sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Marraskuun loppuneet tuotteet

*Saatu ilmaistuote.

Tämä kuukausi oli loppuneiden ripsivärien juhlaa, oli niin monta yhtäaikaa käytössä ja ne sattuivat loppumaan samassa kuussa kaikki kerralla ;D käytin myös muitakin meikkejä loppuun ja helpotin kuivaa ihoani sheet maskeilla joita loppui ennätykselliset 8 kappaletta! 
Joskus minulla oli tapana avata monta tuotetta yhtäaikaa ja käyttää vähän kaikkia. Siinä kävi sitten niin että joku tahtoi mennä pilalle tai jäädä parempien jalkoihin. Nykyään käytän kuuliaisesti yhtä putsaria, kasvovettä tai rasvaa yhtäaikaa, silloin niitä saakin hyvin loppumaan! Meikeissäkin mulla on muutama meikkivoide tai kulmakynä käytössä ja niitä sitten loppuukin hyvään tahtiin, kun ei tuusaa monen kanssa yhtäaikaa ;)

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!



Kenzo World Power
Tuoksussa sypressiä, suolakristallia ja tonkapapua! Makeansuolainen itämainen tuoksu oli kovasti mieleeni ja lähti vähän ostoslistalle ;) jotenkin ihan mun tyylinen, sen vähän mitä viallisella pumpulla sai vajaan oloisesta tuoksunäytteestä testattua ;)

essence What The Fake! ripsiväri*
Ensimmäinen essencen ripsiväri joka loihti superpitkät ja näyttävät ripset. Ei tahraa tai varise. Loppuu kyllä aika nopeasti mutta ei se haittaa kun hinta on niin halpa. Ostan uudelleen heti kun essencen uutuudet tulevat tänne tai jossain pääsen niiden kimppuun :)

Lavera Deep Darkness ripsiväri*
Jos haluan jonkun kivasti pidentävän ja tuuheuttavan luonnonkosmetiikan ripsivärin, ostaisin tätä! Tarkempi arvostelu tässä.

Maybelline Brow Precise
Sävy Blonde on ihan hyvä mulla nyt kun vaalensin taas tukkaa. Tätä onkin jo uusi ostettu mutta astetta tummemmassa sävyssä. Saas nähdä miten se sopii minulle, voisin tätä Blondeakin ostaa uuden joskus ohikulkiessa. Edullinen ja hyvä, joskin hiukan herkkä katkeamaan pehmeyden takia. Plussaa harjasta päässä, pidän tästä hiukan enemmän kuin essencen pikkupiirerryskynästä, mutta NYX on edelleen paras :)

essence Brighten Up! banaanipuuteri
Vaikka tämä on keltaista, tämä sopi hyvin koko kasvojen puuterointiin. Hyvä ja halpa, mulla on näitä useampi jemiksessa. essencen kivipuuterit sopii hyvin mattaista lopputulosta kaipaavalle, tosin nämä saattavat jättää vähän puuteroidun lopputuloksen. Se onneksi tasoittuu Fix+:lla. 



Naturel Hydrogel Aqua Face Mask*
Hydrogeelimaskit on yleensä mun suosikkeja ihotuntuman ja kosteuttavan fiiliksen takia. Naturelin naamio ei repeile ja se on helppo asetella kasvoille. Naamio hoitaa hommansa kiitettävästi, ostaisin kyllä lisää näitä. 

Berrisom Animal Mask Snail sheet mask
Etana kangasnaamio, tässä oli seerumia ihan hulluna ja sitä riitti lisätä kasvoille ja kaulalle naamion käytön jälkeen. Miellyttävä, ostaisin uudelleen. Kangasnaamiot auttaa tosi hyvin kasvojen pintakuivuuteen ja käytän naamiota usein aamulla ennen meikkaamista. Se on vaan aina varma että joku ajaa pihaan tai koira juoksee pellolla just kun sulla on joku apinanaamio kasvoilla...

