tiistai 5. maaliskuuta 2019

Jeffree Star Alien

Hankin Jeffree Starin uusimman luomiväripaletin Alienin ajat sitten. Mulla meni tosi pitkään tarttua siihen. Mutta kun tartuin, meikkasin sillä monta päivää putkeen aina onnistuen! Mutta ennen meikkikuvia, katsotaan palettia vähän tarkemmin.


Alien paletti on pakattu galaksi kuosiseen pahvipakkaukseen. Itse paletti on pinkki ja avaruusotuksen pään muotoinen. Paletti on näyttävä ja todella erikoinen! Erittäin epäkäytännöllinen enkä ole kuljettanut tätä missään mukana ;D pakkaus on tukeva mutta kansi heiluu hieman epävakaana paletin ollessa auki. Lisäksi tämä vaatii ison tilan pöydältä mutta pikkuseikkoja nämä ovat.


Alien sopii meikkaajalle joka kaipaa haasteita! Joka nauttii värien yhdistelystä ja uusien meikkilookien keksimisestä. Itse ihastuin paletin tähtiväreihin eli erilaisiin vihreisiin. Paletissa onkin 18 eri sävyä eri koostumuksilla. Napeissa on JS tyyliset logot ja joka napilla on nimi teemaan liittyen. Pigmentti on kyllä loistava, väreissä valinnanvaraa näyttävästä nudemeikkiin. Ihan oli hintansa arvoinen ostos. 


Tässä muutamia Alien -meikkejä. Olen napannut kuvat työpäivän jälkeen, heti kun tässä alkoi olla aurinkoisempia tai valoisampia päiviä ottaa kuvia. Meikkikuvia pitkästä, pitkästä aikaa ;)


Alien, Flying Saucer ja Area 51. Voi olla että häivyttelyssä käytin vielä Abduction sävyä.


Ufo, Phone Home ja X-Files ( muistaakseni ). Tämä meikki oli tosi kiva ja näyttävä, tein tätä useampana päivänä. Sipaisen usein monia häivytysvärejä niin en tarkkaan muista mitä on missäkin, mutta joka tapauksessa pidin meikistä tosi paljon!

Pienet maistiaiset Alienista, jatketaan tutustumista ja katsotaan millaisia meikkejä keksin! Ostitko sinä tätä palettia vai eikö vaan nappaa?

Alien paletti 59,50 e Oletkaunis -verkkokaupassa.

22 kommenttia:

  1. Tää on kyllä upea paletti<3 Sävyt ei ehkä oo ihan niin mun tyylisiä, kun harvemmin esimerkiksi vihreisiin luomiväreihin tartun, mutta upeita meikkejä oot tällä tehnyt! Erityisesti just toi vihreän sävyinen iskee muhun :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköisiä meikkejä ja värien yhdistelyä olet saanut paletilla tehtyä! Itse olen niin "tylsä" meikkaaja että hurjimmat värit joita meikissä käytän on yleensä violetin sävyt ja muuten ruskeaa ja mustaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä oon nyt meikannut melko vähän värikkäillä. Punertavia sävyjä ehkä käyttänyt eniten. Ehkä taas kesän tullen innostuu ihan värikkäistä meikeistä!

      Poista
  3. Ihanat värit ja meikit 😍
    Phone home näyttää niin kauniilta malvan sävyltä.
    Tää houkuttelisi kyllä, vaan kun en tarvitse 🤔

    VastaaPoista
  4. Tosi kauniita meikkejä, varsinkin vihreä on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vihreät meikit on minusta aina niin kivoja ;)

      Poista
  5. Upeesti sopii nuo vihreet sävyt sulle, oot kaunis♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana <3 tykkään tosi paljon vihreän sävyistä silmämeikissä :)

      Poista
  6. Taitavia meikkikuvia on aina kiva katsella. Vihreä meikki on mun suosikki. Tosikaunis vihreän sävy<3

    VastaaPoista
  7. Oon tykänny. Samalla paletilla saa viileää ja lämmintä meikkiä. Alien ja Space cowboy ovat lemppari sävyjä. Ei tuota kyllä mukaan ota, sen verran iiiiiso paletti.

    VastaaPoista
  8. Siis tää paletti on ihan järkyttävän iso :D Pyörittelin tätä käsissäni Tampereen Sokoksella ja jäi ostamatta ton koon takia. Ei oo tilaa säilyttää muiden meikkien seassa ja tuntuis tyhmältä laittaa vaikka kirjahyllyyn yksinään :D

    VastaaPoista
  9. Ihania meikkejä olet tällä paletilla tehnyt!
    Pitääpä kaivaa oma Alien pienen tauon jälkeen taas vakiokäyttöön :) Paletin vihreät sävyt ovat ihan omaa luokkaansa, upeita luomivärejä.

    VastaaPoista
  10. Mun kohdalla värit ei tässä vaan nappaa, muut jeffreen paletit kivoja!

    VastaaPoista
  11. Kivoja meikkejä teit tällä. :) Kävin kurkkaamassa tätä palettia kaupassa. Hauskan muotoinen ja hyvät nimet. Sävyt ovat liian pelottavia minulle. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onhan ne kieltämättä aika hurjat ja vaativat mielikuvitusta ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3