torstai 7. maaliskuuta 2019

Maaliskuun Bette Box

Kivaa, sain eilen maaliskuun Bette Boxin! Tämä onkin nyt viimeinen boksini pr-näytteenä enkä ainakaan toistaiseksi ole tilaamassa tälle jatkoa. Boksissa ei ole vikaa mutta itse toivon hieman toisenlaista sisältöä enkä kaipaa nyt turhia purkkia kaappiini :) 


Boksi oli aika täyteläinen ja tuotteita löytyy hiuksille sekä kasvoille.


Noughty Wave Hello shampoo kiharille hiuksille lähtee kiertoon. En niin välitä merkistä enkä tarvitse yhtäkään uutta shampoota. Aika paljon on tullutkin hiustuotteita eikä oikein ehdi käyttää näitä pois. Isokokoinen 250 ml ( 10,90 e ) kestäisi minulle varmaan puoli vuotta :D

Ziaja Oliivi -sarjan misellivesi sisältää propyleeni glykolia joten en voi käyttää. Tosi moni Betten Ziajan tuote menee sivu suun allergisoivan ainesosan takia. Harmi! Boksissa tuli pieni 50 ml kokoinen näyte ( n. 3 e ) joka lienee sopiva vaikkapa matkalle. 

Himalaya Herbals Sparkly White -hammastahna lähtenee reissuun mukaan. Vegaaninen ja yrttisen tuoksuinen pikku näyte on hauska kokeilla.

Garnierin itseruskettava liina ja Betten kangaskassi vähän plääh, no ehkäpä keksin niille jotain...


Mielenkiintoisimmat ja heti käyttöön tulevat SkinMood make-up blender ( 9,90 e ) jolle olikin tarvetta. Kokeillaan pidänkö yhtä paljon kuin Real Techniquesin meikkimunasta, joka on suosikkini. Dermosilin Kirkastava peitekynä sopinee vaaleanpunaisen sävynsä ansiosta kirkastamaan sinertäviä silmänalusia. Ehkäpä kokeilen heti aamulla! Pitkäaikaistilaajien lahja ( 4,90 e ). 


Boksin arvo huitelee n. 30 euron luokassa. Oman boksin olen saanut pr-näytteenä ja katsotaan innostunko joku päivä tätä enää tilamaan. Itse kaipaisin enemmän selektiivistä kosmetiikkaa mutta toisaalta tässä tuli käytettäviä tuotteita. 

Mutta mitä sinä pidit tämän kuun boksista?

6 kommenttia:

 1. Mä sain boxini toissapäivänä, mutta vasta tänään postauksen ulos :D

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/bette-box-maaliskuu.html

  VastaaPoista
 2. Joo itse pidin tästä boksista kyllä hyvinkin, mutta just ongelma alkaa olemaan se, että vaikka tykkää näistä bokseista vaikka kuinka paljon ja niitä aina odottaa -niin ei sitä kaikkea vaan aina ehdi käyttämään. Mulla on nyt nopeasti laskettuna esim. 8 kasvorasvaa :))) ja itsekin postailin juuri eilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä annan suosiolla kavereille kun ei vaan ehdi käyttää :) mukava ilahduttaa muita. On mullakin monia rasvoja ja seerumeita, yritän käyttää äkkiä pois. Tykkään kuitenkin kaikista ja mukava niitä on testailla :D

   Poista
 3. Mun mielestä ihan ok boksi. Ollu pahempia mut ollu kans parempia.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3