sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Lumene meikkivoiteet testissä

Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä.

Minä olen käyttänyt Lumenen meikkivoiteita jo yli 20 vuotta. Muistan ylä-asteajoilta sinisen Double Stay meikkivoiteen sekä -puuterin. Sävy sai olla mieluummin asteen liian tumma ja muistan miten oli muotia tuupata naama täyteen meikkipuuteria. Muistan edelleen sen rasian, se oli niin kiva ja edelleen toivoisin niitä sinisiä pakkauksia takaisin ;) tykkäsin jo silloin mattaisesta meikkipohjasta ja eipä mieli ole paljoa muuttunut tähän päivään. Tänään esittelen teille Lumenen mattaisemmat meikkivoiteet.


Lumene meikkivoiteet uudistuivat esimerkillisen hienosti pakkausten osalta; uusissa pakkauksissa yli 50% on kierrätettyä muovia. Tämä on todella hyvä juttu! Uudistuneet meikkivoiteet sisältävät ihoa hoitavia pohjoisen luonnon raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu tukemaan kunkin meikkivoiteen haluttua lopputulosta. Sävyvalikoima on myös uudistunut ja näistähän löytyy todella vaaleita vaihtoehtoja. Nämä mun sävyt on toiseksi vaaleimmat joten vieläkin kalvakampia sävyjä löytyy. Kaikki Lumenen meikkivoiteet ovat vegaanisia. 

Lumenelta löytyy hyvä valikoima meikkipohjia, näiden lisäksi löytyy CC-voidetta ja heleyttäviä meikkipohjia. Olisin halunnut kokeilla niitäkin mutta tiedän pitäväni peittävämmästä pohjasta enemmän. Ihoni on punakkuuteen taipuva, rasvoittuva mutta pintakuiva. Tärkein asia meikinpohjustuksessa on hyvä ihonhoito. Kosteutetulle ja pehmeälle iholle meikkivoide asettuu siistimmin ja se pysyy päivän kulumatta epätasaisesti pois. Muistakaa siis kuoria ihoa pari kertaa viikossa ja kosteuttaa sitä aamuin illoin. 


Lumene Matte Oil-Control Foundation on kaikkien aikojen suosikkini Lumenen meikkivoiteista. Täyspeittävä mattapohja sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle. Levitän meikkivoiteet aina meikkimunalla ja Lumenen matta meikkivoide levittyy oikein vaivattomasti. Peittävyys on kiitettävä mutta tunne iholla ei ole pakkelimainen. 

Tästä meikkivoiteesta olen aina pitänyt ja ostan tätä kun haluan edullisen ja hyvin pysyvän matta meikkivoiteen. Puuteroin ihoni aina kauttaaltaan koska en pidä kuultavasta ja luonnollisesta meikkipohjasta, se ei vaan näytä hyvältä helposti kiiltävällä iholla. Tätä meikkivoidetta suosittelen kun haluat pitkään pysyvän mattaisen meikin. Tämä ei kuulla kuten Blur joka antaa taas astetta kuultavamman pohjan eikä ole niin mattainen kuin tämä.



Lumene Blur 16h Longwear Foundation tuli markkinoille jokunen vuosi sitten ja herätti kiinnostukseni saman tien. Pitkäkestoinen meikkivoide häivyttää ihon pieniä virheitä ja ihohuokosia antaen 16 tunnin pysyvyyden. Tämä meikkipohja on peittävä mutta kevyempi kuin Matte Oil-Control. Tämä sopii hyvin kaikille ihotyypeille mutta mielestäni erityisen hyvin sekaiholle. 


Olen tykännyt tämän hyvästä levittyvyydestä ja kestosta sekaiholla. Tämä peittää niin hyvin kuin toivonkin ja pysyy siistinä pitkään. Kuuden tunnin kuluessa meikkaamisesta joudun painelemaan kiiltoa pois ja lisäämään puuteria. Muutoin tämä pysyy iltaan saakka edes nenästä mitenkään kulumatta.

Blur -meikkivoiteessa on todella hyvä hinta-laatusuhde. Levittyy helposti mutta pysyy hyvin. Tykkään käyttää kalliimpia ja peittävämpiä meikkivoiteita, mutta niissä on se ongelma että levittyvät hankalammin ja joskus kuluvat nenänpäästä pois niin että se näkyy. Lumenen meikkivoiteissa ei ole samaa ongelmaa, ne ovat huolettomampia mutta soveltuvat myös iltamenoihin kun meikin tahtoo pysyvän yöhön asti.

