lauantai 7. syyskuuta 2019

piCture pOlish Vogue

*Saatu ilmaistuote.

Uudesta Picture Polish kokoelmasta hankin vain Voguen. Muut värit eivät niin napanneet tai olivat toisintoja aiemmin julkaistuista. Vogue oli ainut joka aiheutti heti "wow, pakko saada" -fiiliksen! Mitenkähän sitä on ennen ollut niin hurja että osti tyyliin kaikki uusimmista PP julkaisuista? Sitten möin pois kun en tykännytkään. Nykyään ostan tosi harkiten ja koska mulla esim. on NCLA Volga, en tarvinnut PP Blueberryä. Enkä Fallia joka on liki samanlainen kuin Autumn ja Foxy. Sharky oli kiva mutta omistan jo Londonin ja Winterin...kaipaisin siis enemmän uudenlaisia sävyjä enkä samojen julkaisua uudelleen. Niin :DVogue on syksyinen antiikinkulta hologrammisella kimmellyksellä. Aluslakkana käytin *NCLA First Basea joka on sellainen Essie First Basen tapainen aluslakka. Värilakka tarraa sen päälle huomattavasti paremmin kuin kynnenkovettajan tai normaalin aluslakan päälle. Voidaankin käyttää kynnenkovettajan päällä tai yksinään.


Vogueta kaksi kerrosta, levittyi ongelmitta nätisti kynnelle. Päällyslakkana *NCLA Gelous? eli geelipinnan tekevä hyvin kiiltävä tapaus. Tykkään kovasti, nythän se on 9,95 e tarjouksessa Cesarista kun normaalisti maksaa 19,95 e Nyt jos koskaan on aika hankkia se!


Vogue oli hyvä hankinta ja mieluisaksi osoittautunut lakka. Just vähän erikoinen sävy, täydellinen syksyyn. Joku Autumn kyllästyttää jo ja kaipaan jotain vähän erikoisempaa väriä. Voguen olisin halunnut koristella mutta en sitten ehtinyt, tänä viikonloppuna juhlitaan Lapinlahti Kruisinkia, alkaa olla kesän viimeinen ajotapahtuma.
Picture Polish lakoissa on 5-free koostumus ja ne ovat vegaanisia. Suomessa lakkoja myy CesarsShop ja osa PP lakoista on nyt hyvässä alessa, kannattaa kurkata!


Mitä tykkäät Voguesta?

16 kommenttia:

 1. vogue on kyllä upea lakka,pitää ehkä hankkia.tervetuloa tänne lapinlahdelle,luultavasti piipahdan kurkkimassa autoja matiskilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävitkö katsomassa autoja? Lapinlahti on muutenkin tuttu paikka kun Ylä-savosta olen kotoisin :)

   Poista
 2. Juuri tämä sävy muakin kiinnostaa ja varmasti tämä tulee tilattua. Jo nimikin on omaan mieleen ja tämä on tosiaan sellainen tarpeeksi uniikki, että heti kiinnitti huomion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan vaan hyvä ettei kaikki ole uniikkeja, rahat säästyy ;D

   Poista
 3. Vogue on kaunis vaikken sitä vielä tilannut. Ihastun aina niihin pullon kuvituksiin siksi Sharky ja Fall 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo on ne kuvitukset kivat mutta en viitsi tilata niitten takia ;D liian lähellä muutenkin jo omistamia sävyjä :)

   Poista
 4. Mä tilasin myös tän lakan, se vaikutti tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosi mielenkiintoinen olikin, uskon että tykkäät <3

   Poista
 5. Tämä on kyllä uuden julkaisun kiinnostavin.
  Täällä on ihan sama. En enää osta kaikkea kivalta näyttävää, vaan mietin onko jo samankaltaista sävyä. Kun tuo lakkojen määrä ei näytä ratkaisevan ongelmaa, että ei keksi mitä lakkaa käyttäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä yleensä poimin sokkona jonkun ja lakkaa sillä. Ellen ole justiinsa lakannut. Lakkakokoelmani on nykyään niin pieni että tämä tyyli toimii :)

   Poista
 6. Näyttää sopivan erilaiselta. :) Hyvä kuvausalusta myös. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Sharky oli kiva mutta mulla on jo 2 harmaata PP:tä...

   Poista

Kiitos kommentista <3