tiistai 4. elokuuta 2020

Luxie siveltimet

**Mainoslinkki

En edes muista mistä Luxie sivellin innostukseni ( eli hamstraaminen ) lähti. Muistaakseni ekat siveltimet sain Look Fantasticin joulukalenterissa, sitten tilasin Nobebeautyltä jotain, sitten tuli taas joku alekoodia ja Nobebeautylle pukkasi uutta tilausta. Nyt mulla onkin aimo kokoelma Luxien siveltimiä!

Ja koska nää on minusta tosi hyviä, ajattelin kertoilla teille omat lempparini ;)


502 - Large Powder Brush on puuterisivellin jauhemaiselle tai kiinteälle puuterille. Tämä on todella hyvä, napakka ja tiivis. Just hyvän mallinen! Sopii myös aurinkopuuterille koskaa ei ole liian iso tai pieni.

532 - Round Top Blender kabukisivellin on melkeinpä paras kokeilemani kabuki! Käytän tätä kivipuuterille silloin kun haluan todella pitkään pysyvän lopputuloksen. Mutta tällä levittyy myös mineraalimeikkipohjakin! Pidän tästä koska tämä on todella tiivis ja "imee" puuteria hyvin sisäänsä. Näyttää pieneltä mutta on kädessä hyvänmallinen.

660 - Precision Foundation Brush tuli hankittua meikkivoiteen levittämiseen. Mulla ei ollut hyvää meikkivoidesivellitä tai tuntuu että kaikki jättää rantuja. Tähän on hyvä työstää meikkivoide, sivellin joustaa hyvin iholla mutta on kuitenkin tarpeeksi jämäkkä. Olen käyttänyt tätä myös highlighterille. 

560 - Medium Fan Brush on käytössä highlighterille kuten mulla viuhkasiveltimet aina. 



120 - Detail Round Blender on sivellin luomivärin pohjasävyn tai pohjustusaineen levitykseen. Pyöristetty ja pehmeä pää sopii mielestäni myös kevyeen häivyttelyyn, itse käytän tätä peiteaineelle. Mutta tämä tekee myös hirveän hyvin häivytetyt varjostukset, sellaiset tosi pehmeät ja "valmiiksi häivytetyt". Hankala selittää mutta mulla on monta häivytyssivellintä ja tämä kiilasi ehdottomasti kärkikastiin!

205 - Tapered Blender Brush on tuuhea häivytyssivellin erityisesti pigmenttirikkaille luomiväreille. Sopii myös smokey eye -meikin tekoon. Tykkään itse levittää tällä keskitumman sävyn varjostukseen. Jos hankin vielä jotain Luxie siveltimiä, niin ostoslistalla on tälläiset erikokoiset häivytyssiveltimet koska käytän meikin teossa aina useaa erikokoista. 

213 - Eye Shading Brush sopii erityisesti vaalean luomivärin levitykseen koko luomelle. Tällä levittyykin koko luomi vaivatta mutta Miia Johansson taikoo tällä koko silmämeikin. Minä voisin vannoa että tämä on paras silmämeikkisiveltimeni. MAC 239 on ikiaikainen suosikkini mutta tämä kyllä melkeinpä syrjäyttää sen! 213 on tiivis, napakka ja ennenkaikkea jotenkin niin täydellisen kokoinen luomella työskentelyyn. Se nappaa värin tiiviisti itseensä ja levittää sen pysyvästi luomelle. Ja oikeesti tämä maksaa 12 e normaalihinnallaan! Uskomaton hinta-laatusuhde! 

141 - Mini Round Eye Brush on käytössäni alaluomella ja pienissä tarkoissa alueissa. Tätä ja 121:sta löytyy minisivellin setistä. 

121 - Mini Tapered Eye Brush on isompi kuin 141 ja sopii esim. tummimman värin levitykseen luomivakoon. Nämä minisiveltimet on molemmat ihanan tarkkoja ja tarpeellisia. 


213 on Luxien siveltimistä suosikkini. Se istuu käteen niin hyvin ja siitä on hyvä pitää otetta. Tätä suosittelen jos haluat aloittaa tutustumisen Luxien siveltimiin. Ostan varmasti varakappaleen tästä ettei käy kuten MAC 239:lle, sitä ei enää alkuperäisenä saa ja meni vuosia löytää hyvä sijainen. Tämä Luxien 213 tuli erittäin hyväksi korvaajaksi sille ;)


Luxie meikkisivellinten valmistaja aloitti toimintansa 2014. Lyhyessä ajassa siveltimet ovat saaneet valtavan suosion! Luxien synteettiset, bambuvartiset siveltimet on suunniteltu täysin kuluttajien toiveiden ja palautteiden pohjalta. Tarkoitus on ollut luoda markkinoiden paras ja laadukkain sivellin, jota myös youtube-gurut ja meikkitaiteilijat suosivat. Kaikki siveltimet ovat korkealaatuisia, hypoallergeenisia, käsintehtyjä ja vegaanisia. 