Sense Beauty Monkey & Fox sheet mask
Euron Tokmannin naamiot on minusta perushyviä hintaansa nähden! Tosi märkä maski, istui kasvoilla liki täydellisesti ja tuntui helpottavan kuivaa ihoa :)

Missha Acai Berry & Shea Butter sheet maskit
Misshan naamiot on kans mun suosikkeja, ehkä hiukan paksumpaa kangasta kuin Innisfreen. Näitäkin ostan lisää, mun iho on kuiva kuin autiomaa ja kangasnaamioista saan ihanaa ensiapua! Näitä myydään Cittarissa joten tulee napattua ohikulkiessa mukaan :) Pidin enemmän Acai Berrystä kuin Shea Butterista, mutta eipä näillä suuria eroavaisuuksia ole.

Innisfree Black Berry sheet mask
Ostin joskus eBaystä Virven suosituksesta isomman satsin Innisfreen kangasnaamioita. Nämä ovatkin mun suosikkeja sheet maskeista, paksu kangas, hyvä istuvuus ja tuovat hyvin ensiapua kuiville kasvoille. Ostan ehdottomasti lisää kunhan käytän muita alta pois. Nämä ovat edullisia eBaystä tilattuna isompana settinä, ehkä n. euron kappale. Edullinen hinta koska naamiot ovat korkealaatuisia!


Joanna Multi Blond hiusväri
En ole huomannut eroja yli kympin tai kolmen euron hiusväreissä. Sama pissinkeltainen lopputulos. Yritän nyt nuukailla tukan kanssa ettei tarviisi maksaa maltaita kampaajalle aina sen 6 vko välein. Mies leikkaa mun sivutukkaa ja yleensä värjään itse, ehkä 2-3 kertaa vuodessa vaalennan koko tukan kun tyvikasvu alkaa häiritä. Välillä käyn kampaajalla ja otan siellä raitoja, samalla leikkautan pituuden ja latvan.
Mutta mitä nämä hiusvärin mukana tulleet hiusnaamiot on? Ei millään muulla tule näin pehmeä ja hyväntuntuinen hius! Vaikka pidät hiusnaamiota 20 min päässä?? Mitä taika-ainetta näissä on? Tekis mieli itkee kun oli niin ihanan tuntuiset hiukset..

Erisan Syväpuhdistava puhdistusgeeli
Rasvoittuvan & sekaihon versio oli ehkä miellyttävämpää kuin aiemmin käyttämäni. Läpinäkyvää geeliputsaria joka jo pienellä määrällä pesee meikit pois. Halpa ja hyvä, ei ärsytä silmiä. Kuivattaa hiukan näin talvella, mutta se on vaan kärsittävä kun en ole nyt muutakaan hyvää putsaria löytänyt...

Nivea MicellAIR misellivesi
Miellyttävä, tehokas ja ainut Nivean misellivesistä jossa ei ole propyleeniglykolia. Harmi kun tätä ei myydä meidän kylällä, joudun hamstraamaan aina isommassa kaupassa käydessäni. Uusi on jo siis hankittu ;) nykyään käytän puhdistusgeeliä ja sen jälkeen misellivettä meikinpoiston viimeistelyyn.

Simple miselliliinat
Tuttua huttua, täytyy napata taas kauppareissulla uusia.

Ihan kivat jotka käytin loppuun. En kuitenkaan ostaisi uudelleen.



Figs & Rouge Hydro Matte Pore Correct Velvet Cream*
Jonkun sortin primer joka lupaili tasaisempia ihohuokosia ja mattapintaa. Kovin mattainen tämä ei ollut, sellainen ok perusprimer jonka päälle meikki levittyi vaivatta. Primer tuntui hyvältä ihoa vasten. Mutta koska lupaus mattaisuudesta ei oikein toteutunut niin ei mun tee mieli ostaa tätä uudelleen. Tuli joskus Bette Boxin mukana, en ole edes syventynyt siihen mistä tätä saisi ostettua. 

