lauantai 28. joulukuuta 2019

Joulukuun kosmetiikkaostokset

Huh huh, Black Friday ja jouluhössötys on ohi, on aika tunnustaa synnit vuoden viimeisistä ostoksista :)

Black Friday. Hyvin pidin pintani ja harkitsin ostoksia pitkään. Sain onneksi reippaasti lisää työtunteja niin on vähän iloisempi mieli :) ei tarvii laskea joka senttiä ja sehän tietysti tarkoitti kosmetiikkashoppailua ;) BF viikkoon palatakseni, marraskuun lopulla tekemäni BF ostokset saapuivat alkukuusta. Hyödynsin tarjouksia vain sellaisiin tuotteisiin joita olen harkinnut ostavani jo pitkään. 




CultBeautystä Anastasian Jackie Aina joka on käsittääkseni LE ja harmittaisi jos jäisi ostamatta. Nyt sen sai niin halvalla etten usko tarjouksen toistuvan. En kestä mikä kerää koko sarja -ihminen olen, mutta toisaalta ei mulla ole kaikkia ABH paletteja. 3 puuttuu. ABH 39 euroa.


Beautykosta vähän K-Beautyä. Etanatuotteet on ollut kesästä asti ostoslistalla, nyt pienen tarjouksen siivin tuli tilattua. Toisen Mizonin sy-voide piti olla kaupanpäällinen BF-kampanjassa, oikeastaan sen takia sorruin sitten tilaamaan. En kuitenkaan saanut voidetta mukaan, mikä oli suuri pettymys. Se jäi vähän harmittamaan :/ Kuvan ostokset 30 euroa. Garnierin hiusnaamio on Tokmannin ostoksia.


Nhs:n ystävämyynnistä Benecosin sinkkunappeja, käytän tätä vaaleaa sävyä jokaikinen päivä. Nyt hamstrasin niitä useamman, samaten pari meikkivoidetta ja peitepuikkoa. Nämä olivat ihan pari euroa kappale, kaikki yhteensä 16 euroa.


Kuopion reissun ostoksia. Menin hakemaan Kicksistä Dependin vihreää kynsilakanpoistoainetta mutta aina käy näin!! En muistanut kumpi vihreä pullo piti olla, otin sitten molemmat. Buxomin kiillot oli -50%, Kicksin omat tuotteet oisko -20% ja aina on jotain alennuksia. Kaikki kuvan ostokset 34 e. Niin ja Prismasta nyt tuota Garnierin jogurtti hiusmaskia :)



Marrakuussa tilasin eBaystä kunnon satsin kangasnaamioita. Postin lakon takia ne matkasivat ja kun posti tuli miten sattuu, jotkut naamiot lojuivat pakkasessa postilaatikossa viikonlopun yli...jospa eivät menneet pilalle! Kuvassa osa naamioista, yht 17 e meni kaikkiin naamioihin.


Kuuluisat viimeiset sanat..."tarviitko jotain Sephorasta??" Ystäväni oli jenkeissä ja pyysin tuomaan Too Facedia...kesällä en saanut itse tätä silmämeikinpohjustajaa joten nyt sitä! Koska ikinä ei voi ostaa vaan yhtä, piti ottaa jotain mukaan ja se oli Too facedin piparipaletti koska persikka ja suklaa jo löytyy...Gingerbread Extra Spicy jäi mieleen Rouva Kameleontin postauksesta...johon muuten olen itse kommentoinut seuraavin sanoin: Kyllä mä jätän väliin vaikka varsin sievä onkin ja varmasti monikäyttöinen 😉
Hoh-hoijaa, kyllä se on muuttuva tätä naisen mieli...Jos tosiaan piparipalettia tekee mieli niin se on sitten LE eli ole nopea! Tämä oli osoittain joululahja minulle mutta jäi näistä toki itselle vielä maksettavaa ;)

Kuukauden saldo 183 e. 

Semmossii ostoksii! Mitä sinä hankit tässä kuussa?

