torstai 13. elokuuta 2020

Essie Expressie lakat - kokemuksia, swatchit

Saatu ilmaistuote.


Sain testiin paketillisen Essie Expressie -lakkoja! Olin nähnyt näitä Essien Instagramissa ja miettinyt mitä nuo pikku pullot on. Sitten näitä alkoi näkyä enemmän ja minäkin kiinnostuin! Harmi kun täällä ei lähimaillakaan myydä Essietä, ostaisin kyllä kokoelmalakkoja. Essie on ollut vuosikausia lempimerkkejäni, ihan siitä syystä koska ne pysyvät hyvin kynsillä ja merkki on kokonaisvaltaisesti hyvälaatuinen alus- ja päällyslakkoja, hoitotuotteita myöten. 

Mikä on Expressie? Nopeasti kuivuva laadukas kynsilakka joka ei tarvitse alus- ja päällyslakkaa. Kuivumisnopeudeksi luvataan noin yksi minuutti. Koska olen rebeli ja neuroottinen kynsistäni, en käytä mitään ilman alus- ja päällyslakkaa. Aluslakkana mulla oli siis Essien Millionails, päällyslakka Glisten & Glow Top Of Heaven. Essiellä on muuten hirmu hyviä päällyslakkoja, esim. Speed Setter on loistava! 

Expressie lakoissa on uudenlainen vino sivellin. Pullo näissä on pidempi kuin normaali joten sivellinkin varsineen on pidempi. Minun itseni on helpompi lakata perinteisellä Essie lakalla, mutta vino sivellin helpottaa hommaa näissä. Vähän meni kynsinauhoille ennenkuin tottui mutta ihan tervetulleita uutuuksia nämä ovat, etenkään jos ei jaksa kuivatella lakkoja tuntitolkulla ja haluaa lakata vaan nopsaan. 

Värejä näissä on runsaasti ja mullekin tuli eri sävyjä ihan yllinkyllin. Liekkö sattumaa vai tiedetäänkö makuni, oikeastaan kaikki lakat oli murrettuja, nudeja tai tumman värisiä. Kaikki oli kivoja! Olen nyt lakkaillut oikeastaan pelkästään näillä ja testannut pysyvyyttä. Kaikkia en ole vielä kokeillut joten tässä postauksessa muutamat swatchit ja lisää on hei tulossa! Ei tuu liian pitkä tästä postauksesta ;)


Strong At 1% - Syksyinen cremeoranssi
Bolt And Be Bold - Murrettu tummempi cremeoranssi
Seize The Minute - Tummanpunainen creme
Buns Up - Hiekkainen nude creme
Busy Beeline - Keltapohjainen kermanvärinen creme


In The Time Zone - Murrettu vaaleanpunainen creme
Get A Mauve On - Syksyinen malva creme
Mic Drop-It-Low - Shimmerinen violettinen punainen
Breaking The Bold - Metallinhohtoinen punaluumu
Precious Cargo-Go! - Armyvihreä creme
Now Or Ever - Musta creme

Breaking The Bold - Syksyinen punertava luumu. Metallinhohto koostumus peitti kahdella kerroksella. Just tälläinen lakka on vaan paras, voisin aina käyttää tämän värisiä. Pysyvyys nelisen päivää kunnes antautui ilman hanskoja siivotessa. Sitä en suosittele tekemään mutta kotona olin ja ajatuksena muutenkin vaihtaa lakat.


Get A Mauve On - Malvan värinen creme, peitti kahdella helpolla kerroksella. Nämä kaikki lakat on olleet nopeita kuivumaan. Tuntuma näissä cremeissä on samanlainen kuin tavallisessa Essien lakassa. 


Precious Cargo-Go! - Ihana armyvihreä! Tätä pidin viisi päivää, kunnes kyllästyin. Ei kärkikulumia liki nimeksikään mutta mulla oli päällyslakkaa. Uskon että ei nämäkään mulla muuten kestäisi, teen kuitenkin käsillä töitä ja pesen käsiä saippualla monta kertaa päivässä. 

Ei tosiaan mitään motkottamista näistä. Hyvin pysyvät ja jos tykkää Essien lakoista, pitää näistäkin. Nämä ovat laadukkaita lakkoja nopeita lakkaushetkiä arvostaville. Yksikään lakoista ei värjännyt kynsiä mutta aluslakkaa kannattaa käyttää sinisten tai räikeiden vihreiden kanssa, en tiedä onko näissä sellaisia värejä.
Pullokoko on 10 ml ja hintaa 12,90 e. Löytyy Sokokselta, Kicksistä, Cocopandalta...melko varmasti kaikista kaupoista missä Essietä myydään. Olen valitettavan ulkopuolella markettien ja tavaratalojen valikoimista kun en ole aikoihin mihinkään päässyt katselemaan.

Joko olet kokeillut Expressieitä?

4 kommenttia:

 1. Ihania metallisävyjä. En kyllä tykkää pullosta, samoin niitten ne geelilakat ovat ärsyttävissä pulloissa. Käyttäisivät samoja nimimer.esteetikko(ko) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin tykkään eniten aidosta ja alkuperäisestä pullosta <3

   Poista
 2. Kiva kun sait näitä testiin. Olen lukenut näistä lakoista, mutta muuten ovat jääneet pimentoon.
  Busy beelinen ja hohtavat punaiset lakat kivannäköisiä. Kuvassa Precious Cargo-Go! -lakka näyttää kellertävältä. Liekö näytöstä johtuvaa.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3