sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Syyskuun loppuneet tuotteet

*Saatu ilmaisnäyte.

No niin syyskuussa saatiinkin loppumaan useampi meikkituote! Samaten ihonpuhdistustuotteet loppuivat taas yhtäaikaa mutta onneksi jemmoissa oli heti uudet kiinnostavat tuotteet tilalle. Kyllä vaan ilahduttaa saada purkki tyhjäksi kun saa käyttöön jonkun uuden ja ennenkokeilemattoman. Suosikkien loppuminen toki aina harmittaa jos ei uutta ole heti tilalle. Joistakin pidemmät stoorit, joistakin loppuneista riitti muutama sana. 36 tyhjästä purkista riitti kerrottavaa :)

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!




Hello Care Smart Pore & Serum 2step Ampoule Mask*
Jösses mikä sanahirviö...näitä maskeja olen saanut Kauneudenverkkokaupalta. Korealainen sheet mask sisältää ensin seerumin sy-iholle ja sitten naamion kasvoille. Naamio on juuri täydellisen istuva, ohut ja tosi märkä. Vaikuttaa ihon kaikilla kohdilla, virkistää ja herättää silmänalusihon eloon. Siinähän mulla näkyy ensiksi väsymys ja turvotus. Tykkään tosi paljon ja voisin hankkia näitä lisää joskus :)

Holika Holika Charcoal Sheet Mask
Ihohuokosia pienentävä ja epäpuhtauksia vähentävä hiilinaamio. Holika Holikan naamiot on mun lemppareita sheet maskeista. Tämänkin toinen ainesosa on dipropylene glykol mutta satunnaisessa käytössä ei haittaa. Ostan joskus tätä tai muita Holika Holikan naamioita uudelleen, ei ärsyttänyt silmiä ja teki ihosta todella hyvinvoivan näköisen. Holika Holikan naamioita olen ostanut Beautykosta jossa on edulliset hinnat + hyvät valikoimat K-Beautyä!

Garnier After Sun Tissue Mask
Auringonoton jälkeen käytettävä sheet mask. Rauhoittaa ihoa taikapähkinän ja hyaluronihapon avulla. Itse käytin vähän huonosti nukutun viikonlopun jäljiltä. Garnierin naamiot on niin isoja ja hyvänmallisia että menevät silmien ympärillekin, mulla rupee tuo ikä näkymään silmäpusseina ja turvotuksena aamulla. Tämä kuten muutkin Garnierin sheet maskit on hyviä joten ostan kyllä uudelleenkin. Tässäkin on vaan propyleeni glykolia, on niin hankala oikeesti löytää tuotteita joissa sitä ei ole :/


Innisfree Acai Berry Sheet Mask
Innisfreen naamioita olen tilannut eBaystä isommassa satsissa. Näissä on hyvä kangas joka asettuu heti kasvoille ja on todella miellyttävän tuntuista. Naamio kosteuttaa mielettömän hyvin, rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa. Jatkuvasti vuotavien ja ärsyyntyneiden silmien takia ihonhoito on välillä minimissä, en uskalla käyttää ihoöljyjä koska huomaan niiden ärsyttävän silmiä. Ihoni on jatkuvasti kuiva joten ainoa apu tuntuu tulevan kangasnaamioista. Ihoni oikein imee kangasta itseensä ja huokaa helpotuksesta kun saa märän rätin päälleen :D Ostan Innisfreen naamioita lisää kunhan käytän varastojani vähän vähemmäksi ;)

Senja hoitovesi*
Senjan hoitoneste on ihanan paksua ja täyteläisen ravitsevaa iholle. Tällä saa kauniin kuultavan ja elinvoimaisen näköisen ihon. Olen päässyt tämän kanssa eroon ihon pintakuivuudesta kun kerrostan ensin tätä, sitten seerumi perään ja viimeisenä kasvovoide. Tätä suosittelen ihan kaikille, ihotyypistä riippumatta. Mielestäni paras Senjan tuote ja ylipäätään paras ikinä kokeilemani hoitoneste!