14 kommenttia:

  1. Noi luomiväripaletit on molemmat olleet (ja ovat ehkä edelleenkin) mun kuolauslistalla! En vaan viitsisi millään nyt ostaa uusia paletteja, kun pitäisi koittaa käyttää noita vanhempia pois ensin ja ylipäänsä karsia osa paleteista pois.

    Ihan huippukivoja ostoksia sulla! Monia tuttuja tuotteita myös kuten Mizonin sy-voide ja TF:n silmämeikinpohjustaja, jotka on molemmat tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletteja on kyllä itselläänkin ihan riittämiin, mutta ei voi aina vastustaa ;DD

      Poista
  2. Minä en ostanut Black Fidayna yhtään mitään! Yritin vähän katsella jotain kivaa, mutta nyt on vähän tavaraähky ja kun tietää, että ensi vuosi on meille varmasti erilainen jos päästään muuttamaan, niin ei oikein viitsikään ostaa mitään. Tietty kalentereista tuli paljon tavaraa ja nekin pitää saada pois käytettyä, sekin varmasti osaltaan vaikutti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän fiiliksen, ajatukset on vähän muualla ja jos tietää muuttavansa, turha hankkia roipetta lisää kannettavaksi ;)

      Poista
  3. Kickissä oli eilen kaikki meikit-20% ja mulla oli kymppi alennuskuponkeja joten otin Linda Hallberg in infinity deep paletin, BareMinerals in blush paletti oli -30% ja pari lakkaa H&M ltä 99 senttiä.
    Blackfridaysta puuttuu Nine zero lacquer tilaus ja edelleen 19.11 tilattu Kylie ei ole tullut. Kiinastakaan ei kestä näin kauan. Naked Honey ostin itselleni joululahjaksi ja siskolta saan Laneigen lip maskin ja Too faced gingerbread man liquid lipstick in. Kävi Sephorassa aatonaattona synttäreillään niin pyysin tuomaan.
    Lookfantasticin BF tilasin sen gingerbread girlin ja huulikiiltopakkauksen.

    Välipäiväalesta en vielä puhu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä toivon että Sokkarilla olisi Naked Honeytä niin saisin sen kun lahjakortti olis :) Ihania ostoksia, se Lindan ja BareMineralsin paletti etenkin <3

      Poista
  4. Mä taisin Black Fridayna ostaa suurimman osan joululahjoista. Joten tässä kuussa ei ollut enää oikein tarvetta ostoksille, paitsi Hugo Bossin The Scent EdT:n ostin, koska olin himoinnut sitä pitkään ja sain siihen hyvät alet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuussa on kyllä aina hyviä hajuvesialeja niin saa hankittua vaikka itselle lahjaksi ;)

      Poista
  5. Olipas kivoja ostoksia, arvaas vaan kuka alkaa nyt googlaamaan naamioita Ebaysta ;)

    VastaaPoista
  6. Kivoja ostoksia. :D Saisiko tänne kuvia meikeistä noilla luomiväreillä. :D
    Minulla lukee vihreän Dependin kyljessä vain miljövänlig. Osaisinkohan ostaa oikeaa pulloa. :D On kyllä paras ja hellävarainen. Ei kiireisille. ;)
    Päädyin sitten ostamaan BF alesta Bybin bakuchiol boosterin ja megamist-kasvoveden sekä Senjan hoitoveden. Loppukuusta ostin Weledan huulirasvan, kun huulet kaipaavat kosteutusta, ja skin food -voiteen. Löysin alesta myös Essien glitterkynsilakanpoistoaineen, Tata Harperin näppyvoiteen sekä TBS päärynäsaippuan. Monia tuotteita ihastellut. Saa nähdä tuleeko vielä tälle kuulle kosmetiikkaostoksia. ;o
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä yritän ottaa meikkikuvia, nyt on vaan tuo pimeys vähän haitannut kuvailuhommia ;) joo tuo Depend on hyvä muttei sopiva kiireisille ;D

      Poista
  7. Kivoja ostoksia! Minulla on myös tuo Jackie Aina -paletti ja se on UPEA! Tosi hyvällä hinnalla sen sait :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista lueskelinkin siitä ostopäätöstä tehdessä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3