tiistai 12. toukokuuta 2020

Toukokuun kauneussuosikit

*Saatu ilmaistuote.


Comme Deux #liplove huuliöljy tuli Goodieboksissa. Olen aika ronkeli huulimeikkien suhteen siksi, koska mulla on niitä niin paljon, ja välillä vaikeuksia kuluttaa vanhoja pois. Lisäksi maku muuttuu enkä välttämättä myöhemmin tykkää jostain, mikä oli suuri suosikki pari vuotta sitten. Mutta kai se lienee normaalia, ennen blogiaikaakin olin kova hamstraamaan huulimeikkejä. 
Nyt olen huomannut tykkääväni joko nudeista tai punaisista. Aiemmin tykkäsin harmaista, ruskeista ja niistä oudoista väreistä mitkä tuli Jeffreen ja mattapunien aikaan muotiin. Nyt en jaksa käyttää sellaisia, pidän luonnollisemmasta tyylistä kun kuitenkin arkimeikkaan suurimman osan ajasta. En oikeasti muista edes milloin olisin viimeksi tehnyt tosi värikkään meikin! 
#liplove öljy on enemmän huulikiillon tapainen, kivasti levittyvä ja kosteuttavan tuntuinen. Saisi antaa enemmän väriä mutta näin keväällä, huulien ollessa vieläkin kuivat, tälläinen huuliöljy on tuntunut tosi hyvältä ;)


Toinen kiva Goodieboksissa tullut tuote on Niré Beauty Plush Powder sivellin. Mulla ei oikeasti ole toista näin kaunista sivellintä, tuo glittervarsi on niin ihana! Tulispa näitä siveltimiä lisää Goodieboksissa...sivellin tuntuu myös laadukkaalta, karvat ei hapsota ja ne ovat pehmoisia ihoa vasten. Plush Powder sivellin ei ole kovin tiivis, itse levitän sillä pigmenttisimmät poskipunat ja bronzerit, saa vähän luonnollisemman lopputuloksen ;) tämä sivellin on itseasiassa niin kaunis ja ihana että mulla on näitä kaksi kappaletta ;D


*NYX Ultimate luomiväripaletti Phoenix on ollut punaisista sävyistään huolimatta todellinen arkiaamujen pelastaja! NYXin luomivärit eivät ole suurimpia suosikkejani, niissä ei ole kovin huippuhyvä pigmentti mutta kyllä ne toimivat. Pigmentti on aika kevyttä mutta todellakin toimivaa. Hyvin häivyttyvää ja vaikka tässäkin paletissa on vaikka mitä sävyjä, punaiset eivät hypi silmille tai ole liian voimakkaita. Ihana paletti vihreille silmille tai sopiva syksypaletti kaikille, tässä on aivan ihana keltainen ja sinappinen sävy :)


*NCLA huulikuorinnan ja -balmin sain aiemmin talvella testiin. Minulla on näistä makuna Almond Cookie ja arvatkaa vaan miten herkullisia nämä ovat...Olen kyllä vähän laiska käyttämään huulikuorintoja mutta huulirasvaa kuluu. Nämä ovat niin herkullisia että voisin makeanhimossani syödä näitä, etenkin tuo huulikuorinta tuoksuu sairaan hyvältä! Näitä voi ostaa CesarsShopista, makuja on monia erilaisia. Näillä saa ihanan pehmoiset pusuhuulet ja tuottethan ovat vegaanisia.


*Physicians Formulalta sain testiin Concealer Twins peiteaineita, joissa toisessa päässä on neutraloija ja toisessa peiteaine. Molemmissa päissä on oma aplikaattorinsa jolla tuon tuotetta kämmenselälle, siitä otan meikkimunalla ja siveltimellä väriä silmien alle.

Vihreä peittää kasvoilta punaisia läiskiä, mullakin on joku ihme punainen läntti toisessa poskessa. Ja tietty couperosaa...keltainen neutraloija tuo valoa silmien alle, itse olen tykännyt käyttää keltaista silmien alla ja silmän sisänurkassa. Päälle laitan vielä peiteainetta toisesta päästä. 