Mikä Lumenen meikkivoiteista on sinun suosikkisi? Pidätkö mattapohjasta vai enemmänkin luonnollisesta, kuulaasta meikistä?

12 kommenttia:

  1. Oletpa tehnyt nättejä meikkejä!
    Jaan aikalailla samoja tuntemuksia siitä, millaisen meikkipohjan haluaisin. Matta ja kiiltelemätön. Sekaiho, kun muutoinkin kiiltelee herkästi, saati kesällä enemmän rasvoittuu. ;) Kuitenkin olen parina viime vuotena opetellut tykkäämään luonnollisesta ja vähän kuultavammasta meikkipohjasta.
    Lumenen Blur on kiinnostanut kokeilla jo ennen tätä uudistusta. Täytyy vain muutama meikkivoide ennen sitä käyttää, jottei olisi monta avattua meikkivoidetta yhtäaikaa käytössä. Kiitos vinkistä, ettei Blur kulu nenänpielistä. Se on tärkeä tieto sekaihoiselle. ;) Lumene CC:tä olen kokeillut. Se jättää enemmän luonnollisen meikkipohjan. Luulen, että voisin tykätä näistä kahdesta esittelemästäsi.
    Minäkin muistan Lumenen vanhan, sinisen pakkauksen. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kesällä käytän kuulaampaa pohjaa kun ei näin peittävä pysy menossa mukana. Mutta syksyn tullen tykkään enemmän matasta. Luulen että pitäisit Blurista ja tästä matastakin. CC on tosi hyvä ja levittyy nätisti <3

      Poista
  2. Ooh miten hieno sivusto 😍👌 nyt on kyllä tyylikästä!!

    VastaaPoista
  3. Näyttää tosi hyvältä molemmat, täytyy testata tuota Mattea ainakin; tykkään iteki mattaisesta lopputuloksesta rasvoittuvan ihon vuoksi!

    Ja ihana ulkoasu blogissa - tykkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että tykkäät! Meillä on samanlainen meikkimaku joten uskallan suositella sitä sulle :) ja kiitos, pieni muutos piristää aina!

      Poista
  4. Ulkoasu yllätti!
    Tykkään monenlaisista pohjista ,kuulas ei mulla vaan pysy, mutta täysmattainenkaan ei ole paras. Lumenella on muutama hyvä meikkivoide, mutten ikinä muista niitten nimiä 😄. Kävin hakemassa näytteen uudesta Urban Decayn pohjasta ja tykkäsin, parempi kuin edellinen all nighter joka ei pysy ees kuutta tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kanssa että Kicksissä on UD:tä! Kiva juttu :) no niin, toivottavasti yllätti positiivisesti kuitenkin ;) Minäkään en ihan mattamatasta tykkää, ei tarvii ihan luonnoton olla. Monasti Fix+:lla poistan liika puuterisuutta :)

      Poista
    2. Blur näyttää ihan yhtä nätiltä kuin muistankin. Oma lemppari Lumenen meikkivoiteista. :) Mä tykkään siis enemmän kuulaasta ja luonnollisesta, enkä puuteroi kun vähän t-aluetta. :D

      Poista
    3. Mulla rasvoittuu naama niin paljon etten kestä yhtään kiiltämistä, t-alue kiiltää jo kuulaalla meikkipohjalla parissa tunnissa :)

      Poista
  5. Täälläkin yksi Lumenen meikkivoiteiden fani! Kesäisen olen käyttänyt tuota cc-voidetta ja talvella sitten blurria. Välillä olen kokeillut myös kalliimpia tuotemerkkejä, (viimeksi taisi olla smashbox) mutta jotenkin en vaan ole lämmennyt niille. Kuten sanoitkin niin nämä Lumenen meikkivoiteet on juurikin huolettomampia eivätkä vaadi niin huolellista levittämistä, mutta peittävät silti tarvittaessa hyvin eli hinta-laatu -suhde on maino. Siksi varmaan näistä niin tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkivoiteet on niin helppoja käyttää että siksi tosiaan ovat monen suosikkeja :)

      Poista

Kiitos kommentista <3