sunnuntai 18. elokuuta 2019

Päivän meikki - Jeffree Star Mini Breaker

Heipat! Minusta tuntuu että olen ainut bloggaaja joka osti "vain" Mini Breakerin :D kaikki muut ovat julkaiseet postauksia Jawbreakerista mutta mää tyydyin vaan tähän ;)


Mini Breakerissa minua viehättivät tottakai violetit sävyt. Niitä on kivasti erilaisia ja persikan eri vivahteet sointuvat violetteihin kivasti. Tykkäsin myös mattakoostumuksesta ja kimalletta saa olla aina parissa värissä mukana. 


Mini Breaker koostuu siis mattaväreistä ja pressatuista pigmenteistä. Jawbreaker oli minun makuuni jotenkin sekava, liian kalliilta tuntuva ja ehkä hieman vaikeasti lähestyttävän näköinen? Kuuluu siinä kuitenkin olevan hyvä pigmentti kuten tässäkin, ei mulla vaan mitään valittamista ole. Nämä pari meikkiä olen tällä tehnyt. 


Tilauksessa tuli myös Velour Liquid Lipstick sävyssä Calabasas. Tämä sävy menikin ihan nappiin, olen käyttänyt sitä lämpimän ruskeiden silmämeikkien kanssa. Ei kuivata huulia, kestää kevyen syömisen, juomisen ja illan menot. 
Yleensä jos olen menossa niin mulla on Jeffreen punaa. Lisään ehkä kerran päivässä huulirasvaa mutta muutoin käyttömukavuus on kympin luokkaa aamusta iltaan. Mitään huonompaa mattapunaa en tod pitäisi koko päivää! Calabasas on hieman lämpöisämpi kuin Gemini joka on toinen suosikkini. Molemmat kivoja arkipunaisia, Calabasas ehkä aavistuksen murretumpi joten sopii hyvin kylmälle että lämpimälle iholle. Ehkä enemmän lämpimälle mutta ihan sopiva mullekin :)


Slice, Bubble Gum ja Purple Punch. Perusturvallinen lähestymistapa palettiin, kultaista, pinkkiä ja violettia ;D sisänurkkaan ja häivytykseen olen käyttänyt matta beessiä muualta.



Alemmassa meikissä kokeilin Oral ja Bite Me sävyjä luomelle, varjostin Purple Punchilla. Rajauskynä lienee joku violetti kajal, huulissa mulla on Burning Love huulipuna MACilta. Tästä meikistä tykkäsin tosi paljon :)



Olikos siellä Mini Breakerin ostaneita?

12 kommenttia:

  1. Hienot meikit ja kivannnäköinen paletti. -HH

    VastaaPoista
  2. Wau miten ihanat meikit!
    Olisin halunnut nähdä tuon calabasas huulipunan huulilla, ehkä joku toinen kerta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä yritän yhyttää sen toiseen postaukseen :)

      Poista
  3. Upeita meikkejä<3 Mä jätin Mini Breakerin ostamatta, mutta Jawbreaker multa löytyy :) Tossa on kyllä tosi kätevät sävyt ja paletilla saa varmasti monenlaisia lookeja, vaikka violetit sävyt pääosassa tossa onkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jawbreaker on kyllä hieno mutta toistaiseksi ei ole tullut himoa siihen :)

      Poista
  4. Heee ,meikkasin sillä tänään! Oral on ihan paras sävy ja melkein aina laitan Orange crush ia. Calabas on paras Jeffreen punista, onneksi siitä tuli permanent .
    Upeita meikkejä!

    VastaaPoista
  5. Ihan super kivat silmämeikit! Itse myöskin olen juuri tuon pikkuisen paletin ostamista harkinnut, mutta toistaiseksi olen pärjännyt ilman kumpaakaan palettia :D

    VastaaPoista
  6. Kivat värit tässä paletissa. Ihania meikkejä teit sillä. :) En ole ostanut kyseistä paletti, mutta sillä tehtyjä meikkejä on kiva katsella.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3