Nämä levittyvät todella hienosti, häivyttyvät ja mikä parasta, sopivat kuivalle iholle hirmuisen hyvin. Nämä eivät tarraa kiinni kuivaan ihoon ja neutraloijien sävyt on just sopivia. Näissä on ohut mutta peittävä koostumus. Näihin Concealer Twinseihin kannattaa tutustua, nämä ovat todellisia löytöjä! Oikein harmittaa etten itse ollut näistä kuullutkaan kun etsin hyvää peiteainetta ikääntyvälle, kuivalle silmänalusiholle. Olisin voinut ostaa nämä heti ja säästynyt aika monelta virheostolta. Nytpähän tiedän näistä onneksi ;)

Yellow ja Light peitepuikot sopivat ihonvirheiden peittämiseen ja värivirheiden korjaamiseen. Nämä peiteaineet ja -puikot ovat ihanan edullisia, googlen perusteella löytyy useammasta verkkokaupasta hintaan 5-10 e. Ehdottomasti ostan näitä jatkossa, minun on tunnustettava että nämä sopivat paremmin silmänalusiholleni kuin Bohon neutraloijat, jotka vahamaisen koostumuksen takia tuntuvat vähän turhan paksuilta ja kuiviin kohtiin tarraavilta, vaikka samaan hengenvetoon sanon että värien ja neutraloinnin takia pidän niistä muuten kovasti :)

Mitä suosikkeja sulla on ollut tässä kuussa?

14 kommenttia:

  1. Oon niin kovaa keskittyny käyttään ikäviä tuotteita pois...että olipa vaikee keksiä suosikkeja tälle kuulle. Tykkään kans tosta huulikiillosta mikä tuli boxista. Ja ostin Laveran winter vartalovoiteen cittarin alekopasta, se on ihana. Samoin Nioxin hiustenmuotoilutuotteet jaksaa ilahduttaa joka kerta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on välillä kausia kun käytän vähemmän mieluisia pois, mutta nyt välillä innostuin uutuuksista :)

      Poista
    2. Uusista innostuminen on sitä mukavampaa, kun on saanut jonkun vähemmän kivan käytettyä😅

      Poista
    3. Niin on ja voi hyvällä omallatunnolla ostaa uusia :DD

      Poista
    4. Äläpä muuta😊...kovasti oon jo puntaroinnu mitä tilaan, kun nuo paletit malttaa laittaa roskikseen. Huda beautyn vai natasha denonaa vai too facediä...kaikki mulle uusia merkkejä🙈

      Poista
    5. Mulla on Jeffreen Blood Lust ostoslistalla ja sit täytyy se uusi tulevakin paletti ostaa...ei passaa innostua enempää mistään uudesta merkistä ;DD

      Poista
  2. Comme Deuxin huuliöljy on kyllä tosi kiva tuote! Sävyähän siinä mun versiossa ei ainakaan ole ollenkaan, mutta se ei mua sinänsä haittaa, kun tykkään siitä pehmeästä ja tahmaamattomasta tunteesta, minkä se huulille tekee :) Toi sivellin on myös hyvä, vaikken ihan hirveen montaa kertaa ole sitä käyttänyt. Laatu näyttäisi kuitenkin olevan kohdillaan ja onhan toi varsi nätti<3

    VastaaPoista
  3. Kivoja suosikkeja :) Mä tykkään kans tuosta huuliöljystä ja siveltimestä tosi paljon :) Muut tuotteet eivät olleetkaan tuttuja, mutta vau mitkä sävyt tuossa luomiväripaletissa! Tosi kauniin näköinen!

    VastaaPoista
  4. Kivasti kynsilakka ja sivellin sopivat yhteen. :) Hyvä vinkki nuo Physicians Formulan peiteaineet ja neutraloijat.
    Omat suosikkini ovat olleet huuliöljy ja käsirasva. :D Kädet kuivuvat jatkuvasta pesusta. Jalat ovat pysyneet hyvinä Madaran pihlajavoiteen ansiosta.
    Samat ihonhoitotuotteet kuin viime kuussa ovat edelleen käytössä ja toimivat. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut nyt pitkään samat tuotteet ihonhoidossa, saisivat kyllä loppua niin saisi uudet käyttöön ;)

      Poista
  5. Ihanat pakkaukset noissa NCLA tuotteissa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3