surulliseksi =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D en itse pystyisi mutta ihailen sellaista yksinkertaisen simppeliä "kokoelmaa". Missä vaiheessa tämä riistäytyi näin käsistä...

      Poista
  7. Muutamia tuttuja tuotteita löytyi valinnoistasi. :) Luulen että pärjäisin hyvin niin että jokaisesta kategoriasta pitäisi valita vain yksi, koska niin yleensä menen viikonloppureissuni.

    VastaaPoista
  8. Aika hyvä kattaus tuotteita sinulla. :D
    Ylitse muiden on UDPP, jonka valitsen parhaana tuotteena. Kiiltävää naamaa voi korjailla, mutta viiruja luomivaosta on ärsyttävämpää siistiä.
    Mainostettiinko ysärillä bronzereita ja korostuksia? Hyvä, kun poskipuna muistettiin mainita. ;D Paljon on pieniä osia meikkaamiseen tullut mukaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mainostettu ainakaan liiemmin :) en kyllä käyttänyt kumpaakaan saati poskipunaa...

      Poista

Kiitos kommentista <3