keskiviikko 1. elokuuta 2018

ABH Norvina; meikkikuvat ja mielipide paletista

Nyt on Norvinaa testattu ihan urakalle ja meikkiräpsyt otettu, passaa esitellä teille :) tuttuun tarkkaan tyyliini en ole kuviin kovinkaan tyytyväinen kun ei ole ringlightia tai muita hienouksia...

ABH Norvina

En ole nähnyt muiden meikkikuvia tai jos olen, ne ovat Instagramin photoshopattuja tekeleitä. Ehkä teistäkin olisi kiva nähdä ihan tavallisia meikkejä, nämä ovat mun tyyliä enkä ole kopioinut lookkeja muualta. Tai inspiroitunut mistään kuvista.

Anastasia Beverly Hills Norvina

Norvinaa ostaessa osaa varmasti ennakoida saavansa hieman pöliseviä mattavärejä ja helposti muussaantuvia shimmernappeja. Etenkin Rose Gold on nappi jota täytyy vaan koskettaa siveltimen kärjellä kevyesti. Muutoin se muussaantuu ja murustaa ympäriinsä. Näin kallista palettia on myös kohdeltava arvokkaasti, värit saa varmasti kulumaan äkkiä jos nappeja alkaa ihan rääkkäämään :) Mattavärit otetaan dippaamalla kevyesti siveltimellä. Ei missään nimessä pyöritellä tai hangata. 

Anastasia Beverly Hills Norvina

Summer, Incense, Volatile ja Base.

Pigmenttiä riittää ja jokainen meikki säilytti värinsä päivän ajan. Ne eivät haalistui häivyttäessä ( Thirsty, minkä teit...) ja kestivät luomella liikkumatta jopa hikiset +30 työpäivät. Kun on käyttänyt ABH paletteja ennenkin, osaa värejä käsitellä. Mielestäni paletti ei ole ensikertalaisen paletti. Itse käytän kalliimpia siveltimiä jotka pakkaavat väriä hyvin mutta en sano ettei halvat siveltimet toimisi tämän kanssa, en vaan ole itse kokeillut! Ensimeikkaajan voi olla hankala käsitellä shimmervärejä jotka ovat tätä koostumusta.

Oli kyllä hankala päättää mitä meikkejä haluan teille esitellä, paletissa kun on niin paljon eri vaihtoehtoja! Päädyin siis pinkkeihin ja kultaiseen meikkiin :) Tein yhden meikin violeteilla mutta lopputulos ei oikein miellyttänyt. Se on jännä että niitä eniten odotin mutta olen kuitenkin käyttänyt sitten vähiten. Soul on sinipohjaisuudessaan sittenkin yllättävän hankala käyttää! 

Anastasia Beverly Hills Norvina makeup

Anastasia Beverly Hills Norvina makeup

Anastasia Beverly Hills Norvina

Rose Gold, Volatile, Love, Base ja Drama.

Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasia Beverly Hills Norvina

Wild Child, Eccentric, Base ja Passion. Pahoittelen viivaa kulmakarvojen alla mutta luonnossa ei näy, kuvissa aina :D

Meikeissä pohjustajana Wet n Wild silmämeikinpohjustaja ( postaus tässä ), Bellápierre Makeup Base, rajaus NYX Epic Ink Liner ja ripsivärinä IsaDora Insane Volume Lash Styler.

Mitä tykkäätte? Millaisia meikkejä te olette Norvinalla tehneet, etenkin Soul -sävyllä?

18 kommenttia:

  1. Tykkään. Hienoja meikkejä. Sun ripset näyttää muuten tosi ihanilta 😍

    VastaaPoista
  2. Ihania! Mä olen laittanut Soulia alaluomelle lilan kanssa. En käytä shimmer/glittereihin sivellintä, käytän sormea, silloin ei pölise ja saan täyden sävyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormi olis hyvä apuri mutta itse en oikein tykkää käyttää :)

      Poista
  3. Ihania meikkejä <3 Onneksi olen tullut hamstranneeksi luomivärejä sen verran runsaasti, että olen nyt jonkun aikaa ostokiellossa xD

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja meikkejä olet saanut tällä aikaan! Kiva nähdä tämmöisiä luonnollisempia ja silottelemattomampia kuvia, niin saa oikeasti paljon paremman käsityksen, mitä kaikkea tällä voisi vaikka itsekin tehdä. Vielä en ole tehnyt päätöstä onko tämä pakko saada vai ei, mutta katsotaan kun saapuu Suomeenkin myyntiin, sitten voi olla että sorrun ostamaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä sä varmasti sorrut tämän hankkimaan ;)

      Poista
  5. Oon hyvin pitkälti samoilla linjoilla sun kanssa tästä paletista :) Mutta kaikki oli sinänsä jo entuudestaan tuttua muiden ABH:n palettien osalta niin sitä mattasävyjen jauhoisuutta yms. osasi odottaa! Upeita meikkejä oot tehnyt<3

    Soul oli oikeesti yllättävän hankala sävy! Mäkään en oo onnistunut sen kanssa tekemään vielä yhtään meikkiä, mihin olisin lopulta ollut tyytyväinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla odotan mitä sä saat aikaan, jos vaikka onnistuisit Soulin kanssa paremmin ;)

      Poista
  6. Tosi nättejä meikkejä jälleen kerran :) Mitä olet tykännyt IsaDoran ripsiväristä, suosittelisitko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä pinkkihylsyinen sotkee jonkun verran, suosittelen mieluummin IsaDoran hopeaa tai kultaista vastaavaa ( samanlainen pakkaus ), niissä on paremmat harjat. Pitkät ja näyttävät ripset tekevät, tykkään tosi paljon!

      Poista
  7. Mulla on pyörinyt kolme paletti koko ajan mielessä tää, UD:n uusin ja sit Too Facedin Peachy Matte, pääsen tässä kuussa toivottavasti Sephoraan, niin tulee kyllä vaikeaa päättää minkä ottaisi, kaikki en pysty omalla silmämeikintekotahdilla perusteleen mitenkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä ostaisin varmaan kaikki :D en osaa verrata kumpi kivempi, tämä vai UD. Ehkä UD kun siinä on miellyttävämpi koostumus ;)

      Poista
  8. Hienoja meikkejä olet tehnyt. :) Minäkin käytin pitkästä aikaa viime viikolla luomiväriä. :) Sain jopa kehut MUS:n moon shadow bronzesta, vaikka olin sitä pelkästään sutinut luomille. :D Minua on alkanut viime päivinä viehättämään UD Naked Heatin värimaailma. Lämpimät oranssit ja punaiset. :o Pienempikin määrä kyseisiä värejä riittäisi, niin olisikohan Isadoran paletista apua?
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin siitä Sunset Glowsta? Joo, se on kyllä ihana Heatin korvaaja! Tosi paljon olen tykännyt ja sitä näyttää olevan vielä myynnissäkin :) MUS:n Bronze on ihana, joskus mullakin vaan sitä luomella ja hyvältä näyttää ;)

      Poista
    2. Kyllä, Sunset Glow'ta tarkoitin. :) Oletko tutustunut mini Heatiin ja sen sävyihin? Jos olet, mitä mieltä olet siitä verrattuna isoon Heatiin?
      t. TQ

      Poista
    3. Piti googlettaa Mini Heat. Näyttääpä kivalta, mattasävyistä jos tykkää niin hyvä vaihtoehto. Mun silmään tuosta puuttuu ne hohtavat ison Heatin sävyt mutta ilmankin saattaa pärjätä, jos tosiaan hakee mattaa oranssia ja punaista :)

      Poista

Kiitos kommentista <3