keskiviikko 11. syyskuuta 2019

Syyskuun meikkilaatikko

Kuten arpailin, syyskuun meikkilaatikko on täynnä syksyn sävyjä! Kaikki kesäiset sävyt on laitettu odottamaan ensi kesää ja nyt nautitaan syksyn sävyisistä huulimeikeistä ja poskipunista, meikkipohjakin on päivitetty mattaisempaan ;)


Huulimeikeissä olen suosinut viininpunaisia ihan nuden lisänä. Clarinsin Lip Perfector kiilto luumun sävyssä taitaa olla jokasyksyinen suosikki. Milloinhan sen saisi kulutettua loppuun ;D toinen suosikki on ihan uusi, tämä nimittäin tuli viime joulun The Body Shopin joulukalenterista. Hillosin sävyä syksyyn ja nyt avasin sen kokeillakseni. Sävyn olisi luullut olevan mattainen viininpunainen mutta Tahiti Hibiscus onkin kirkas punainen. Koostumuskin on hiukan punamainen, kuin balmia. Ei siis ihan mattaa mutta kiva näinkin.


Meikkipohja vaihtui MAC Pro Longwear vedenkestävään meikkipohjaan. Sävy on tuttu nw15 ( eli not warm ). Tämä meikkivoide on mukavan peittävä mutta ei liian vahamainen. Pieni määrä riittää ja kaipaa hyvän meikkisienen levittyäkseen nätisti. Ei hirmu pysyvä, ei siis EL Double Wearin veroinen. Puuterina käytän aiemmin esiteltyjä essencejä, en palaa niihin nyt enempää.

Meikkipohjan alla käytän primerina Bette Boxissa tullutta Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correctia. Miellyttävä ja aavistuksen kosteuttava primer. Meikkivoide levittyy rullaamatta tämän päälle. Itse näen aina eron onko primeria ja kiinnityssuihketta käytössä.

En ole tainnut hehkuttaa tätä Maybellinen Instant Anti-age Eraser peiteainetta! Kyselin joskus kanssasiskoilta suosituksia kirkastavasta peiteaineesta joka ei mene kuivana juonteisiin. Minulle suositeltiin tätä ja koska tämä oli halpa sekä helposti ostettavissa, hankin sävyn Brightener. Tosi hyvä peiteaine joka kirkastaa eikä kuivata! Peittää hyvin tosin mutta mulla ei tummia silmänalusia ole. 


Kaivoin esille kaikki syksyiset Diorin viisikkoni! Voi että nämä on olleet unholassa :/ Trafalgar, Cuir Cannage ja Earth Tones ovat murrettuine tai punaisine sävyinen just hyvät syksyyn. Diorin viisikot on vaan rakkautta muttei enää nykyhinnoilla :/ saa nimittäin joskus Jeffreen ison paletin vähemmälläkin summalla mitä nämä nykyään maksavat! Näissä on vaan viisi väriä...


Mulla on kolme poskipunaa jotka kuuluvat aina syksyn meikkilaatikkoon! Clarinsin Tawny Pink on ainakin vakituinen kasvo, tosi kiva murrettu sävy. Mitään kirkkaan pinkkiä en nyt poskilleni halua. essencellä on myös kivoja syksyisiä sävyjä ja nämähän ei paljoa maksa...jos haluaa aina vaihtaa poskipunaa vuodenajan mukaan. Ylempi Cherry Me Up! on nyt poistumassa ja alempi Rose Me Up! jo ajat sitten poistunut. Tuokaapa sitten yhtä kivoja takaisin kun kaikki nätit poistuu.....



