maanantai 16. syyskuuta 2019

IsaDora Metropolitan syysmeikki

Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä.

Syksyn meikkikokoelmat ovat aina lemppareitani. Murretut ja tummemmat sävyt on mun mieleen. Mulle ei sovi koralliset tai lämpimät sävyt, siksi ohitan kevään ja kesän kokoelmat mutta syksy. Tänä vuonnakaan IsaDora ei pettänyt Metropolitan kokoelmallaan. Sain kokoelman esiteltäväksi ja tein sillä kaksi erilaista meikkiä, lämpimän ja kylmän ;)



Katsotaan kuitenkin ensin mitä kokoelma sisältää. Luomiväripaletteja tulee kaksi; Urban Jungle ja Metropolitan. Ne ovat aika samankaltaisia mutta kyllä niissä pienet erot on. Urban Junglessa ( ylempi swatchissa ) on glitterinen taupe, purppuranpinkki ja luumun harmaata. Metropolitanin ( alempi ) kulta on vähemmän kimaltava, muut sävyt roosaa, taupea ja luumua. Minä näen näissä kylmän ja lämpimän paletin vaikka kokonaisuudessaan ovat neutraaleja molemmat. Pigmentti on ihan kympin luokkaa, katsokaa vaikka miten upea metallinhohto! Luomen sävyt ovat metallinhohtoisia mutta tummin sävy sopii hyvin varjostuksiin, thank god ;D vaalea häivtysväri on kyllä suosiolla haettava muualta.


Viileä Urban Jungle -meikki. Tälläisellä meikillä menen vapaa-aikana ja iltamenoissa. Rajaus NYX Ink Liner, poskilla kokoelman poskipuna Burnt Sienna ja huulilla kokoelman mattahuulipuna Rendezvous Red. 


Intense Eyeliner automaattikyniä on kaksi; Intense Black ja Black Brown. Käytän mieluummin pehmeitä ja helposti liukuvia kyniä joten näistä pidin! Brow Marker kulmakynä oli minulle uusi tuttavuus joka näytti ensin pelottavalta ;D sävyjä on kolme; Ash Brown, Medium Brown ja Blonde. 



Kulmakynässä on sahalaitainen tussipää jolla on tarkoitus piirtää kulmiin muotoa ja täyttää aukkoja. Nää olikin itselle ihan uusia tuttavuuksia joihin pelotti tarttua koska kulmani ovat ohuet ja muodottomat. Pelotti myös että tussi leviää vesisateessa! Ei se levinnyt mutta totesin että tussi sopinee paremmin tuuheammille kulmille. 

Mulle tussipään pitäisi olla puolta pienempi, tykkään työstää pitkään ja harkitusti, rakentaa kulmia ja tehdä niistä symmetriset. Näillä kynillä saa mukavaa jälkeä mutta sopivat mielestäni paremmin kulmien täyttämiseen ja viivojen tekoon kuin kulmien piirtämiseen, mitä itse joudun harrastamaan. Mulla on siis ihan vaaleat eripari kulmakarvat joissa joutuu hahmottamaan ja piirtämään muodon.


Poskipunia tuli kaksi sävyä; Spiced Ginger joka on korallisempi ja vaaleampi sekä murretumpi ja syksyisempi Burnt Sienna. 


Nudempi Metropolitan -päivämeikki. Luomilla kokoelman Black Brown rajauskynä Metropolitan paletin kanssa, poskilla Spiced Ginger ja huulilla Glossy Lip Treat Raisin. Tämä meikki on taas arkipäivän työmeikki, mummojen luo ei viitsi mennä hirmu meikattuna ;)



Sykyiset huulimeikit ovat aina varsinaisia herkkuja! Glossy Lip Treat Moisturizing huulivärejä tuli kolme sävyä; nude Ginger Laze, malva Vintage Rose ja murrettu viininpunainen Raisin. Näistä tulee muuten mieleen Clarinsin Lip Perfectorit mutta hintaa tietysti on vähemmän ;) 


Mattaisia huulia ei ole unohdettu ( jes! ) vaan kokoelmassa tulee ihanalla huurrepakkauksella varustetut Toasted Cocoa ja Rendezvous Red mattapunat. Kiiltävä huulipuna erottuu normaalilla mustan kiiltävällä pakkauksella, sävy on Brick Red ja se näkyy swatchissa ylimpänä. Punan korkissa on muuten hyvä magneetti jolla pakkaus napsahtaa hyvin kiinni.

Kynsilakkoja löytyi kolme sävyä; Urban Red, Uptown Purple ja Underground. Upeita syyssävyjä kaikki, näihin voidaan erikseen palata kynsipostauksissa ;)

Osuiko kokoelma sinuun syksyisillä sävyillään?

16 kommenttia:

  1. No osuu - ja uppos jo! :D Ihania sävyjä. Multakin löytyy tämä kokoelma ja ajattelin myös toteuttaa syksyisen meikin blogiin :) Mutta ihan vielä en ole ehtinyt, ensi viikolle ehkä! :)

    PS. Toi tumma huulipuna näyttää jotenkin erityisen upealta sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon, mä tykkään eniten tälläisistä vähän tummemmista punaisista <3 innolla odotan sun postausta :)

      Poista
  2. Voi, miten kauniit meikit olet loihtinut :) Tuo kulmakynän sahalaitaisuus onkin hauska ominaisuus, varmasti ihan kätevä juuri tuuheiden kulmien täyttämisessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kuvitella että olis just hyvä esim. sulle :) kiitos <3

      Poista
  3. Isadoran syyskokoelmat on kauniita. Poskipunat täytyy katsastaa livenä (:

    VastaaPoista
  4. Ihanat sävyt luomiväreissä ja upeat meikit olet saanut aikaseksi ♡ Harmi kun levitän aina vain sormilla luomivärit ja jostain syystää mm. Isadoralla on todella kova koostumus aina väreissä jolloin pigmenttiä ei saa niistä yhtään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 näitten palettien tummimpia sävyjä ei saa häivyteltyä sormin, niissä on kovempi koostumus mutta nuo metallinhohtoiset sävyt olisivat taas sormille sopivampia :) swatchit olen tehnyt sormin ja noista jäljistä just huomaa miten sävyt toimivat, metallinhohdot kiiltää hulluna mutta esim. ylärivin tummin sävy on kovempi käsitellä.

      Poista
  5. Tämä on hieno kokoelma. Ihanat meikit ja meikkikuvat. :)
    Taisin jo elokuun lopulla nähdä tämän kaupoissa. Ihastelin jo silloin. Oikein onnistunut kokoelma ja kivat sävyt.
    Noista Glossy Lip Treat Moisturizing -huuliväreistä tuli minullekin heti mieleen Clarinsin Lip Perfector -pakkaus.
    Onko kynsillä Playing koi? ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) PP:n Foxy on kynsillä, sillä on kyllä pakko lakata joka syksy :D

      Poista
  6. Molemmat meikit nättejä, mutta varsinkin alempi nudempi on ihana! <3 Isadoralta tulee kyllä tosi kivoja kokoelmia. :)

    VastaaPoista
  7. Oijoi, onpa ihania sävyjä etenkin poskipunissa ja huulimeikeissä!

    VastaaPoista
  8. Poskipunista löysin Prismasta puoleen hintaan Burnt Siennan ja huulipunista Brick Redin ja Rendezvous redin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsit mitkä löydöt, nämä on edelleen mun suosikkeja ja nuo poskipunat hurjan pigmenttisiä!

      Poista

Kiitos kommentista <3