torstai 5. syyskuuta 2019

Lisbon Wants Moor OPI

*Saatu ilmaistuote.

Tämän päivän kynsillä taas yksi OPI Infinite Shine geelilakka :)


Lisbon Wants Moor OPI on hieman vaaleanpunaiseen taittava nude. Omaa ihoa paljonkin vaaleampi väri. Aluslakkana mulla oli yksi kerros Trind Nail Repairia ja yksi kerros *NCLA First Basea. First Basen päälle Lisbon levittyikin erinomaisesti ja joissakin kynsissä jopa yksi kerros näytti peittävän. Laitoin kuitenkin kaksi kerrosta.


Näin ruskettunutta ihoa vasten tämä näyttää vähän oudolta joten ehdottomasti koristeluja päälle! Leimasin pitkästä aikaa Moyran minilaattojen kuviota. Laatta on 101-Angels Will Cry. Leimauksessa käytin Konadin mustaa leimauslakkaa. Myös Moyran omat leimauslakat ovat hurjan hyviä, ehkäpä vielä parempia kuin Kondin ;) Hintaahan niillä on 4,50 e joten ei tosiaan tarvitse mistään ulkomailta tilta kun suomesta saa edullisia ja korkeatasoisia tuotteita!


Lakkaus kesti hyvin kynsillä mutta vaatii mielestäni aikaa kuivuakseen kunnolla. Lakkasin kynnet iltapäivällä ja vaikka ne tuntuivat kuivilta, niihin oli tullut pari painaumaa illan aikana. Infinite Shine geelilakat ovat vähän pehmeämpiä kuin normaalit OPI cremelakat. Kuivuvat siis vähän pidempään mutta kesto ja levittyvyys on selkeästi parempi. Suosittelen testaamaan :) nämä kynnet pysyivät muistaakseni 4 päivää jolloin vaihdoin lakkaukset kyllästymisen myötä. Mitään kulumia kärjissä ei vielä ollut. 
Päällyslakkana käytän *NCLA Gelousia? joka sopii leimausten päälle ja antaa upean kiiltävän, paksun geelimäisen pinnan. Uskon että silläkin on positiivinen vaikutus lakkauksen pysyvyyten koska kyseessä on todella laadukas päällyslakka. On muuten nyt puoleen hintaan Cesarissa, 9,95 e, normaalisti 19,90 e !

Mitä tykkäät näin vaaleasta lakasta? Parempi ilman vai koristelujen kanssa?

10 kommenttia:

 1. Leimaukset näyttää kolmiulotteisilta,tosi hienot!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti. Koristelut kruunaa

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit kynnet ja leimauskuvio sopii näihin erittäin hyvin. :)
  Tämän innoittamana tekisi miltein mieli lakata Bossa Novalla. ;) Kuinka paljon eroa tällä ja BN:llä on?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) BN on minusta hieman tummempi ja jotenkin nätimpi. Tämä on paljon vaaleampi ja kalpeampi :)

   Poista
 4. Tosi hyvin sopii lakan sävy ja koristelut yksiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3