lauantai 2. maaliskuuta 2019

essence uutuuksia!

essence kevät/kesä 2019 uutuudet ovat täällä! Omani sain pr-näytteinä. Poimin tuotteista omat suosikit ja niistä tänään enemmän ;) näitä on alkanut nyt näkymään essencen pisteillä joten kannattaa napata äkkiä omansa!


Pr-näytteissä oli mm. monta palettia ( jee! ), huulirasvoja, sävyttävä päivävoide sekä silmämeikinpohjustaja You Better Work! sarjaan, kynsilakkoja sekä hohtotuote. 


Eyelinerin ja ripsivärin otin heti testiin. Voin sanoa että tykkäsin molemmista! Etenkin eyeliner yllätti koska essencellä ei ole ollut minua miellyttävää lineria. Levittyy hyvin, toimii kissarajauksissa eikä leviä päivän aikana yläluomelle. Jos toimii jatkossakin hyvin niin saatanpa ostaa lisää koska hinnallahan näitä ei ole pilattu. 
You Better Work! ripsiväri on kaareva, melko kovalla harjalla. Levittyy ihan nätisti tuoden pituutta. Ei suttaa yläluomelle päivän mittaan. Jos harja olisi pehmeämpi, pitäisin tästä enemmän. Mutta halvaksi ripsiväriksi ihan pätevä arkimeikkiin. 


Paleteissa on monta ihkua, nätillä ulkoasulla olevia. Näitä olisin sortunut itsekin ostamaan...essencen meikkejä kun ei ole hinnoilla pilattu, näistä esitellyistä paletit ovat kalleimmat eli 7 - 8 e. Kaikki muut tuotteet reippaasti alle.



Hey Cheeks sisältää highlighterin, poskipunia ja bronzereita. Käytän tätä enemmän kesällä koska bronzerit ovat lämpimänpuoleisia. Mutta nämä eivät häivy iholta päivän mittaan vaan pysyvät paikoillaan. Tummin poskipuna on mun suosikki, samaten highlighter näkyy hyvin iholla iltaan asti. Napit ovat pieniä ja hankalia ottaa isolla siveltimellä, jostain jos pitää napista ;)



essencen luomivärit ovat aina olleet "ok". Mutta nämä paletit yllättivät, ihan hyvä pigmentti nimittäin! Pysyvät paikoillaan eikä väri häivy päivän mittaan luomilta. Mattaiset värit eivät pölise vaan ovat helppoja käyttää. Sydney ja New York paletit ovat olleet käytössä työmeikeissä, ihan ovat omiaan kiireisiin aamuihin jolloin ei todellakaan jaksa monimutkaisia meikkihommia. Molemmissa paleteissa on kivat sävyt, ihan kaikkia en ole vielä testaillut enkä ole ehtinyt meikkikuvia räpsimään. 

Nämä olivat tälläiset pikavilkaisut tuotteisiin. Uutuuksissa on myös ihanat sydämen muotoiset poskipuna ja highlighter, tekis kyllä mieli ostaa ne...samaten ehkä joku luomiväripaletti lisää. Joo-on, minäkin olen näitten kanssa aika helposti vietävissä ;)

Oletko jo ostanut essencen uutuuksia? Mitä suosikkeja olet joukosta löytänyt

18 kommenttia:

  1. Pitää varmaan käydä tsekkaamassa vähän taas hyllyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun mun lähihylly on pieni, siinä ei ole kaikkia uutuuksia :)

      Poista
  2. Kivoja sävyjä noissa luomiväripaleteissa.
    Esseceä en juurikaan omista. Jotain kulmavärejä, eipä muuta.en jotenkin osaa mennä tokmannille meikkiostoksille

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään Tokulta muutakuin ohikulkiessa jotain aleja tai sitten essencet :)

      Poista
  3. Onpas kivoja! Pitäisi itsekin käydä kärkkymässä lähi-Tokmannilla jos löytäisin jo näitä :) onko lakat sun mielestä muuttuneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en testannut näitä lakkoja, ei mun värisiä enkä ole montaa kokeillut sitä vanhaakaan koostumusta. En siis pysty vertaamaan :)

      Poista
  4. Uudet kynsilakat ovat olleet ahkerassa käytössä ,ihania uusia sävyjä! Toi poskipuna paletti pitää kotiuttaa, käydä jossain isommalla hyllyllä, cittarissa ei ollut. Luomiväri paletitkin houkuttaa, mutta hillitsiskö itsensä kerrankin 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisemmin ihan hyviä ne uudet lakat. Jokunen vanha mulla on mutta en ole ikinä essencen lakoista innostunut :) ei vaan ole ollut värejä joita multa ei ennestään löytyisi ja kun muutenkin liikaa lakkoja...Minua houkuttaisi ne violetin sävyiset paletit, oliko niitä nyt 1 vai 2 :D

      Poista
  5. Mukavaa, jos luomiväripalettien laatuu on kohentunut. Itse olen kokenut juuri luomiväripaletit essencen heikoksi kohdaksi. Täytyypä käydä hiplailemassa ständilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nää on parempia kuin mitä omistan ennestään :)

      Poista
  6. Hey cheeks paletti vaikuttaa kätevältä, pitääpä vilkaista se livenä :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos esittelystä. Jännää, että you better work -tuotteista on oma sarja. Täytyy antaa uusi mahdollisuus sille pohjustajalle ja sen jälkeen tutustua noihin muihinkin ybw-tuotteisiin. Tällä kertaa taisi löytyä sinullekin sopiva essencen maskara. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YBW sarjasta kannattaa kokeilla meikinkiinnityssuihketta, primerista en lopulta tykännyt. Ripsivärikin on ihan hyvä :)

      Poista
  8. Heipsan, onko tuo sävyttävä päivävoide mistään kotoisin? Meidän vakkaricittarissa ei ollut kun auttamatta liian tummaa medium-sävyä jäljellä, niin tuumailen oisko sen arvoinen, että jaksais lähteä pitkin kyliä ettimään tuota vaaleampaa sävyä 😊 -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se ihan ok mutta ei siitä suosikkia tullut :) omaan makuun liian kevyelti peittävää.

      Poista

Kiitos kommentista <3