perjantai 20. syyskuuta 2019

5 parasta essence meikkiä

Heippa! essencen meikit on mun lemppareita edullisesta hintaluokasta. Täällä Nurmeksessa on toooosi suppea meikkivalikoima eli löytyy vaan Lumene, Maybelline, Miss Beauty London ja tottakai essence. Jos näistä joku valitaan niin essence koska halvalla löytää kyllä hyvää kun tietää mitä etsii. Huteja on toki tullut paljonkin mutta ei ehkä harmita niin paljon parin euron meikin kohdalla. Ennen syys/talvikokoelman esittelyä on hyvä palata vanhoihin suosikkeihin. Esittelen tänään mun Top 5 essence -meikit. Monta muutakin ihanaa olisin halunnut mukaan mutta eivät top vitoseen mahtuneet :/




Olá Rio luomiväripaletti

Se on niin kaunis jo ulkoasultaan ja sisältään täyttä kultaa. Upeat värit vihreille silmille ja ihan hyvä pigmentti! Yhdelle napille jää alle euro hintaa joten halvasta meikistä puhutaan. Tosi ihana arkimeikkiin jos ei jaksa hirveästi häivytellä ja pelata luomivärien kanssa. Ihanin essence -meikki mitä mulla on :) vasenta reunaa en oikein ymmärrä ( liian monta vaaleaa ) mutta oikea puolisko on ihana!



Berry On luomiväripaletti

Cherry Nakedin kopio joten ehdottoman kiva vihreille silmille! Mielestäni tässä on hyvä pigmentti, ei tietenkään Nakun veroinen mutta taas kerran hintaansa nähden...toimii arkisissa työmeikeissä vallan mainiosti. Tykkään Susban YouTube -kanavasta, siellä testaillaan paljon essencen meikkejä. Susba ei paletista tykännyt mutta mä tykkään ;D
Söötti ulkoasultaan ja raaskii vaikka kuljettaa reissussa mukana toisinkuin Cherryä. Yleensä otan matkoille mukaan halvempia meikkejä kun pelottaa että joku menee rikki. 


Meikkisiveltimet

Ruusukultaa, kultaista ja valkeaa hehkuvat siveltimet on tosi nättejä! Lisäks nää on tosi halpoja, maksavat joitain euroja. Karvat ei hapsota, pesussa eivät ole menneet ( vielä ) miksikään ja ovat tosi napakoita. Tykkään kun siveltimissä lukee selvästi mikä sivellin se on. Tykkään ja on kiva kun on erilaisia siveltimiä; halpoja ja kalliita. Voi aina vaihdella :)


Bronze & Blush Sunkissed palette

essencellä on muutamia tosi hyviä poskipunia! Tykkään niistä Matt -poskareista eniten. Mulla on monta palettia, jotkut on ok, jotkut taas tosi kivoja. Kuten tämä Sunkissed, what else? Bronzer on just hyvän värinen ja kaksi satiinisen mattaa poskipunaa hyviä arkimeikkiin. Näissäkin on se hyvä puoli että raaskii kuljettaa mukana, jotain kalliimpia poskipunia en ota mukaan. Tässä paletissa on myös poskipuna ja bronzer samassa, tilan säästämiseksi. Ja nämä saa joskus loppumaankin kun ovat aika nopeita kulumaan :)


Matta kivipuuteri

Tästä on olemassa vaaleampiakin sävyjä, itse olen löytänyt vain tätä 10 sävyä. Tämä on kesäksi hyvä, ehkä talvella hitusen liian tumma. Ostin tätä toisen varastoon kun sattui hyllyllä olemaan. Tätäkään ei myydä meidän kylällä, meillähän on vaan Tokmannin pikku hylly mutta onneksi sinne tulee kokoelmatuotteet. Minusta tämä on hyvä mattaava kivipuuteri. Edullinen ja kestää käytössäni kuukausia. Ei ole niin kalkkinen ja pöllyävä kuten se essencen valkea Fixing -puuteri. En ole pitänyt kalliimpaa puuteria tätä parempana joten sen vuoksi olen suosinut essencen puutereita ;)

Mitkä olis sun 5 parasta essenceä?



18 kommenttia:

  1. Mulla ei olis ehkä kulmakarvageeli, kynsilakanpoistoaine, wp eyelineri, you better work ripsiväri ja mattahuulipunat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät suosikit, kynsilakanpoistoaineet on kyllä hyviä ja edullisia :)

      Poista
  2. 5 parasta? Aika paha..
    Kynsilakat noin yleisesti erittäin hyviä ja trendikkäissä väreissä.
    Matt poskipunat
    Se ihan valkoinen kivipuuteri
    So fine tai extra thin eyeliner tussi
    Useimmat matta huulipunat

    VastaaPoista
  3. Tuo samainen mattapuuteri ja All About Silky Matt! Fixing Compact Powder on mun suosikkeja. Lisäksi Winter Dreamin' 2 In 1 Highlighter and Blush Powder, jossa on näppärästi päällekkäin highlighter ja poskipuna, tosin taisi olla joku kausikokoelma. Kynsilakanpoistoaine ja kynsien hoitoöljy (se, joss akeltainen korkki). Ripsivärit ei sopineet mulle, koska ne nappasivat kiinni niin hyvin, että oli työn ja tuskan takana saada ne putsattua illalla.

    VastaaPoista
  4. Tykkään essencen ripsareista hirmuisesti, muita en enää ostakaan.
    Luomivärifriikkinä olen innoissani edullisista paleteista.
    Poskipunat on ok, muutamat highlighterit ja siveltimet.
    Mun mielestä muuten Nakun Cherry paletti ei ole alkuunkaan hintansa arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. essencen luomivärit on ihan ok, arkikäyttöön hyvä pigmentti :)

      Poista
  5. Ripsari, kulmakarvageeli, huulikiillot, poskipuna nyt ainakin :)
    Tuo paletti on kyllä kiva!

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja suosikkeja! Mä sain just pr-näytteinä kasan niitä syksyn ja talven uutuuksia ja se Epic Sunset luomiväripaletti on ihan törkeen hyvä<3 Mulla oli aiemminkin jo yksi essencen luomiväripaletti enkä voi uskoa, että niin edullisesti saa oikeesti noin hyviä luomivärejä :) Tossa Berry on -paletissa on aivan ihanat sävyt, sopii loistavasti syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä meikkasin tänään Epic Sunsetilla ja on se kyllä ihana <3

      Poista
  7. Voi hitsi, tuota kirsikkapalettia en ole nähnytkään, mutta onpa söpö. Tänään törmäsin Instassa Pocahontas luomiväripalettiin ja siveltimiin. Toivottavasti saadaan nekin Suomeen. 😍

    Essencellä on paljon hyviä tuotteita.

    Kivaa viikonloppua Taina. 🧡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pocahontakset kuulostaa mahdottoman kivoilta! Täytyypä selailla Instassa...
      Ihanaa viikonloppua Tiia <3

      Poista
  8. essencen kynsinauhaöljyt ja aluslakat ovat olleet itselleni mieluisia. Tehoiltaan hyviä verrattuna kalliimpiin merkkehin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä öljyistä tykännyt itsekin, muutama kokeilemani päällyslakka ollut hyvä myös!

      Poista
  9. Oh, tuo Berry On näyttää ihanalta!! Mä tykkään erityisen paljon essencen ripsareista, luomiväreistä ja kynsilakoista. :) Todella hyvä hinta-laatusuhde.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3