Kat Von D Contour paletti on ollut ihana!! Tajusin myös vasta palettia kuvatessa että tähän saa uudet sävyt loppuneiden tilalle, paletin pohjassa on reikä josta tyhjän pannun saapi kai napsautettua pois. Hyvä idea! Mullahan on make Up Storen Masai varjostusväri jo pannulla ja en raaski sitä nyt käyttää kun se on täydellinen sävy! 
Onneksi tässäkin KVD contourissa on hyvä harmahtava, keskiruskea ja tummempi ruskea joka ei kuitenkaan liian tumma ole. Ylhäällä on hyvä mattavaalea, aavistuksen kellertävä ja persikkaisempi sävy. Monipuolinen ja hyvä paletti. Ainut miinus että pöllyää aivan p*rkeleesti, olin alussa ihan raivoissani asiasta, hah :D totuin kyllä sitten siihen.

Miltä sinun syksyinen meikkilaatikkosi näyttäisi?

14 kommenttia:

  1. Tossa KVD:n paletissa näyttäisi tosiaan olevan tosi hyvät sävyt! Harmi vaan jos pöllyää hirveen paljon :/ Tosi kivat meikit muutenkin valitsit tähän, niin kauniita syyssävyjä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kyllä alussa ihan järkyttynyt pöllyämisestä. Erilaisilla siveltimilläkään ei ollut merkitystä. Näin kalliin pletin soisi olevan mukavampi käyttää, muuten kyllä pidän siitä tosi paljon <3

      Poista
  2. Siis voi ei noi Diorin viisikot! Nyt minä asetan muutaman syys paletin pöydälle ja meikkaan niillä.MURin sophx paletilla ja Jeffreen Alienillä olen tän alku syksyn meikkaillut koska sieltä löytyy ihanaa sinapin keltaista ja kurpitsan oranssia 🍁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alien on ollut kovassa käytössä, miten ihmeessä unohdin sen muuten tästä postauksesta pois ;D no jos sitten ensi kuussa. Kaivappas nyt ne Diorit esiin ;D

      Poista
  3. Clarinsin Tawny Pink on ihana, vaikka karsin usein meikkivarastoani, niin tuo pysyy, eikä lähde koskaan, paitsi sitten jos menee huonoksi.

    VastaaPoista
  4. Ulkomaisista nettikaupoista Diorin viisikoitakin saa edullisemmin, olen myös nähnyt niitä alessa melkein siedettävään hintaan. En tietenkään niin halvalta etteikö viisikon hinnalla saisi yli tuplasti isompaa palettia esim. UD:lta, Jeffreyltä tai Anastasialta.

    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mulla on mennyt pahin Dior -huuma ohi ja keräilyn kohteina ovat nykyään UD ja Jeffree esimerkiksi. Muistaakseni viimeisimmät Diorit tilasin jostain ulkomaisesta kaupasta, siellä ne tosiaan ovat vähän edullisempia :)

      Poista
  5. Ihania meikkejä sinulla käytössä tässä kuussa.
    Minulla on samat tuotteet käytössä kuin elokuussa. Ainoastaan MR:a olen kokeillut muutamaan otteeseen.
    Tuo Clarinsin huulikiilto muistutti minua, että saman merkin huuliöljy odottaa viileneviä ilmoja. Olen myös käyttänyt ja tykännyt tuosta Lip Perfectorista.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se huuliöljy on ihana, ei tarvii huulirasvaa koko päivänä kun sitä käyttää :)

      Poista
  6. Pitäisikin ottaa Diorit esille, minäkin olen unohtanut ne ihan totaalisesti. Ovat kyllä ihan helposti lipaston ylimmässä laatikossa, että ei paljon vaivaa tarvitsisi niiden eteen nähdä mutta eihän niitä koskaan muista, kun eivät ole justiinsa silmien alla. En muista koska viimeksi olen viisikon ostanut, minullakin on mennyt niiden hinta kipurajan ylitse reippaasti, aivan sama miten ihania julkaisevat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se max. hinta oli silloin kun aloin niitä kerätä, oisko ollut 50 - 55 e, mansikkanetissä n. 35 e. Nythän ne on yli 70 e joten ei kiitos...

      Poista

Kiitos kommentista <3