keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Meikki meikkitaiteilijoiden ohjeilla

*Saatu ilmaistuote. 

Minähän olen sellainen itseoppinut harrastelija-meikkaaja. Missään vaiheessa en ole varmaankaan ollut teknisesti taitava, mutta oman tyylisen meikin olen oppinut tekemään. Käytän myös mielelläni värejä ja teen värikkäitä silmämeikkejä omaan näyttävään tyyliini.


Mutta joskus on hyvä palata ihan perusteisiin! Mari Anniinan blogia lukemalla olen inspiroitunut mm.oikeaoppisella siipirajauksella jonka olen kyllä välillä tehnyt päin honkia. En voi edelleenkään kehua tekeväni niitä täydellisesti eikä ne ikinä ole identtiset, mutta opetellaan opetellaan...mielestäni ne kuitenkin sopivat minulle ja sopivat raskaille silmille. Joskus teen paksumman siiven, joskus lyhyemmän, tänään tuli tälläiset... :D

Uusimman inspiroitumisen koin hyvinkin yksinkertaisesta asiasta. Nimittäin luomivärien asettelusta minulle uudella tavalla :) tuli sellainen ahaa-elämys, tuota voisi kokeilla! Valitettavasti minulla ei vaan ole luomilla yhtä paljon tilaa, joudun varjostamaan aika paljon tummalla sävyllä. Vähän hankala selittää mutta tottakai erilaiset silmän rakenteet vaikuttavat siihen miten meikki istuu. Yritän opetella itse koko ajan nostamaan varjostuksia korkeammalle ja laajemmalle alueelle :)Inspiroiduin kuitenkin sen verran että olen kokeillut varjostuksia vaaleammalla ja tummemmalla sävyllä. Ensin vaalea liki kulmakarvoihin asti ja sitten tummempi banaanivarjostukseen jota vien vieläpä ulkonurkkaan.


Miia Johansson taiteilee rajaukset luomivärillä ja osaa tehdä sumuisen lopputuloksen. Olen tätä yrittänyt opetella mutta ilmeisemmin sivellin ei ole ollut oikea tai meikkikynä huono "sumuttumaan". Nyt kokeilin Physicians Formulan eyeliner kyniä*. Näitä myydään kolmen kynän pakkauksessa, joissa glitter, satiini ja mattakynät. Siveltimenä käytin Elevenin 2017 joulukalenterin mukana tullutta Sigman matkakokoista Small Angle E65 sivellintä. Kyseinen sivellinsetti on vaan odottanut oikeaa hetkeä ja nyt sille tuli käyttöä. Tosi hyvä sivellin!! Teen yleensä PF kynällä paksun rajauksen jonka viimeistelen siveltimellä. Vedän siveltimellä väriä myös ulkonurkasta ylöspäin kissamaisuuden luomiseksi. Siveltimellä värin saa tarkemmin ja skarpimmin. Suosittelen kokeilemaan ja nämä PF eyelinerit ovat tarpeeksi pehmeitä siveltimellä käytettäväksi.Meikeissä Too Faced Sweet Peach luomiväripaletti, NYX Ink Liner ja Physicians Formula Gel Eyeliner kynä. Huulilla Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Calabasas :)

Mitä kaikkea sinä olet oppinut blogeista tai Instagramista?

12 kommenttia:

 1. Luonnolliset kulmasi on niin nätit. Olisi kiva nähdä vertailukuvaa , kun kulmat on väritetty luonnollisen kokoisiksi, karvojen mukaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti sanottu, kiitos :) minä en vaan itse niistä pidä, ovat niin epäpariset ja toisessa ei ole karvoja loppupäässä. En muutenkaan pidä luonnollisista kulmakarvoista vaan haluan meikata ne näkyviksi ja tuuheammiksi. Minähän teen niihin puolet tuuheutta lisää! Mutta laitan toiveesi korvan taakse, mulla saattaa olla tähän postausaihe jossa voisin toteuttaa luonnollisemmat kulmat ;)

   Poista
 2. Kaunis meikki ♥ Mä oon jotenkin niin omiin kaavoihini kangistunut, varsinkin rajausten kanssa, etten kyllä pahemmin ole muiden oppeja tai vinkkejä tässä viime aikoina kokeillut :D Luomivärejä lisäilen eri tyyleillä kyllä, mutta se onkin sitten lähestulkoon ainut, missä joskus kokeilen jotain erilaista. Muuten mennään pitkälti samalla kaavalla, vaikka ehkä sitä voisi koittaa jotain vähän muuttaakin joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä olen myös sellainen kaavoihin kangistuja, siksi on ollut ihan mukava kokeilla jotain uuttakin!

   Poista
 3. Ehkä vähemmän silmämeikki oppeja, paitti cut crease ja halo. Kat von D rajaustussi oli eka jolla sain piirrettyä rajauksen ulkoa sisäänpäin.
  Hyvännäköisiä meikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla se KVD tussi ei vaan toiminut, kolme tussia nyt käyttänyt :D NYX Ink Liner toimii ulko sisäänpäin, samaten Physycians Formulan eyeliner :)

   Poista
 4. Kauniita meikkejä teet!
  Mä oon oppinut esim Maittalta et vaaleaa varjostusta kannattaa nostaa aika ylös. Ihan arkimeikissäkin. Auttaa meitä raskasluomusia luomaan varjoa sinne missä sitä ei ole.
  Rajaukset teen aina ihan omalla tyylillä ja alaluomi jää ilman meikkiä.
  Sinulta haen kyllä väri-inspiraatiota lähes joka päivä 😉👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3 meillähän on ihan samanlaiset silmät, varjostukset yritän nostaa tosi ylös...joskus jos laitan vaan yhtä vaaleaa luomiväriä niin näytän ihan kummalliselta. Siksi tykkään tehdä tummatkin varjostukset päivittäin. Se nostaa kivasti silmiä ;) alaluomea en meikkaa kovinkaan usein koska silmät vuotaa tosi herkästi, leviää kuitenkin ja tuntuu että alaluomen meikkaaminen ärsyttää silmiä enemmän.

   Poista
 5. Ihana meikki ♥ Mä oon opetellut lähinnä pikkuniksejä, Miialla on hyvät vinkit!

  VastaaPoista
 6. Näitä on monia, mutta nämä muutama tuli nyt mieleen:
  Lasiviila, mainio väline ja kynnet kiittävät. Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine.
  Ihonhoito yleisesti, mm. liian pesevän putsausaineen poisjättäminen, kasvovesi ja sen valinta, kasvoöljyn käyttötavat.
  Meikkauksessa ainakin silmämeikin pohjustusaine UDPP.
  Neutraloijan valinta ja peiteaineen käyttö.
  Kiitos kaikille kosmetiikkablogia ja aiheen läheltä pitäville. :)
  Mukavaa viikonloppua.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja juttuja mullakin käytössä <3 + vielä hoitonesteen tärkeys! Neutraloijaa mulla ei ole, sellainen vähän kiinnostaisi esim.Boholta. Ihanaa viikonloppua ja mukava kuulla että minusta sekä muista bloggaajista on apua <3

   Poista

Kiitos kommentista <3