Cattier Paris miselligeeli*
Minun on nykyään hankala löytyy kasvojenpuhdistusainetta. Kaikissa, myös mukamas herkän ihon tuotteissa on propyleeniglykolia. Ja kun täällä on niin rajattu valikoima...Cattieria täältä ei saa joten pitäisi tilata netistä. Cattierin tuotteet on hyviä; tämä miselligeeli, kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine on propyleeniglykoli vapaita joten uskaltaa käyttää turvallisesti. Eivät kirvele silmiä ja ovat miellyttäviä käyttää. Miselligeeli on ihanan geelimäisen tuntuista, tehokasta, raikasta ja niin miellyttävää käyttää. Ostaisin ehdottomasti uudelleen, saa esim. maahantuojan Nhs:n verkkokaupasta tai jälleenmyyjiltä.

Herbina Hajusteeton hiuskiinne
Halpa, ei räiski, pitää hyvin eikä lähmi jos ei innostu suishkuttelemaan liikaa. Suurin plussa hajusteettomuus ja tosi hyvä saatavuus.


L´oreal Colorista Fader shampoo
Voi kyynel, tämänkin piti nyt loppua. Myydäänköhän tätä täällä...shampoo poistaa hyvin suoraväriä ja vaikkapa liian tummaa harmaan tai hopeashampoon tekeleitä hiuksista. Jo yhdellä pesulla! Tätä ilman ei voisi olla. edit. Ja löytyihän sitä, uusi jo hommattu!





The Body Shop BB-voide*
Tämä oli kiva ja käyttökokemuksien kuvien kera tästä löytyy täältä! Tosi kiva hehkuva ja luonnollinen lopputulos. Meikkipohjasta tuli niin hyvännäköinen että ihastelin sitä koko kesän :D tämä riitti koko kesäksi ja sävy Medium Fair 02 oli sopiva. Tosi helppo levittää, vaatii kyllä puuteroinnin mutta hyvä tuote kesäksi kun haluaa kevyempää pohjaa. Ostaisin lisää mutta vasta ensi kesäksi, nyt syksyn tullen kaipaan jo peittävämpää pohjaa!

Clarins Hand And Nail Treatment Cream
Clarinsin käsivoide on ihanan laadukas, pitkään kosteuttava ja kynsinauhoja hoitava. Aina kun löydän tätä edullisesti, ostan! Tätä löytyy vielä toinenkin pieni koko jemmoista, tämä oli varustettuna viikunanlehden tuoksulla.

NYX Ink Liner
The best liner ever!! Kiiltävän musta, piirtää hyvin, ei kuivu kesken vedon ja kestää silmien vuotamisen. Halpa ja helposti saatavilla. Kestää käytössä n.9-10kk.
Miinuksia; sisältää propyleeniglykolia joten en käytän joka päivä. On myös toisinaan liian märkä joten tussipää on kuivattava välillä paperiin. Liian märkänä leviää luomella ja sotkee meikin. Kannattaa siis säilyttää korkki ylöspäin. En ole vaan ikinä löytänyt tätä parempaa eyelineriä, kannattaa kokeilla jos harrastaa kissarajauksia mutta tällähän saa myös ohutta jälkeä.

Wet`n`Wild Creme Brulee luomiväri
Näitä olen käyttänyt jo muutaman. Meikkipussissa täytyy aina olla perus mattabeige häivyttelyväri kun se useasta paletista yleensä puuttuu. Tämä on hyvä ja pigmenttinen! Loppu yleensä särkyy että ihan loppuun en saa käytettyä vaikka kuin yrittää. Tämän tilalle hankin Benecosin solonappeja alesta.

