sunnuntai 26. elokuuta 2018

Moyra Magic Foil kynnet

Sain ajat sitten Cesarista testiin Moyran Magic folioita. Sopivat käytettäväksi kaikkien Moyran Foil leimauslakkojen kanssa, ihan samaan tapaan kuin Moyran Easy foliot. Aiemmissa folio kynsissäni olen käyttänyt Easy folioita, nämä ovat Magic folioita eli hienompia, parempia ja nopeammin tarraavia. Ainakin minä suomennan ne niin :D Mielestäni tämä kultainen heijastaa eri kullan sävyjä eli välillä ihan kultainen, ulkona valkokultainen...hienolta näyttää, ehkäpä se Magic nimi ei ole tuulesta temmattu ;)

Moyra magic foil

Nämä pyörivät pitkään pöydälläni etsien inspiraatiota. Mulla on nyt ollut elämässä muuta ja siksi harvensin blogin päivitystahtiakin. Kunnes yhtenä viikonloppuna oli halua tarttua foil leimaamisvälineisiin ja kokeilla uusia folioita!

folioleimaus

Picture Polish Merge

Kynsille tein liukuvärin Picture Polish lakoilla Cherish ja Sisters. Käytin kultaista Magic foliota ja Moyran leimauslaattaa 27 - Dreamology. Folio leimauslakkana Silver. Magic folio toimii kyllä hyvin mutta tarttuu hieman nopeammin ja äkäisemmin. Sitä ei tarvitse painella niin paljoa kuin Easy foliota, muuten se jättää isoja foliolänttejä kynsiin.

Moyra Foil stamping

Onnistuin folion kanssa hyvin, ei mitään ongelmia. Päällyslakkana Moyra Aqua Top Coat. Mikäli innostut folioleimaamisesta, muistathan että vain Moyran tuotteet toimivat keskenään. Ja tässä ei toimi mitkään kiina-foliot. Onneksi Moyran tuotteet ovat edullisia niin ei tule konkurssia heti alkuun.

Mitä tykkäät kynsistä?

Osa Moyra tuotteista saatu, osa ostettu itse.

20 kommenttia:

 1. Oi miten tyylikkäät! -HH

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan superhienot! 💕
  Heh, mun on pitänyt kokeilla kiinafolion kanssa ja kyllä se yllättävästi tarttui Moyran leimaan yhdellä kokeilukerralla 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä en ole kokeillut kiinafolioita koska käytän niitä vaan kynsiin töpöttämällä, en leiman päällä :)

   Poista
 3. Hyvä kokonaisuus. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 4. Wau miten hienot kynnet!! :)
  Toi merge on niiiin kaunis!

  VastaaPoista
 5. Onpa hienot ja tyylikkäät! Heti tuli mieleen, että voisivat olla aika dramaattiset vieläkin tummemmalla pohjalla...
  -Tiia

  VastaaPoista
 6. Oi että on ihanat kynnet<3
  Itse kriiseilen lomakynsien kanssa. On tarkoitus tehdä Kiaran väripulvereilla, jottei Balilla ole kynsien laittos, vain sukeltamista, snorklausta ja saaren kiertoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti kynsistä tulee mieleiset ettei tarvitse lomalla murehtia kynsijuttuja :)

   Poista
 7. Siis vitsi miten ihanat kynnet! <3 Mä haluan tällaiset!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3