sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Minun vuoteni 2018

Mietin pitkään haluanko kirjoittaa tätä postausta vai en. Kiitos anonyymien. Mutta päätin että avataan teillekin hieman tilannettani ja tämän hetkisiä kuulumisia. Vuosi 2018 oli oikea myllerrysten ja elämänmuutosten vuosi.

P7190139.ORF

Tammi-maaliskuu meni asuessa Vehmersalmella. Omakotitalossa riitti puuhaa ja tekemistä. Puuhailin koiran kanssa, harrastettiin ja tavattiin kavereita. Olin myös aloittanut uusvanhassa työpaikassani jossa viihdyin hyvin. 

Huhtikuun alussa erosin ihan yllättäen ja muutin takaisin kaupunkiin Kuopioon. Sain mukavan kaksion jossa asuin eläinten kanssa. Kaupungissa viihtyi kun ystävät olivat lähellä mutta ikävöin Vehmeriä ja sinne jääneitä kavereita.

Touko-kesäkuu meni uutta elämää opetellessa. Taloudellisesti oli vähän tiukempaa selviytyä kaikesta yksin ja hankkia kaikki yksin, mutta selvisin siitäkin hyvin. Kesällä kirjoittelin sinkkuelämästä ja taisi silloin liittyä Tinderiin ;D en käyttänyt Tinderiä alussa kovinkaan aktiivisesti enkä uskaltanut jutella saati tavata ketään.

P8040030.ORF

Heinäkuussa taisi olla pirun kuuma, se on ainakin jäänyt kesästä mieleen. Ei voinut lenkkeillä ja koiraa piti uittaa päivittäin järvessä. Kesästä on oikeastaan jäänyt vaan mieleen älytön kuumuus! Aloitin myös uudelleen vanhassa kuntosalissani ja kävin siellä tosi aktiivisesti, sain siitä sisältöä arkeen. 

Elokuussa pidin kesäloman ja siitä on jäänyt mieleen kivoja muistoja. Mitä tehtiin perheen ja ystävien kanssa. Kesälomallani aloitin myös Tinder-treffailun jotka ovat jääneet mieleen kivoina uusina tuttavuuksina. 

Syys-lokakuussa tapailin paria eri tyyppiä joista jäi mukavia muistoja. Kuumuus alkoi hellittää ja asunnossa alkoi olla mukavampi olla eläintenkin kannalta. 

P9230047.ORF

Marraskuun alussa tapasin Tinderissä sen tyypin jonka kanssa natsasi kaikinpuolin heti. Alettiin olla heti yhdessä, ostin auton ja lopetin kuntosalin jäsenyyden. Ei ollut enää varaa kaikkeen koska tämä mies on toiselta paikkakunnalta ja joudun kulkemaan hänen luonaan. 

Joulukuussa on kamala työstressi ja joulun aika oli vähän ahdistava. Uuden miehen kanssa tutustuttiin ja opeteltiin toisen tapoja. Joulukuu tuntui menevän yhdessä hujauksessa ja olin vaan tyytyväinen kun pyhät olivat ohi. Sovittiin myös olevamme vakavissamme ja mietittiin tulevaisuutta. Minä pähkäilin mielessäni onko minusta maalle asumaan ja ajamaan taas pitkää työmatkaa. 

P8290030.ORF

Alkuvuosi 2019 tuo mukanaan paljon uutta. Asuntoni määräaikainen vuokrasopimus loppuu ja muutto olisi Pohjois-Karjalan puolelle. Koira kävi steriloitavana koska tulevassa kodissa on leikkaamaton uros. Tuleva muutto stressaa. Päätin miettiessä että täällä kaupungissa on tylsää ja kaipaan ihmistä rinnalleni. Haluan myös pitää kiinni hyvästä miehestä kun sellaisen olen löytänyt.