Real Techniques meikkimuna
En ole kokeillut aitoa Beauty Blenderiä. Siksi en pysty vertaamaan tätä siihen mutta RT meikkimuna on ollut minulle hyvä, siksi ostan tätä aina uudelleen. Ei ole liian kova tai liian pehmeä vaan just hyvä ja just täydellisen mallinen. Mitä teimmekään ennen meikkimunaa? Piti kurkata milloin minulla loppui edellinen meikkimuna. Toukokuussa. Eli pärjäsin tällä munalla kolmisen kuukautta.
Tosin muistan että tuo viimeksi loppunut vihreä Ecotoolsin muna oli jo talvella käytössä, se siis kesti monta kuukautta pidempään. RT muna oli mennyt homeeseen, siinä oli selviä mustia homepilkkuja jotka eivät lähteneet pesussa pois. Epäilen myös että se imi itseensä aikalailla nyt käyttämääni bb-voidetta. RT muna oli aina matkassa kesän reissuissa eikä se välttämättä aina ehtinyt kuivua läpeensä kunnolla, koska matkasi meikkipussin syövereissä. Oma kaltoinkohtelu sai siis munan homehtumaan ennenaikojaan, näin minusta tuntuu. Mutta oma suosikkimunani on, uusi odottaa jo kaapissa mutta käytän tässä välissä muuta.

W7 mini meikkimuna
Tämä minimuna on hyvä silmien alle mutta en käyttäisi koko kasvoille. Kovempi ja huonompilaatuinen ( liian lötkö ) RT sieneen verrattuna mutta hinta on halpa! Sopii kuitenkin pikku alueille hyvin. Ostan kyllä uudelleen koska en koe tarvitsevani mitään kalliimpaa omiin tarkoituksiini.

essence Mattifying Compact Powder

Halpa ja hyvä peruspuuteri mattaisuutta kaipaavalle. Uusi jemmoissa, tosin tämä sävy on liian tumma talvea vasten. Puuteria on vielä vähän jäljellä mutta jotenkin tuota on hankala kaivella isolla siveltimellä. Loppu menee laukkuun varapuuteriksi, ei haittaa jos hajoaa.


Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.


Schwarzkopf Blondme Keratin Restore Shampoo & Bondind Mask
Shampoossa kiva tuoksu, hyvä vaahtoavuus ja pesevyys. Maski tuntui mukavan hoitavalta ja hyväntuntuiselta käyttää. En kuitenkaan kokenut kiinnostustaa ostaa sarjan tuotteita.

BIO2YOU Natural Hair Mask
Ihan kiva jonka käytti loppuun. Ei kuitenkaan jäänyt erityisemmin mieleen niin uuttakaan en ole ostamassa.


LUSH Lemony Flutter kynsinauhavoide
Ihana tehokosteuttaja kuiville kynsille ja kynsinauhoille. Tätä ostan aina kun käyn Lushilla. Ainut miinus on aivan liian iso purkki ja liian nopeasti menevä päiväys. Käytin tätä viime kesästä asti koko ajan mutta en saanut loppuun. Päiväys on mennyt jo 02/19 ja tuotteen haju että koostumus muuttunut joten nyt on aika luopua tästä.
Avéne Misellivesi*
Bette Boxissa tullut misellivesi oli ihan täydellistä! Tehokasta, ei kuivattanut eikä ärsyttänyt silmiä. Hyvä matkakoko reissasi koko kesän mukana. Avéne ei vaan merkkinä ole niin kiinnostava että hankkisin lisää.

Senja Deep Cleansing Oil*
Senjan tuotteet on kivoja ja nyt loppui puhdistusöljy. Hyvin tehokas tuote mutta vaatii mulla kaksi huuhtelua puhdistusaineen kanssa pois peseytyäkseen. Ei ärsytä silmiä. Tästä ei kuitenkaan ihan lemppari tullut joten en ostane uudelleen. Olen vaan käyttänyt ehkä hieman ohuempia öljyjä niin ne oli jotenkin kivempia :)

Optiat Vanilla Velvet kahvikuorinta*
Ihana tuoksu! Se jää leijailemaan pesuhuoneeseen ja iholle. Mulla on tätä vielä Peppermintiä mutta en ostane jatkossa kun se sotku...meillä on pesutilojen remontti ollut käynnissä KOKO KESÄN ja kylvemme pihasaunassa. Siellä meni vähän hermot kahvikuorinnan kanssa, niin en ostane nyt uusia vaikka kivat tuoksut näissä on.




