maanantai 18. marraskuuta 2019

Tämän syksyn lempilakat

Sain TQ:lta lukijatoiveen esitellä syksyiset lempilakkani :) Mukava toive toteuttaa, ehkä hieman vaikea joten oli toimittava jämerästi lakkoja valitessa ;) muutoin jään miettimään ja jahkailemaan enkä kykene valitsemaan muutamia ihanuuksia! Valitsin siis lempilakoiksi niitä joista pidän eniten syksyisin. Ja jotka mielestäni sopivat syksyyn tai alkutalveen parhaiten. En sano että jokaisella tänä syksynä lakkaan mutta yritän kyllä! 


Essie Warm & Toasty Turtleneck on kaunis murrettu violetti. Lämmin ja syksyinen violetti, tätä ei tule muihin vuodenaikoihin käytettyä :) 
Social-Lights on lakoista tuorein ja kynsilläni nähty useampaan otteeseen. Jostain kummasta syystä koristelut tämän kanssa ovat aina menneet pieleen ja vaikka lakka on äärettömän kaunis kullanhohtoinen harmaa, minun pitäisi tutustua tähän paremmin ja miettiä mikä tässä aina mättää!   
For The Twill Of It on upea ja eri värejä hohtava metallilakka. En ole hetkeen tällä lakannut mutta minusta tämä on parhaita Essie -lakkojani :)


CND Vinylux lakat ovat suosikkejani kun haluan jotain pitkäkestoista lakkaa kynsilleni. Hypnotic Dreams ja Grommet ovat syksyisiä ja nättejä värejä. CND lakkoja läpi käydessäni harmittelin miten vähän mulla on CND syysvärejä. En ole hetkeen saanut näitä swatchattavaksi, mikä on harmi, koska kyseessä on yksi lempimerkkeistäni! 


OPI Every Month Is Oktoberfest, Just A Little Rösti At This, Muir Muir On The Wall ja Suzi Says Da! Tämä kuva tiivistää mun lempivärit kynsilakoissa ;D mulla on aivan upeita OPI -lakkoja, ehkä hieman vanhempia kun ei näitäkään hirmuisasti ole tullut nykyään ostettua. Ja aika vähän tulee seurattua kokoelmia kun ei näitä suomi-blogeissa näe :/ 
OPI osaa tehdä upeita viininpunaisia ja duochrome värejä, tykkään ja ne kuuluvat syksyyn :)


Picture Polish Vogue ja Amber ovat PP lakoistani ne syksyisimmät. Kyseessä ovat aika tuoreet lakat tältä ja viime syksyltä. Antiikkikulta ja rusehtava kulta toivat mukavat poikkeukset perinteisiin PP:n väreihin ja nämä lakat oli ehdottomasti valittava mukaan postaukseen.


A England Briarwood, Sleeping Palace, Beauty Never Fails ja Fotheringhay Castle. A Enkulta mulla on ylivoimaisesti eniten tummahkoja lakkoja joten joukosta löytyi monta suosikkia :D noloa myöntää mutta en kaikista muista minkänäköisiä ne ovat kynsillä, lakkaamisesta kun joku tovi on ;D  etenkin Sleeping Palace ja Fotheringhay Castle pitäisi saada kynsille pian. Muutoinkin lakata A Enkuilla useammin. Ihania ovat mutta pysyvät kynsillä harmillisen huonosti.


Color Club Into The Woods ja Favorite Flannel kuuluvat ehdottomasti kynsille syksyisin. Lämmin villapaita, käpertyminen viltin alle kynttilän valossa ja kirja kädessä. Murretut sävyt ovat lähellä sydäntäni ja Favorite Flannel on yksi erikoisempia CC -lakkoja.
NCLA She´s Overboard & Self Assured on ainut valintani NCLA lakoista, huomasin miten miellän muut värit ihan muihin vuodenaikoihin. Upea tummanpunainen creme näyttää vaan niin hyvältä kynsillä!

Lakat on tosiaan valittu niin että otin jokaiselta merkiltä ne mun suosikki syyssävyt. Sävyjä valitessa huomasin miten miellän tietyt lakat jouluun, talveen tai kesään. Syksy on lempi vuodenaikana värimaailman ja sesonkikokoelmien puolesta. En kyllä tykkää sateesta ja kurakeleistä mutta sateeton syysilma on jees! Ihanaa kun nyt saa lakata tummilla, kivoilla lakoilla kevääseen asti :) 
Tein myös sen huomion etten valinnut joukkoon yhtäkään oranssia lakkaa. Minä tiedän mitä Essie-oransseja TQ olisi joukkoon kaivannut ja paljastankin luopuneeni suuresta osasta oransseista lakoista. Jotenkin miellän sen liikaa Halloween väriksi eikä oranssi muutoinkaan nyt niin lempivärini ole.

Mutta mitä lakkoja sinä valitset syksyn tai alkutalven lempilakoiksi?

ps. Osa lakoista saatu blogin kautta!


10 kommenttia:

  1. OPI:n punaiset on vaan niin. <3 Niin kirkkaat, tummat kuin viinitkin. En tiedä miksi, mutta OPI on tehnyt aina kaikki parhaat punaiset. <3

    Mä tykkään syksyllä käyttää tosi paljon viininpunaisia, ruskeita, harmaita, sammaleenvihreitä, mutta myös kirkasta punaista, kun fiilistelen joulua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on paljon eri punaisia Opilta ja oikeassa olet, ne ovat vaan parhaita <3

      Poista
  2. Kiitos toiveen toteutuksesta. :D Heh, oransseihin lakkoihin liittyvästä kommentista. ;) Oli niin hyvät lakkavalinnat, etten edes muistanut ennen kommenttiasi oransseja lakkoja. :D Minulle oranssit ovat alkusyksyn/ruska-ajan lakkoja. Muutoin en niitä juurikaan käytä. On yksi ainoa murrettu oranssilakka, jonka valitsen syksylempparikseni. ;)
    Tänä syksynä olen valikoinut kynsille PP:n Dragonin ja Mad Magentan, OPI:n Every Month Is Oktoberfest, Essien Warm & Toasty Turtleneck sekä OPI:n Nordic-kokoelman lakkoja. :) Muita kokeiluja ovat olleet Belugaria Isadoran Emerald crushin kanssa, punainen sekä magentan väriset lakat :) . PP:n Pooh on kiva, mutta Autumnista ei tullut CG:n Rivetingin korvaajaa. Pitäisi kirjata muistiin, mitä kaikkia lakkoja on käyttänyt syksyn aikana. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ;) Puhdas oranssi on mulle vähän hankala mutta puna-oranssi tai sellainen murrettu on toki nätti <3

      Poista
  3. PP ltä Autumn, Foxy ,Fall ,Voodoo ja Gothic on upeita syyssävyjä. Glisten&Glowta tilasin täydellisen syysnelikon.
    Sinapinkeltainen on lempi sävy syksyyn 🧡💛

    VastaaPoista
  4. Nice polishes. I am after the 2 new aEngland sets that are out :-D

    VastaaPoista
  5. Nuo OPI:n lakat ovat upeita! <3 En olekaan pitkään aikaan lakannut kynsiäni millään viininpunaisella, mutta ehkä pitänee tässä ennen joulua sekin tehdä :) Muuten mulla ei ole mitään suosikkisävyjä tai -lakkoja vuodenajan mukaan. Aina laitan lähinnä fiiliksen mukaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunaiset lakat on sellaisia että mulla menevät ympäri vuoden <3 sellaiset joulunpunaiset taas pelkästään joulun alla.

      Poista

Kiitos kommentista <3