Blogi tulee jatkossa päivittymään satunnaisesti. Halusin vähän avata tilannettani mutta pelottaa kirjoittaa henkilökohtaisuuksia. Kiitos ikävien anonyymi kommenttien. Tuntuu että enkö saisi olla onnellinen ja tehdä niinkuin hyvältä tuntuu. Eläimilläni on kaikki hyvin ja niitä kohdellaan kuten ennenkin. En pysty enää päivittämään yhtä aktiivisesti mutta hyvältä on tämäkin rytmi tuntunut :) pitää tehdä niinkuin hyvältä itsestä tuntuu. Välillä intoutuu hirveästi kirjoittamaan mutta välillä on tehnyt mieli vaan lukea muiden blogeja.

Mukavaa vuotta teille :)

ps. tulipa muuten ikävä viime kesää kun katseli näitä vanhoja silloin otettuja kuvia ;D kesä ja luonnonvalo, nyt ei ole meikkikuvia pystynyt kuukausiin ottamaan ;D

55 kommenttia:

 1. Ihanaa että sulla menee hyvin ja oot tavannu ihanan tyypin :D

  VastaaPoista
 2. Huippua, että oot löytänyt ihanan miehen itsellesi<3 Postailet just niin paljon kuin ehdit ja haluat, lukijat varmasti ymmärtää vaikka tahti ei ookaan enää entisellään. Ja jos ei ymmärrä niin se on sitten heidän ongelmansa :D

  VastaaPoista
 3. Onnea ja kaikkea hyvää sinulle, koska todellakin ansaitset! ♡ ihana vain kuulla jos ihmisellä menee hyvin ja on onnellinen :)

  VastaaPoista
 4. Heeeei tervetuloa Pohjois-Karjalaan! ♥️ Täällä on ihmisen hyvä olla, vaikka kosmetiikkaliikkeitä yms on huonommin kuin Kuopiossa, onneks sentään Kicks saadaan takas Joensuuhun 😊 ja matkukseen ajaltaa nopeasti 😏
  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Joo äkkiä sitä pääsee Kuopion kauppoihin jos tarvii ja käynhän mä edelleen Kuopiossa töissä :) ei varmaan kyllä jaksa töitten jälkeen jäädä pyörimään sinne. Mutta mihinkä Kicks tulee takaisin? Ihan huippua! Aina ennen tulin Kuopiosta käymään Jns Kicksissä :D

   Poista
  2. Käsittääkseni se tulee Isoon Myyhyn, missä se oli silloin aiemminkin 😊
   -Hanna

   Poista
  3. Jee, Joensuulaisia muitakin täällä kommenttikentässä * vilkuttaa * :D

   Poista
 5. Onnea uusiin elämänmuutoksiin, positiivisetkin sellaiset tuo aina vähän jännää elämään! Ja mullakin on vähän ikävä kesää, mutta ei sitä kamalaa hellettä.

  VastaaPoista
 6. Varmasti stressaavaa aikaa, mutta kyllä se siitä helpottuu kun pääset muuttamaan ja elämä alkaa rullaamaan taas omalla painollaan. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 7. Kaikkea hyvää vuodelle 2019! <3

  VastaaPoista
 8. Hei ihanaa, rakkaus on maailman kaunein asia ja silloin pitää toimia kun tuntuu oikealta❤Ihana rohkea sinä!Mun isä asuu aika lähellä Vehmeriä ja oon kesäisin viettänyt siellä osan lomaa,en ihmettele että oot siellä viihtynyt.Ihastuttava pikku kylä.
  Onnea kaikkeen uuteen ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vehmeri oli ihan kiva paikka mutta ei ole sillee ikävä. Kavereita lähinnä! En haluaisi enää asua siellä. Kiitos ❤️

   Poista
 9. Onnea ja jaksamista muutosten keskelle! Huh, en voi kuvitella millaista olisi ollut kerrostalossa helteiden aikaan. Silti on kyllä ikävä kesää. Mukavia käänteitä kevääseesi! -HH

  VastaaPoista
 10. Onnea kaikin puolin uuteen elämänvaiheeseen. 💞

  VastaaPoista
 11. Onnea kaikkeen uuteen!Anonyymeistä kommenteista kannattaa yrittää olla välittämättä ja ajatella, että heillä mahtaa olla runsaasti omia ongelmia, kun on tarve kommentoida ikävästi.

  VastaaPoista
 12. Näin se elämä eteenpäin kuljettaa! :) Paljon onnea ja tsemppiä uusiin kuvioihin!