Iloje Tic Toc Bubble Mask*
Hauska kuplanaamio virkisti ihoa. Ei jättänyt ihoa kuivaksi mutta ei varsinaisesti kosteuttanut. Nämä ovat hauskoja välillä, ei lemppareita sheet maskeista mutta hauskoja ennen kaikkea. Hetkiin jolloin haluaa puhdistaa ihoaan vähän paremmin. Saatu CesarsShopista.

Garnier Respons Yoghurt hiusnaamio
Lienee uutuustuote, näyte tuli lehden välissä. Ravitseva hiusnaamio kosteutusta kaipaaville hiuksille. 98% luonnollisia ainesosia. Tuoksuu mielettömän ihanalta, luomu-agavesiirapilta, mantelimaidolta? Gartsu on vähän ryhdistäytynyt hiustuotteissaan, niillä ei ole enää maine makean tuoksuisena, vihreänä halpispullona. Saatan ostaa joskus Garnierin hiusnaamioita, se bansku multa löytyy tosin edelleen avaamattomana...yritän siis ryhdistäytyä käyttämään jemmoja pois mutta samaan aikaan yritän ottaa hiusmaskit pesurutiiniin mukaan koska selkeä hyötyhän niistä on :)

Benecos puhdistuspyyhkeet
Luonnonkosmetiikan ystäville! Olen käyttänyt näitä aiemminkin mutta en ostane enää. Ei huonoja mutta parempiakin tai oikeastaan tehokkaampiakin on. Lisäksi minusta tuntui että voimakas luonnonkosmetiikan haju näissä ärsytti silmiäni. Pakkaus täytyy myös pyyhkiä aina puhtaaksi koska liinojen mukana tulee kosteutta kanteen eikä tarra meinaa pysyä kiinni :)

IsaDora Sugar Crush kynsilakka
Sävy Wine Crush on ihanan syksyinen! Lakka on kuitenkin jo paksuuntunut ja hankala käyttää. Heipat siis hänelle!

OPI Alcatraz...Rocks! kynsilakka
Tässä sama homma. Ihana sävy mutta paksuuntunut eikä lakkaaminen oikein enää onnistu. Nätti lakka ja aivan ihana kimallus ja tekisi mieli säilyttää mutta kun ei tämä toimi enää edes varvaslakkana.

LOccitane Cherry Blossom Bath & Shower Gel & Shimmering Lotion*

Otin nyt käyttöön näitä 2017 joulukalenterin tuotteita...sanomattakin selvää että en tarviisi yhtäkään kosmiskalenteria tälle vuodelle kun ei ole entisiäkään käytetty!!! Näissä on niin äitelä tuoksu ettei ole mun juttu, käytin kuitenkin pois mutta en ostaisi jatkossa :)

LOccitane Aprés-shampooing Shampoo & Contioner 5 Essential Oils*

Kuivien hiusten tuotteet. Melko hurjat tuoksut mutta ok pesevyys & hoitavuus. En kuitenkaan ostaisi mutta ei nämä huonoja olleet :)


BC Bonacure Power Shot hoitoaine
Käsittääkseni kampaamoissa hoidon yhteydessä käytettävä power shot hiusvärille. Sain tämän joskus lahjuksena...ihan oli hyvä tuote mutta en himoa ostaa lisää, näitä taitaakin saada vain kerta-annos pakkauksissa.

Dior Diorskin Forever meikkivoide

Meikkivoide joka lupaa 24 tunnin pysyvyyden ja säilyttää ihon mattapintaisena ilman puuteria. Ihana luksustuote joka on helppo levittää ja se peittää ihon todella kauniisti. Jälki on ihanan pehmeän näköinen, peittävä ja meikatun näköinen. Tykkään tosi paljon! Mutta vaikka puuteroin reippaasti, tämä ei kestä kasvoilani vaan on jo illasta vähän ikävän näköinen. Primer ja meikinkiinnityssuihke reippaasti käytettynä auttavat, mutta vaikka meikkivoide on iholla hyvännäköinen, kaipaan parempaa pysyvyyttä etenkin näin kalliilta tuotteelta. En siis ostaisi jatkossa.

Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.