Physicians Formula Lash Mixologist ripsiväri*
Pidin tämän Volume puolesta enemmän, tarkempi postaus tässä. Ei kuitenkaan ripsiväri jota ostaisin uudelleen, koska lopputulos ei ollut niin näyttävä kuin haluaisin enkä vaan pidä kaksipäisistä ripsiväreistä ;)

Lavera Powerful Lashes ripsiväri*
En pitänyt tämän harjasta yhtä paljon kuin Deep Darknesin, mutta silti tämä ei ole sen huonompi. Kivasti pituutta, siisti ja eroteltu lopputulos. Laveran ripsarit on luonnonkosmetiikan kärkikastia. Tarkemmat kuvat tässä postauksessa!

Bare Minerals Matte Lipstick
Kai tämä mattapuna on vai -kiilto? Sävy oli kuitenkin Swag, tosi nätti nude vaaleanpunainen. Sain tämän Elevenin joulukalenterista. Himoitsin jonkun aikaa ostaa tämä isona mutta hyvä etten ostanut, pienikin kesti näin pitkään ja ehkä kyllästyin sävyyn hieman. Niin mulle herkästi käy huulimeikkien kanssa, no can do...Koostumus tässä oli hyvä, luonnollisen mattainen eikä kuivakan tuntuinen. Sellainen samettinen??

Police The Legendary Scent edp
Yllättävän hyvä! Pikku sample kesti pari viikkoa vaikka joka päivä laittelin. Kukkaistuoksu joka ei ole liian pistävä mutta ei ihan kevytkään. Tuoksui takista joten uskon tuoksuneen muidenkin nenään. Mulla on vaan se ongelma etten haista hajuvettäni, en tiedä onko sitä tarpeeksi/liikaa/liian vähän. Sen takia pidän yleensä voimakkaammista tuoksuista niin ne haistaa sitten itsekin :)


Clapiel AUS Black Diamond Mask*
Kauneudenverkkokaupalta saatu musta hydrogeelinaamio. Sisältää timanttipuuteria, aloe veraa, merileväuutetta, mustia marjoja ja -papuja, aktiivihiilijauhetta ja etanauutetta. Huh! Aikaansaa heleän ja joustavan ihon. Kosteutti ihanasti ja tuntui kasvoilla todella miellyttävältä! Käyttöliittymä oli vain turhan hankala, joskus hydrogeelimaskit ovat niin monen muovin takana että naamio hiukan repeili paketista ottaessa. Siitä pieni miinus vaikka naamio muutoin oli eri jännä kasvoilla :)

Skin Totale Mud Mask
Ihoa putsaileva savinaamio jonka ostin Ruotsista. Million Dollar Store oli aika mielenkiintoinen halpiskauppa jossa piti käydä hirveellä kiireellä. Nappasin kaikkea edullista mukaan. Silloin kun ihoni kaipaa vähän perusteellisempaa puhdistusta, käytän tälläisiä naamioita. Koko ajan ei voi käyttää koska ihoni kuivuu näistä. Ihan perusnaamio mutta nykyään käytän savinaamioita todella todella harvoin entiseen nähden. Naamiosta riitti kahteen käyttökertaan.

Sim Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream
En muista mistä olen nämä saanut, mulla on monta tuubia tätä muotoiluvoidetta. Varmaan kampaajalta tai Bette Boxista. No kuitenkin, huippuhyvä muotoiluvoide joka ei lähmää hiuksia. Hyvä kiharoiden korostukseen. Voisin ostaakin tätä joskus jos ei nyt olisi miljoona muutakin tuubia hiusmömmöjä...


Love Beauty And Planet Coconut Water & Mimosa Flower shampoo & hoitoaine
Ei nää pärjää mun tukalle :/ kivat pullot, vegaanisia tuotteita kivoilla tuoksuilla. Mutta liian tehottomia mun tukalle.

