lauantai 4. elokuuta 2018

Lifestyle Lauantai - Viikonloppu mun kanssa

Kesällä on ollut monena viikonloppuna paljon menoa, viikolla kiirettä sekä stressiä töissä. Vastapainona tälle olen halunnut viettää viikonloppuja sillee ettei ole ollut mitään suunnitelmia :) 

shelttimix

Perjantaina töitten jälkeen käyn kaupassa mikäli päivä ei ole ollut hirmu pitkä. Menen kotiin ja yleensä chillailen :) mulle chillailu voi olla pyykinpesua ja siivoamista :D en tiedä joko alakerran naapuri hermostuu kun imuroin aika usein mutta kolmen eläimen kanssa on vähän pakko. Joskus se imurointi alkaa klo 20 illalla mutta ei silloin ole vielä hiljaisuus. Yleensä siis perjantaina koostuu kotihommista, joskus saatan piipahtaa kahvilla kaverilla tai kaverit käy meillä.

Lauantaina mulla on heti aamusta klo 9 Bodypump mutta yleensä herään siltikin ilman herätyskelloa. Havahdun yleensä kuuden jälkeen ja saatan torkkua yli seiskaan. Sitten mun on jo pakko nousta että ennätän tunnille. Pitää kuitenkin juoda kahvit ja käyttää koira. Aamupalaa en välttämättä syö jos tuntuu että jaksan pumpin. 

37206653_10216869191541541_8347283203362390016_n

Pumpin jälkeen käyn suihkussa, laitan tukan, meikkaan katsoen meikkivideoita ja syön aamupalaa. Tämä rutiini on mun lempihetki aamusta ja saattaa kestää 2-3 tuntia.....viikolla on aina kiire töihin ja aamut minuutti aikataulutettu joten nautin hitaista aamuista silloin kun voin. 

37077679_10216869191741546_7547197819082244096_n

Kun olen laittautunut, saatan hengailla, käydä koiran kanssa kävelemässä ja laittaa ruokaa. Olis kiva lähteä shoppailemaan mutta ei ole aina rahaa ja ei viitsi huvin vuoksi pyöriä kaupoissa, aina lähtee jotain turhaa mukaan. Joskus tapaan kavereita mutta joskus haluan viettää viikonloppuja ettei ole mitään menoja. Tykkään syödä hyvää ruokaa, katsoa leffaa ja tehdä blogijuttuja. Illalla katson telkkaria tai luen kirjaa.

IMG_9404

Sunnuntai on viikon lempparipäivä. Minua ei ahdista ajatus siitä että huomenna töihin, tykkään työstäni ja työpaikastani. Sunnuntaina meikkaan hitaasti ja katson samalla taas meikkivideoita sekä luen blogeja. Teen mahdollisesti monta blogipostausta valmiiksi, otan tuote- ja meikkikuvia. Saatan siivoilla sisällä tai ulkona autoa ja puuhata kotihommia. Joskus käy vieraita tai mä käyn jossain kylässä. Mutta harvemmin liikun ihmeemmin mihinkään, mitä nyt koiran kanssa koirapuistoon tai kävelylle. Hengaan, katson telkkaria ja luen. Iltaisin teen kasvojenhoitorutiineja ja kasvohoitoja :)

lapinkoiramix

Aika rauhallista elämää siis, tykkään kun saa tehdä omia juttuja ja ehtii harrastaa kaikkea. Viikolla on työt ja harrastukset liikunnan sekä koiran kanssa, joskus blogijuttuja :)

Mitä sinä tykkäät tehdä viikonloppuisin?

ps. Allekirjoita sinäkin tässä vetoomus eläinkokeiden lopettamiselle! 

25 kommenttia:

  1. Jokseenkin samaan tyyliin vietän omatkin viikonloput. Heräilen samoihin aikoihin ja nautin hitaista aamuista. En myöskään tykkää liialti ohjelmoiduista viikonlopuista, harvoin on mitään sovittuja menoja. Meikkivideoihin en ole päässyt sisälle, taidan olla enemmän kirjallisen ilmaisun ystävä. Ja minulla taas tulee sunnuntaiahdistus, usein täytyy jo tehdä työhommiakin silloin. Mukavaa viikonloppua teille! -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa viikonloppua HH :) välillä on kiva että on ohjelmaa ja menoa. Mutta nyt nuo helteetkin söi voimia, ei jotenkin vaan jaksa aina :)