  VastaaPoista
 13. Kiva kuulla iloisia uutisia sinulta. :) Kaikkea ihanaa tähän vuoteen. <3
  t. TQ

  VastaaPoista
 14. Melkoinen myllerryksen vuosi, mutta lopultahan kaikki meni hyvin! <3 Onnea uuteen!

  VastaaPoista
 15. Onnea, ihana kuulla että asiat sujuvat hyvin! Ja tervetuloa Pohjois-Karjalaan, vaikka et ihan tänne Joensuuhun asti taidakaan olla tulossa :) Niin se vaan menee että asioilla on tapana järjestyä kun on oikea aika.

  VastaaPoista
 16. Onnea! Älä välitä negatiivisista kommenteista. Muiden elämästä on aina helppo huudella. Helpompi kuin katsoa omaa elämää ja miettiä mitä siinä haluaa ehkä muuttaa tai mihin keskittää energiaa.

  VastaaPoista
 17. Siellä se on ollu muutoksia, tsempit tulevaan murunen♡

  VastaaPoista
 18. Ihanaa, että olet löytänyt onnen! Kaikella on tarkoituksensa.
  Älä murehdi pitkää ajomatkaa - se on sen arvoista ja onhan maalla ihan erilaista olla omassa rauhassa, kuin sitten ahtaassa kaksiossa. Pitää vaan vähän nähdä vaivaa enemmän, kunhat kuljet turvallisesti matkat.
  Miten uuden kodin koiruli mahtaa pitää sinun kissoista, koiran kanssa ilmeisesti ovat tutustuneet?
  Kaikkea hyvää!
  Miiruli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllä minä olen koko ajan kaivannut maalle, tykkään olla enempi rauhassa kuin tässä levottomassa pihapiirissä. Toinen koira on uros joten Hipun kanssa menee hyvin. Liiankin hyvin, kohta tulisi juoksut joten siksi Hippu leikattiin ;D mä luulen että Pipsa pelkää, siksi meneekin tovi että tutustuvat. Koirilla on ulkohäkki niin lähes koko aika siellä, Hipulle olisi muutenkin liian kohtuuton aika olla työpäivää sisällä. Ja eipähän itsellä ole niin kiirus ja hätä töistä koiraa pissittämään :)

   Poista
  2. Onko kisuja enää vain yksi? :(

   Poista
  3. Juu, Liisalla oli vanhuuden oireita ja se myös rääkkäsi Pipsaa käyden sen päälle.

   Poista
 19. Mahtavaa että sinulle kuuluu hyvää! Antaa negakommenttien olla omassa arvossaan :)

  VastaaPoista
 20. Mukava kuulla yhteenvetoa sun kuulumisista, isosti onnea uuteen suhteeseen ja toivottavasti kaikki eläimet tulee hyvin toimeen keskenään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kyllä ne tulevat, Hippuhan viettää nykyään viikonloput pihalla toisen koiran kanssa. Viihtyvät hyvin keskenään :) sai sekin poikaystävän ;D

   Poista
 21. Aikamoista mylläkkää ollut viime vuosi, mutta onneksi kaikki on kääntynyt hyvin :)

  VastaaPoista
 22. Olipa sulla vuosi! Vähän kuin mulla 2015.. Uusi koti, uusi suhde, uudet kuviot. Hetkeäkään en ole katunut muutoksia, vaikka ne silloin ravistelivat ja toivat mukanaan onnen lisäksi epämääräistä levottomuutta ja stressiä, ajoittain jopa ahdistusta. Pääasia on, että olet itse tyytyväinen ja onnellinen tapahtuneisiin muutoksiin. Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin jumittaminen, mutta vaatii aina rohkeutta tarttua uusiin kuvioihin. :)

  VastaaPoista
 23. Sulla on ollut vaihderikas vuosi, ja tämä postaus oli mielenkiintoista luettavaa. Aika rohkeaa että oot uskaltautunut Tinderin pariin! Mutta mitä ilmeisimmin se on ollut kannattavaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kannatti vaikka kaikenlaista piti senkin kautta nähdä ;DD

   Poista

Kiitos kommentista <3