Tigi Small Talk
Tuote jota en ikinä tajunnut ;D pitäisi olla monitoimituote niin käytin pesun jälkeen hiusten silotukseen, latvasuojana tai vähän aina johonkin ;D kesti mulla vuosia, tämäkin on oikesti varmaan 10v vanha, ajalta jolloin kaikki innostuivat Tigistä ;) hyväntuoksuinen tuote mutta ei niin ihmeellinen että ostaisin uutta. Liekkö tätä enää saakaan. 

Biozell AINA hiuskiinne
Kevyeen pitoon, ei tee hiuksista tönkkösuolattuja. Helppo harjata pois eikä revi hiuksia. Omaan makuun vaan liiankin kevyt, joutuu laittamaan ihan hirveästi ja silti tukka saattaa liikkua tuulessa ja sitähän minä en kestä. Ei sitten montaa viikkoa lakkapullo kestä, kaipaan jotain tuhdimpaa mutta hellävaraista lakkaa.

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.



Cameleo Silver Shampoo & hoitoaine
Halpa hinta, tuli ostettua sen takia kokeiluun. Hoitoaine oli sysikakkaa, kuivatti ja korputti tukan. Hopeashampoo ei tehoa pissinkeltaiseen tukkaan kahdellakaan pesulla. En kyllä tykännyt että ostan Fudgea mieluummin jatkossa...Mulla on näistä ne pinkit versiot vielä mutta en ole rohjennut kokeilla jos sattuu pinkki vahinko kun en halua nyt ihan pinkkiä tukkaa. Sellaisen hennon pastellisen korkeintaan.

Herbina Soft Cashmere Antiperspirantti 48h
Mulla kyllä jää tämä käyttämättä kun ei toimi. Kutittaa kainaloita. Ei pidä hikoilua kurissa, ei kestä lumitöitä ja jumpankin jälkeen hiki haisee :/ yyh. Palaan takaisin Nivean Dry Freshin pariin. 

essence You Better Work! Gym-Proof + Waterproof puuteri
Kovat lupaukset jotka eivät pitäneet. Ei pitänyt ihoa mattana 3 tuntia pidempään. Jää liian puuteroidun näköisesti iholle ja valkea sävy ei ole nyt sitä mistä tykkään. 

essence Micro Precise
Sävy liian tumma ( Light Brown ), kynä liian pehmeä ja hallitsematon jolloin painuu liian terävästi ja tekee turhan voimakasta jälkeä. Itse kynä liian lyhyt, hankala käyttää. Loppuukin nopeasti, onko sittenkään niin halpa?? Moni tästä kuitenkin tykkää ja jos etsit halpaa pehmeän pigmenttistä, ohutta kulmakynää niin silloin suosittelen tätä sinulle! Itse tykkään vaan enemmän Anastasian ja NYXin kynistä, niistä löytyy Taupe sävy ja ne ovat kovempia. Jos on hätätilanne eikä muuta tarjolla, voin ostaa tätä :) en nyt kuitenkaan vihaa tätä mutta parempiakin on.

MAC Superslick Liquid Eyeliner
Ei, ei, ei. Levittyy vähän epätasaisesti, en tykkää linerin päästä eikä tällä saa kissarajauksia. Hankala pestä pois kun jää "liuskoina" ripsirajaan ja yritäppä sitten ronkkia niitä pois...

Mitä tuotteita sulle jäi mieleen omista loppuneistasi? Jotain ihania tai kamalia?

12 kommenttia:

  1. Marraskuu oli minullakin loppuneiden tuotteiden juhlaa.
    Nuin meikkivoide loppui. Se oli lempparini. :) Iso suositus.
    Madaran ja Little Butterflyn seerumit loppuivat. Kumpikin kelpo tuotteita.
    Mizonin etanakasvoveden sain kulutettua eilen loppuun.
    Kaksi kasvoputsaria heitin roskiin liian kuivattavina. Whamisan uusi selkeästi hellempi iholle.
    Kaksi Hurraw! Moon balmia, suosikkini kyseiseltä merkiltä, sekä Weledan Skin food -huulirasva, joka on tähän mennessä paras kokeilemistani luonnonkosmetiikan huulirasvoista kosteutuksen puolesta.
    Rahuan hoitoaine oli hyvä tällaiselle käsittelemättömälle hiuslaadulle. Vaativammalle hiukselle kannattaa etsiä muuta, näin oletan.
    Benecoksen vanha kivipuuteri oli jo murusina, joten meni pois.
    essencen ja Yojiyan (Japanista) käsirasvat loppuivat. Kosteuttivat hyvin käsiä.
    Lisäksi minisuihkugeeli loppui.
    Olin kyllä oikein tyytyväinen viime kuun loppuneiden saldoon.
    Muistan, kun Tigi oli kuuma sana. Minullakin oli tuo small talk. Muistan sen olleen tahmaista ja voimakkaan hajuinen. Laveran powerful lashes -maskaran ostin kokeiluun tuon postauksesi perusteella. Tulee keväällä käyttöön. Täytyy ottaa kangasnaamiot taas vakituiseen käyttöön.

    Hyvää alkanutta joulukuuta. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavasti loppuneita! Minua rupesi kiinnostamaan Mizonin etanakasvovesi, en ole moisesta kuullutkaan. Olen nyt hamstrannut etanatuotteita kun meinaan niitä ottaa jossain vaiheessa enemmän käyttöön. Weledan huulirasva mulla odottaakin vuoroaan joten mahtava kuulla että se on hyvä, hyvää huulirasvaa on nimittäin hankala löytää!
      Mukavaa joulukuuta TQ, täällä -5c pakkasta ja kunnon hanget sekä valkea maa <3

      Poista
  2. Toi Figs & Rougen primer on ihan ok, mutta ei se kyllä mattaiseksi munkaan mielestä kasvoja tee :D Herbinan dödö taas on ihan mun suosikki! Harmi että se oli sulle turhan tehoton :/ Kiva määrä loppuneita taas kerran sulla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiiä, joko ne on vaihdevuodet vai mikä mutta välillä on hirveen hikisiä päiviä ;DD jos dödö yhtään pettää niin se vaihtuu heti luotettavampaan.

      Poista
  3. Nivean michellarair on ihan huippu silmämeikin puhdistamiseen! Mä olen käyttänyt sitä jo monta pulloa ja palaan siihen aina.
    Figs&rouge ei tosiaan jätä kasvoja mattaiseksi mutta tykkään siitä vähän stickystä tuntumasta minkä se jättää kasvoille. Ja repesin kyllä huolella tolle sun apinanaamiolle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei se huono primer ollut mutta ei sellainen jota haluaisin käyttää jatkossa :)

      Poista
  4. Mä en kyllä saa käytettyä loppuun mitään mikä on kamalaa. Tiedän, kamalaa tuhlausta, mutta en vaan pysty tuhlaamaan elämääni kamaliin tuotteisiin, kun senkin aikaa voi käyttää niitä joita rakastaa. Onneksi olen tullut tarkemmaksi, niin huteja ei enää entisenlaisesti tule. :D Mulla loppui Misshan BB-voide, mutta sitä oli lisää varastossa, samoin loppui Sensain ripsari, mutta sitäkin löytyi jo uusi pakkaus lisää. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän myös olla tarkka ettei tulisi huteja, mutta aina niitä jostain ilmestyy?!! Yritän kyllä käyttää loppuun mutta jos tuntuu toivottomalta, laitan tuotteen kiertoon. Paitsi en mitään purkinpohjia sentään ;DD

      Poista
  5. Olipas iso kasa loppuneita! :) Joskus katselin noita Cameleon hopeatuotteita, mutta jäivät ostamatta ja jäävät tämän jälkeen kyllä jatkossakin hankkimatta :D

    VastaaPoista
  6. Siis kuvittelin et toi Figs & Rouge Hydro Matte Pore Correct Velvet Cream on ihan normikasvorasva. t. oon lätkiny sitä pari viikkoa kasvoille ja sen päälle essencen primeria.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3