maanantai 23. syyskuuta 2019

essence uutuudet syksy/talvi 2019

*Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä.

essencen valikoima uudistuu kevään ja syksyn korvilla, mullistuksia on ollut taas nähtävissä kun olen joutunut itkemään lemppari-poskareiden perään ja hamstraamaan suosikkeja ihan useamman Tokmanni-reissun verran! Mutta ei hätää, vaikka vanhat suosikit häviävät, uusia ihanuuksia tulee tilalle! Tällä kertaa jokainen pr-paketin essence uutuus oli minun mieleeni niin väreiltään kuin laatunsa puolesta. Joten tänään nähdään kaikki uutuudet! Miten minusta tuntuu että essence vaan paranee koko ajan? Ainakin pakkaukset on vuosi vuodelta tyylikkäämpiä. Katsoin jotain vanhaa YouTube videota ja kylläpä jonkun vuoden takainen pakkaus


Mikä on essence?

essence on vuonna 2001 perustettu saksalainen edullinen kosmetiikkabrändi jonka tuotteet ovat hinnasta huolimatta laadukkaita. essencellä on pari kertaa vuodessa vaihtuva pysyvä valikoima sekä nopeaan tahtiin ilmestyviä kausikokoelmia. Kausikokoelmat ovat aina todella ajankohtaisia, innovatiivisia ja sisältävät sen hetken trendikkäimpiä meikkituotteita, edullisesti tottakai! essencen meikit ovat eläinkokeettomia, jotkut tuotteet vegaanisia ja kynsilakat 5-free.

Miksi essence on sitten niin halpa?

essence ei panosta mainostamiseen vaan tuotteiden hyvään laatuun. Kuten varmasti olet huomannut, tai oikeastaan et ole, essence ei näy naistenlehdissä tai mainoksissa. essencen maine kiirii blogeista, somesta, edullisten meikkien käyttäjiltä...



Epic Sunset Eyeshadow Palette
Tämä paletti mulla olikin ostoslistalla kun googletin tulevia uutuuksia. Oli ihana yllätys kun tämä löytyi paketista! 12 euron paletti sisältää 14 erilaista sävyä, pääosin hohtavia mutta onneksi paletissa on myös häivytyssävyjä ihan isommassa koossakin!



Pigmentti sopii hyvin meikkaamista aloitteleville tai kirkkaita sävyjä arkaileville. Näen paletissa monia mahdollisuuksia ja olen kokeillutkin tätä jo pariin otteeseen ;) Tosi hyvä ja edullinen paletti eikä tarvii pelätä että sävyt olisi liian vahvoja tai hankalia käyttää. Häivyttyvät hyvin ja ovat helppoja sommitella yhteen. Itse pakkauskin on syötävän ihana, nousee kyllä lemppari essence meikkeihin!



The Highlighter 70-Heroic
Todella hohtava, kuulas ja just hyvä kylmän sävyinen korostustuote. Vivahtaa hiukan shampanjaan, hyvin neutraali nätti sävy. Tykkäät varmasti jos haet näkyvää lopputulosta. Eikä maksa kuin kolme euroa!

The Blush 10-Befitting
Poskipunat ovat myös saman hintaisia ja tämä sävy Befitting on kaunis. Vanhan roosan sävyinen poskipuna ei ole ihan matta, hennon satiininhohtoinen korkeintaan mutta ei mitenkään hohtava poskilla. Hyvä niin, en tykkää jos poskipuna hohtaa. essencen poskipunat ovat todella hyviä ja sävyvalikoima on laaja.


Contouring Duo Palette 10-Lighter Skin 
Tosi hyvä korostus- ja varjostuspaletti. Paletti maksaa nelisen euroa joten ehdottomasti hamstraan näitä ;D mielestäni paletti on neutraali ja luonnollinen kasvoilla. Pigmenttiä kyllä piisaa ja hyvät varjot tällä saakin aikaan. Ei pölise paljoa ja sävy on tosi hyvä! Tästä tykkään tosi paljon koska hyvää varjostustuotetta on vaikea löytää, ja kun hyvän löydät niin siitä paistaa pannu liian äkkiä.  

Prime+ Studio Hydrating+ Perfecting Primer 
Meikinpohjustusvoide joka tuoksuu hyvältä ja kosteuttaa kasvoja. Mielestäni se luo meikille kuulaan pohjan. Pipettipullo on tosi kätevä ja primer imeytyy äkkiä kasvoille. Spf20, hentoa kookoksen tuoksua ei kannata hätkähtää. Joku toinenkin essencen primer tai kiinnityssuihke on tuoksunut just tältä!



