tiistai 3. syyskuuta 2019

Päivän meikki - Tarte In Bloom

En varmasti tarvinnut enää yhtään nudepalettia mutta tämän tarvitsin ;D Hankin Tarte In Bloom luomiväripaletin Sephorasta. Tein itselleni ostoslistaa ennen liikkeeseen menoa koska olen höveli ostamaan ja olisi saattanut tulla paljon heräteostoksia. Tarten paleteista päädyin tähän.


Paletissa on sopivassa suhteessa shimmer ja mattasävyjä. Näen paletissa viileämmän neutraalin ruskean puolen, sekä aavistuksen lämpöisemmän, vaaleanpunaisen ja luumun sävymaailman. In Bloom on palettina monipuolinen ja se toimii arjen apuna tai tarvittaessa pysyy tummemmassa iltameikissä yöhän asti paikoillaan. Luomiväreillä on hyvä pysyvyys eivätkä ne ole menneet luomivakoon päivän mittaan!


Kultainen rasia imee itseensä kaikki käpälänjäljet mutta se on kaunis ja siro. Kepeä paletti sujahtaa hyvin meikkipussiin, paletissa on myös iso peili meikkailuun. Värit ovat pigmenttisiä ja todella laadukkaan oloisia. Ne eivät pölise eikä sivellintä tarvitse kuin dipata väriin. Pigmenttiä siis riittää eikä liikoja tarvitse kuin kerran napauttaa siveltimestä pois.


Seuraavassa meikissä käytin upeaa taupea "Rocker" luomella. "Smarty Pants", "Activist" ja "Smokyshow" varjostuksissa. Rajaus on tehty essencen vedenkestävällä Extreme Lasting kynällä sävynään Black Midnight Sky.Kevyempi päivämeikki violetilla rajauksella. Luomella "Firecracker" ja varjostus "Jetsetter" tai "Smarty Pants". Myös "Leader" sävyä lienee ripaus ulkonurkassa. Kokeilin tässä meikissä paletin lämpimämpää puolta. Ihan kiva mutta viileät sävyt on enempi mun juttu. Rajauskynä on huippuhyvä Yves Rocherin Prune Pivoine.

Luomella paletin lempisävyni eli "Rocker", varjostus tehty sävyillä "Leader" ja "Activist". Kissarajaukset NYX Ink Liner joka on kyllä se lemppari. Miinuksena sen sisältämä propyleeniglykoli mutta satunnaisessa käytössä ei ärsytä silmiä.


Oletko sinä kokeillut Tarten luomivärejä? Mitä tykkäät paletista?

22 kommenttia:

 1. Mukavasti on useita vaaleampia sävyjä, ja tykkään kun näyttävät lämpimään taittavilta. -HH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa sävyistä on lämpimiä ja vaaleita on paljon :)

   Poista
 2. Älyttömän nättejä sävyjä. Kyllä pitää harkita joskus tämän ostamista.

  VastaaPoista
 3. Upeita sävyjä :). Ja kauniin silmämeikin olet loihtinut :).

  VastaaPoista
 4. Mä olen katsellut (nettikaupassa) näitä ja taidanpa ostaa; on todella kauniit sävyt. On sellaisia kauniin ruskeita eikä punaruskeita. Tämä olikin hyvä kun näin isompana kuvana tuon paletin :)
  - Bemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli hyötyä :) joo nämä ei punaruskeita ole vaan ihan nudenude ruskeita :)

   Poista
 5. Ihanan neutraali peruspaletti, joka kuitenkin taipuu hurjan moneen<3 Tällaisia sävyjä tarvitaan aina! Tarten luomiväri ovat mun makuuni oikein hyviä, ei ehkä ihan parhaita mahdollisia, mutta hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan näissä :) Kauniita meikkejä oot tehnyt<3

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniita rauhallisia sävyjä, tykkään. Vois olla ihan mun paletti :)
  Kauniin meikin oot tehnyt!

  VastaaPoista
 7. En ole Tartea päässyt kokeilee, mutta ihana paletti!

  VastaaPoista
 8. Ihana paletti ja nätit meikit. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 9. Tosi kaunis tuo paletti ja just ihanat arkeenkin täydellisesti sopivat sävyt! En yhtään ihmettele, että "tarvitsit" sen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3