      Poista
  2. Mä yleensä chillailen viikonloppuisin siivoamalla, heh;) Mun mielestä siivoaminen todella rentouttavaa puuhaa, ja sitä paitsi hyödyllistä. Samaten tykkään pyykinpesusta ja silittämisestä. Joillekin esim. puutarhanhoito on nautinto, mutta minä taas inhoan sitä hommaa. Onneksi ukkeli hoitaa ne jutut paitsi tänä kesänä leikkauksen takia ei ole pystynyt. Mulla on mennytkin kesäloma nyt pihahommissa, ääk. No, kerran se vaan kirpasee;)
    Tykkään myös katsella Youtubesta meikkausvideoita, ja katson kyllä arkiaamuisinkin ennen töihin lähtöä. Käyn myös pyörälenkillä, jos keli suosii, ei siis ole liian kuuma tai sade. Lisäksi käyn sunnuntai-iltapäivisin jumpassa.
    Aika tavalla samaa rataa tuntuu menevän pääpiirteissään.
    Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on menossa karvanlähtöaika joten siivota saa joka päivä. Kun asuin omakotitalossa, siivouspäivä oli peestä ja aina sellainen pakkohomma. Nyt kun on kaksio, tämän imuroi niin äkkiä että mulla ei ole enää edes pakollisia siivouspäiviä. Minusta siivoaminen on ihan mukavaa, rentouttavaa ja on sitten kiva nauttia puhtaasta kodista. Ja kun on kolme lemmikkiä, on vähän pakko siivota joka päivä jotain!
      Mä en ole pyöräillyt aikoihin koska ei se onnistu koiran kanssa, pyörä pitäisi huoltaa eikä siinä ole lukkoa. Kohta mennään kävelylle, koiran kanssa on kyllä mukava puuhailla. Mukavaa viikonloppua Sari :)

      Poista
  3. Mulla tällä hetkellä arkikin tuntuu viikonlopulta kun ei tarvitse (yleensä) mihinkään kiirehtiä - nautin tästä kyllä täysillä <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa jos viikonloput olisi tuollaisia! Mun on pakko sanoo, että mä oon aina töissä viikonloppuisin ja kun kerran kuukaudessa on yksi vapaa viikonloppu niin silloin on pakko tehdäkkin jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole ikinä ollut missään työssä viikonlopputöitä, ei se kyllä varmasti mukavaa ole mutta toisaalta nyt kun on yksin, on samaa onko vapaa arkena vai viikonloppuna :)

      Poista
  5. Ootpa reipas, kun oot lauantaiaamuisin jo tuohon aikaan urheilemassa :D Ei onnistuisi multa!

    VastaaPoista
  6. Mäkin tykkään siivota tosi paljon, se on rentouttavaa. Ainoat hommat, mistä en tykkää on astioiden poisto tiskikoneesta ja pyykkien poisto pyykkikoneesta. Ne on jostain syystä ärsyttävää tehdä ja yleensä pyydänkin miestä tekemään ne. :D Mä tykkään istua viikonloppuisin aamulla koneella ja lueskella juttuja tai pelata. Hitaat aamut on viikonlopun juttu. Muuten sitten tuleekin hommailtua aina vähän kaikkea mikä on jäänyt tekemättä viikolla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitaat aamut on ihan parhaita kun niitä on kaksi viikossa :) niitä osaa sitten arvostaa! Minusta ärsyttävin kotihomma on puhtaiden pyykkien viikkaaminen kaappiin ;D

      Poista
  7. Lauantai-aamu on yksi suosikkihetkeni koko viikolla. Nukun pitkään, syön rauhassa, luen blogeja eikä ole mihinkään kiire, eli aika samankuuloiset aamut :)