WHAT THE FAKE! Volumizing & Lenghtening mascara
LÖYTÖ! Ensimmäinen essencen ripsiväri joka toimii minulla!! Tätä aion ostaa heti parikin kappaletta kunhan saapuvat tänne Tokmannille. Neljän euron ripsiväriksi todella loistava! Meikkikuviani seuranneet tietävät että minulla ei ripsiväri kovinkaan näy raskaiden luomien alta. Puikulan mallinen harja toimii hyvin ja tuo ripsille hyvin pituutta ja tuuheutta. Tämä kuivahtaa aika nopsasti mutta mahdollistaa kerrostamisen. Kerrostaminen karkasi vähän käsistä kun testasin mihin tämä pystyy; jessus mitkä räpsyttimet!! ps. eikä sisällä propyleeniglykolia! Ei varise eikä tuhraa yläluomeen päivän aikana.


Crystal Power Nail Polish 02-Be Strong
Monet rakastavat essencen kynsilakkoja, eikä ihmekään. 2,49 e maksavat vegaaniset Crystal Power kynsilakat kimaltavat kristallin tavoin! Sävy Be Strong on kaunis vaalea ruusukulta, löytyisikö tämä pikkujoulukynsistäni?


Crystal Power Lipstick 01-Be Happy
Be Happy sävyinen huulipuna on niin nätti että raaskiiko sitä käyttää. Tätä mukautuu huulten ph-arvon mukaan joko hentoiseen pinkkiin tai purppuraan. Mulla tämä oli luonnollisen vaaleanpunainen. Hintaa 4 euroa ja tämä tuoksuu vaniljaiselta kuten MACin huulipunatkin. Ja taisinkin jo mainita miten tämä on sievä!


Perfect Shine Lipstick 05-Perfect Plan
Nämä huulipunat ovat uutuuksia. Joitakin vanhoja taisikin poistua näiden tieltä. essencen huulipunat ovat minusta hyviä ja kokeilun arvoisia. Etenkin jos haluaa vaikka tietyn sävyn juhlia varten mutta muuten sitä ei tulisi käytettyä.
Näitäkin täytyy hamstrata...kolmella eurolla ihanan voidemainen huulipuna jossa on hyvä viistottainen hylsy, tykkään! Helppo ja nopsa levittää, tämä kuvissa näkyvä sävy on kaikille sopiva Perfect Plan. 


Crystal Power Blush & Highlighter Palette
Poskipuna- ja highlighter paletista löytyy hento kultainen sekä kylmän kalvakka valkea sävy. Murretut ruskeanpunaiset ovat tarkoitettu poskille mutta itse en käytä näin hohtavia poskipunia. Hohtoa näissä tosiaan on että jos ei sitä pelkää...



Crystal Power Eyeshadow Palette
Koostumus tässä luomiväripaletissa on hohtava ja kimaltava. Mukana on vain yksi mattasävy. 
Pigmentti on hyvä, tosin sävyjen kesken on vaihtelua. Huomaa toki että meikit on suunnattu nuorisolle ja mattasävyt hieman unohtuvat. Toisaalta kyseessä on Crystal Power -sarja joten luonnollisesti sen kuuluukin kimaltaa. Ja kyllä kimaltaakin, paletit 7,49 e. Ei nämä ole hinnalla pilattuja. Itselle kimaltavat värit ovat vaan hiukka hankalia kun en voi käyttää niitä kuin luomen keskellä. Mattaisilla kun tykkään varjostaa. Mutta jos olisi isot silmät, luomilla tilaa, ei ryppyjä tai raskaita luomia, käyttäisin näitä värejä uskaliaammin ;)


Mitä tykkäsit essencen uutuuksista? Mitä lähtee ostoslistalle?

ps. Uutuuksia alkaa jo löytymään myynnistä ja löydät niitä sekä kokoelmatuotteita Makeupshopista!


8 kommenttia:

  1. Tuosta ripsiväreistä en muuta olekaan kuullut kuin kehuja. Ehkäpä sitä täytyy kokeilla itsekin! :) Luomiväripalettikin on kaunis sävymaailmaltaan.

    VastaaPoista
  2. Noi perfect shine punat on kivoja , vaikka olenkin mattaisen ystävä. Taisin ostaa saman sävyisen poskipunan ,ihana sävy. Ripsaria en vielä kokeillut, mutta hyvä jos on hyvä =D

    VastaaPoista
  3. Toi vika ja
    Epic Sunset Eyeshadow Paletti saattaa päätyä ostoskoriin :) Kivoja syysuutuuksia!

    VastaaPoista
  4. Ompa kiinnostavia uutuuksia! Täytyykin pitää silmällä koska näitä olisi kaupoissa, varmasti tulee jotain ostettua. Tuo ripsari kiinnostaa ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nämä varmasti ihan näillä näkymin hiipivät myyntiin :)

      Poista
  5. Essencen hyllyt kyllä tulee katsottua läpi aina kaupassa asioidessa. Kynsilakkoja tulee harvemmin enää merkiltä ostettua kun niitä löytyy jo melkein joka sävystä tuolta merkiltä. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3