Miss Beauty London ripsivärit
Näillä ei kyllä saa mitään aikaiseksi, raskailla luomilla yhtä tyhjän kanssa. Mutta eivät varise, laitettaessa tuhraavat kyllä luomia. Halpoja toki mutta njääh. Pitäis kattoo onko essencen ripsareissa propyleeniglykoli -vapaita, ne sentään ovat vähän parempia.

L´oreal Hopeashampoo
Luin tämän arvostelun Ilta-Sanomista ja yhdyn mielipiteeseen; hyvä perusshampoo mutta hopeashampoona tällä ei ole mitään virkaa. Hiukset olivat kusenkeltaiset tätä käytettäessä. Ei toimi.

Mitäs suosikkeja tai inhokkeja sinä rutistelit tyhjiin tässä kuussa?


10 kommenttia:

  1. Mä olen omaa postausta vasta valmistelemassa mutta sulla oli yllättävän paljon mulle tuttuja loppuneita. Samaa mieltä oon Senjan hoitovedestä, ihanin ikinä ♥

    VastaaPoista
  2. Senjan hoitovesi on kyllä täydellinen tuote. <3 Kiinnostuin Herbinan hiuslakasta, varmaan pakko kotiuttaa seuraavalla kauppareissulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen käyttänyt sitä jo vuosia, tykkään kyllä :)

      Poista
  3. Suosikeista NCLA:n first base oli jo niin tönkköä, että piti siirtyä käyttämään IsaDoran rock basea. Onneksi uusi first base on odottamassa, kun ensin IsaDora on testattu.
    Inhokeista vanha Maybelline jouti roskiin. Hirveän hajuinen ja vanha pullo oli kyseessä.
    Muutama käsivoide tyhjeni ja huulirasva. Uusi huulirasva tuli tilattua Madaralta.
    Vuoroaan kätköissä odottanut Dermalogican kuorintajauhe oli pilaantunut ja haisi kalalle. Meni roskiin. Oli ihmetys, kun edellinen iso purkki kesti vuosikausia hyvänä ja haisemattomana.
    IsaDoran ripsiväri on kuivumaisillaan, joten siirtyy pois käytöstä. Uusi ostettu tilalle.
    Minulla on meneillään maskarakokeilut. :D
    Jännä kokemus oli voimakkaasti hajustetut kangasnaamiot, joiden epäilin olevan pilaantuneita ensin, mutta arvosteluja luettuani sain selville, että muillakin on samoja kokemuksia. Suosin enemmän vähätuoksuisia kangasnaamioita. :)
    Nämä loppuneet tuotteet ovat kivoja postauksia. Kiitos, kun jaksat niitä kirjoittaa. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä huomasin kanssa että First Base on vähän paksuuntunut, täytyisi ohentaa! Kiva kuulla että näistä tykätään, melko iso hommahan näitä on tehdä. Mutta näitä on kiva tehdä kun ne toimii itsellekin eräänlaisena muistilistana. Joskus vaikka mietin oliko tää tuote hyvä niin sen voi tarkastaa omasta blogista ;D
      Minkä merkkisiä ne haisuli-kangasnaamiot oli?

      Poista
    2. Clear turn -naamiot Kose´ Cosmeport -merkiltä. Punainen paketti, joka on saatu kaverilta ulkomailta. :D
      Minun pitäisi ostaa kynsilakan ohentaja. En ole vieläkään muistanut. Onko suosituksia, mitä kivijaloista saa? En jaksa netistä tilata yhtä tuotetta.
      t. TQ

      Poista
    3. En ole varma saako Stockkalta Orlyä, sitä en ole itse kokeillut. Mulle ei valitettavasti tule mieleen yhtäkään muuta ohentajaa kivijalkakaupasta, Mavalaa älä ainakaan ostaa, sen kans menee vaan rahat hukkaan :/

      Poista
  4. Joko kehuin Nyxin rajausta ? Se on kyllä hyvä, kiitos kun suosittelit! Mullakin loppui Optiat kuorinta, siitä ei meinannut tulla kunnolla tavaraa ulos vaikka kiva kuorinta onkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3