torstai 5. joulukuuta 2019

A England Camden Town

Hyvää päivää, tänään onkin luvassa kynsipostausta :) Ensimmäisenä uusista A Englandin lakoista kynsillä nähdään Camden Town.


Camden Town on upea syyslakka, väriltään luumunharmaa. Ainakaan hololakoista mulle ei tule dupea mieleen, jotain tämäntyyppisiä cremejä on ainakin vanhemmissa OPI lakoissa, Essieltäkin jokunen tämän värinen löytyy.Koostumus on kiva, kaksi kerrosta peitti hyvin. Ensimmäinen kerros riitti mainiosti ja toinen oli lähinnä sellaista paikkailua.


Lakka on pigmenttinen ja ilmeisemmin uusittu sivellin on hyvä. Sivellin on pyöristetty Essien tyyliin, en nyt muista onko tämä joissakin melko uusissa A England lakoissani mutta vanhoissa on ainakin se perinteisen mallinen sivellin.

Koristelin lakan yksinkertaisesti Blue Sean decaleilla. Lakka ei pysynyt kynsillä kovinkaan montaa päivää, kahdessa päivässä kärjissä oli jo niin paljon kulumaa että halusin vaihtaa lakat. Tämä onkin tyypillistä, A Enkun lakat ei vaan pysy minulla. Onneksi osaan sen ennakoida ja käytän lakkoja ns. rauhallisempina päivinä jolloin ei ole tiedossa pitkäkestoista käsien liotusta vedessä.

Mitäs tykästelet lakasta?

18 kommenttia:

 1. Oikein hieno lakka. Minäkin tykkään holoista syksyllä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 2. A Englandin lakat on upeita. Itsekin omista pari, pitäisi varmaan kaivaa ne esiin. Näistäkään ei enää pahemmin blogeissa puhetta näy, vaikka yhteen aikaan olivat ihan hitti, mihin ei voinut olla törmäämättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten näy, itse olen aina A Englandin lakoista tykännyt ja harvoja merkkejä joilta enää tulee uutuuksia hankittua ;)

   Poista
 3. Todella kaunis lakka, muistuttaa vähän NCLA:n The World Orbits Around Me -lakkaa, joka on yksi suosikeistani. Se on vähän lämpimämpi kuin tämä, mutta muuten aika lähellä :)

  VastaaPoista
 4. Holot ovat niin nättejä ! Mulla on punainen A-england jota en ole käyttänyt pitkilleen, täytyy laittaa lakkaus jonoon aka pöydälle =D

  VastaaPoista
 5. Upean näköinen lakka ja juuri sopiva koristelu, ei liian monimutkainen, että hieno lakka tulee sopivasti esiin!

  VastaaPoista
 6. Siis niin ihanat kynnet! Kolahtaa muhun!!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3