    VastaaPoista
  8. Olipa kiva postaus! Itse tykkään nukkua viikonloppuisin vähän pidempään. Hitaat aamut on parasta! Yritän tehdä joka viikko jotain uutta, joten käyn lauantaisin yleensä jossain. Esimerkiksi retkellä tai vaikka museossa, ehkä illalla kahvilassa tai pubissa. Nykyisessä asuinmaassani mulla ei ole paljoa kavereita, joten lähden aina liikkeelle oli seuraa tai ei. Luen myös paljon tai pelaan jotain kivaa peliä tietokoneella. Joskus kirjoitan huvikseni omaa romaaniakin. Sunnuntaina otan yleensä varaslähdön ja teen muutaman tunnin töitä. Jostain syystä olen sunnuntaina aina tosi tehokas! Urheilen ja laitan seuraavan viikon lounaat. Illalla katson jotain sarjaa ja puuhailen sitä sun tätä. Näin kesällä olen viettänyt aikaa pihalla. Harmi, ettei oikein voi pystyttää telttaa kerrostalon pihalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma piha on kyllä sellainen asia jota kaipaan, ihan jo koiran takia :) pienellä pihalla olisi myös kiva puuhailla pihatöitä. Tuo olisi kyllä hyvä idea, tehdä aina jotain uutta. Pitäisi ottaa tavaksi, tutustua vaikka luontopolkuihin tai uusiin kivoihin lenkkeilymaastoihin :) Se on kyllä tehokasta jos teet joka päivälle ruokaa! Sen verran teen että laitan sunnuntaina isomman annoksen jota syön sitten alkuviikosta :)

      Poista
  9. Mä oon vähän kateellinen 😀 Itsehän olen viikonloppuisin usein töissä. Normaalisti se ei haittaa jos on sopivasti vapaapäiviä viikolla mutta nyt oon ollut aina vain töissä... Nyt on viimeksi ollut kokonaan vapaa viikonloppu joskus kesäkuussa ja koko heinäkuun aikana täysin vapaita päiviä oli peräti 3 kpl yhteensä. Haaveilen tällä hetkellä lähinnä siitä että voisin nukkua 10 h putkeen ja olla tekemättä yhtään mitään! Onneksi ens viikolla pitäis olla peräti 2 päivää peräkkäin vapaata 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin siitä että aikamoinen putki sulla päällä...onko ne laitettu jotenkin vahingossa vai tarkoituksella? Nukut ja lepäät sitten seuraavilla vapailla ihan kunnolla!

      Poista
    2. Nyt kävi niin että meidän pikkuisesta työporukasta (yht. 6 ihmistä) 2 oli samaan aikaan lomalla ja 1 meni sairastuttamaan itsensä urheilemalla liikaa helteellä ja puutteellisella nesteytyksellä... Hänen sairaspoissaoloonsa meni mun 1 vapaapäivä ja tuli tuollainen putki!

      Poista
    3. Näin arvelinkin että olisko kesälomat syynä...tuo helteellä urheileminen ei muuten ole mikään leikin asia. Itse pidin salista viikon taukoa koska oli liian kuuma ja treenit tuntui liian rankoilta ( silmissä sumeni ) vaikka olin syönyt ja join koko ajan. Ja kunto kesti mutta syke nousi liikaa, mulla nousee aika helposti.

      Poista
  10. Ennen olennainen osa viikonloppuja oli rauhalliset aamut ja juurikin tuo meikkaaminen videoita katsellen. Nyt kun synnytin esikoiseni 1,5 kk sitten niin elämä on päälaellaan. Jos vauva on hereillä niin aamupala syödään miehen kanssa vuorotellen. Jos vauva nukkuu niin aamupala syödään yhtäaikaa mutta kiireellä ennen kuin vauva herää :D Rakas kosmetiikkaharrastus on ollut telakalla synnytyksestä lähtien, meikkauskerrat on laskettavissa yhden käden sormilla ja ihonhoito on niin retuperällä että ällöttää. Toki tämä elämänmuutos on ollut niin suuri että olisi turha olettaakkaan että kaikki jatkuisi ennallaan, nyt pitää kuitenkin huolehtia kokonaan uudesta ihmisestä. Pitää muistaa nauttia tästä ajasta oman vastasyntyneen lapsen kanssa, ei se kosmetiikka mihinkään karkaa (korkeintaan vanhenee :D ). Onneksi on blogit ja YouTube, joilla saa pahimmat vieroitusoireet taltutettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa vauva-aikaa sinulle Plaz^ <3 kyllä se kosmetiikka siellä odottaa, huolehdi nyt siitä kaikkein tärkeimmästä <3 ja tosi kiva että kommentoit pitkästä aikaa!

      Poista
  11. Rauhalliset viikonloppuaamut ovat parhautta. ^^
    Minä käyn yleensä jumpassa sunnuntaisin. Aikaisin aamulla en jaksa mennä, kun nautin hitaista aamuista.
    Ihanaa viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3