Itse kuulin Luxien siveltimistä blogeista ja Instagramista. Mielenkiinto heräsi koska etenkin 213 on kerännyt kehuja. Sitten sain ensimmäiset siveltimeni ja siitä se sitten lähti. Luxien siveltimet ovat kädessä hyväntuntuisia, hyviä työskentelyyn ja karva on miellyttävän tuntuista. Ne kestävät pesua ilman hapsotusta. Siveltimien ulkoasu on kaunis ja on helppo kerätä yhtenäinen kokoelma. Hintataso on erittäin hyvä ja saatavuus helppo, omani olen tilannut **Nobebeautyltä. Siveltimiä on saatavilla myös seteissä joita on usein hyvässä tarjouksessa. 

Ovatko Luxien siveltimet tuttuja sinulle?

17 kommenttia:

  1. On tuttuja ja niitä on kertynyt mullekin jo hyvänkokoinen kokoelma. :)

    VastaaPoista
  2. Eivät ole tuttuja. Muistuttavat paljon Zoevan siveltimiä, joita minulla on useampi.
    Pitääpä tutustua ja itseni tuntien tilaus lähtee menemään hyvinkin pikaisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zoevalta omistan kaksi ja ne ovat loistavia.
      Meillä voitas myydä eri merkkisiä siveltimiä vaikka pikku eriä kerrallaan, tyyliin 3+1 aikoihin tai Hullareilla .

      Poista
    2. Hyvä idea, tulis kokeiltua kaikkea!

      Poista
  3. Luxien siveltimet on ihania! Joskus kuulin puhuttavan paljon, että siveltimien laatu on heikkoa, niistä irtoaa karvat ym. mutta mulla ei ole yhdestäkään siveltimestä lähtenyt vielä yhtään karvaa irti. Kai ne on sitten jotain maanantaikappaleita, mitä joillekin on eksynyt, sillä mulla ei ole noista kuin hyvää sanottavaa :)

    Toi 660 - Precision Foundation Brush on mulla itselläni käytössä highlightereille. Meikkivoiteen levityksessä toi ei mun mielestä toiminut hyvin, mutta mä suosinkin ihan erityylisiä siveltimiä siinä, eli ei siis yllättänyt sinänsä yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä levitän myös highlighteria sillä, toimii siinäkin :) mullakaan ei ole yhdestäkään siveltimestä hapsottanut yhtään karvaa tai lähtenyt karvoja irti. esim. essencet siveltimet on vähän maanantaikappaleen oloisia uutena, jotkut vähän vinoja ja karvoja sojottaa. Tietysti ne nyt ovat vähän halvempiakin ;D mutta Luxiet on kyllä laadukkaan oloisia, ihan jokainen sivellin mitä mulla on <3

      Poista
  4. Hei! En ole vielä päässyt testaamaan Luxien siveltimiä, mutta varsinkin tämän postauksen jälkeen tuntuu, että olisipa ihana saada ne kaikki:D Ovat niin söpöjäkin! Eniten kiehtoisi nuo silmämeikkiin käytettävät siveltimet. Minkä hintaluokan siveltimiä nämä on? Tällä hetkellä kaikki on Essenceä ja yksi Cailapin häivytyssivellin.

    Terveisin Anne/Kivun kahdet kasvot- blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hintaa olisin tosiaan voinut mainita! 10,90-26,90 e välillä on hinnat, löytyy myös settejä! Olen tilannut kaikki omani alennuskoodeille, meikkimuijalla ja Miia Johanssonilla on usein Nobebauty alekoodeja. Lisäks noita settejä on alessa oisko Sokkarilla ja Stockkalla silloin tällöin? Silloin noille siveltimille jää vähemmän hintaa <3
      Mulla on kans essencen siveltimiä, ihan hyviä nekin mutta eivät vedä vertoja näille :)

      Poista
  5. Olen meinannu ostaa, koska ne LF kalenterissa olevat ovat hyviä.
    Siis 239 ei enää ole? Mit vit ?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole enää aitokarvaisena, synteettisenä on mutta ei se ole niin hyvä kuitenkaan!

      Poista
    2. No onpas taas sitä ihteään!

      Poista
  6. Kiva kuulla näistä lisää, sillä omistan yhden eli poskipunasiveltimen ja olen kyllä tykännyt kovasti. Riittävästi harjaksia, tarpeeksi jämäkkä ja silti kivan pehmeä. Toimii hyvin.

    Kivaa loppuviikkoa sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa loppuviikkoa Tiialle ja samaa mieltä ollaan siveltimistä <3

      Poista
  7. Hyvä esittely näistä. :)
    Tuli tässä mieleen, että voisin pestä meikkisiveltimet tänään. :D
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3