tiistai 17. heinäkuuta 2018

Ihanaa meikata vihdoinkin!

Kun katson Kesäkuun postauksia, niissä on kolme Päivän meikki -postausta? Ihan uskomatonta! Kaikki tämä on saanut alkunsa ihan hurjiksi heittäytyneistä silmistä. Kuten olen koko ajan valittanut, ne vuotavat vettä. Siis jokaikinen päivä. Hermojen menetykseen asti. En ole pystynyt käyttämään eyelineriä, en värikkäitä tai tummia meikkejä. Pelkästään nudea ja loppujen lopuksi en sitäkään, ihan vaan pelkkää ripsiväriä. Ripsivärikin alkoi lopulta ärsyttää mutta ilman sitä en_pysty_olemaan.

Käytin niitä silmätippoja ja sain silmät kuriin. Jatkuva kutina ja roskan tunne helpotti, veden valuminen loppui lähes kokonaan ja pystyin alkamaan meikata. Oli tätä hommaa ihan ikävä! Luen joskus meikkiblogien vanhoja postauksia ja himottelen meikkaamista. Olisi ihana laittaa luomivärejä ja rajata silmät näyttävästi. Tajusin että miten paljon rakastan sitä puuhaa ja meikkien kanssa leikkimistä. 

Jeffree Star Wifey

Meikkaaminen ja meikit ovat mulle rakas harrastus. Voin viettää tuntikausia tietokoneella katsoen meikkausvideoita, kirjoitellen blogipostauksia meikeistä ja googlettaen vaikkapa kokemuksia Glamglown naamioista ( mitä himoitsen nyt tosi paljon ). Voisin meikata vapaapäivinä vaikka kaksi kertaa päivässä koska se on niin kivaa :D tykkään ottaa meikkikuvia ja esitellä meikkejä teille kun kommentoitte aina niin kivasti :)

Jeffree Star Blood Sugar

Jeffree Starin Blood Sugar* on ollut luvattoman vähällä käytöllä. Käytin sitä kyllä sen ostettuani mutta silmien ärtyessä meikkaaminen jäi. Nyt tein ensimmäistä kertaa yli kuukauteen värikkään ja näyttävän meikin! Halusin laittaa punaista ihan kunnolla. En uskaltanut laittaa vielä eyelineriä joten rajaukset on tehty ihan essencen kynällä.

Jeffree Star Blood Sugar

Hullaannuin IsaDoran Sunset Glow kesäkokoelmasta ja eritoten samannimisestä luomiväripaletista. Kaikki punaiset sävyt mullehetinyt ja tässä ne oli vielä ihanan hempeitä, en voinut olla ostamatta. IsaDoran luomivärit ovat markettivalikoiman parhaimmistoa. Jeffree Starin Wifey* huulipuna ( ylimmässä kuvassa ) sopii hyvin punertavien luomivärien kaveriksi kun pääpointti on huulissa. 

IsaDora Sunset Glow eyeshadow palette

P6240041.ORF

Sunset Glow paletissa riittää pigmenttiä! Kolme shimmerväriä ja yksi matta. Tää on kyllä ollut yksi eniten käytössä ollut luomiväripaletti työaamuina. Tosi nopea ja helppo käyttää, ei kannata yhtään arastella! 

IsaDora Sunset Glow

Isadora Sunset Glow eyeshadow palette

Vähän meni punavoittoiseksi mutta mitä tykkäät meikeistä?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Kiitos jos ostat linkkieni kautta :)

30 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että silmien vuotaminen on helpottanut. Kyllä täytyy saada väriä elämään! Hieno meikki.

    VastaaPoista
  2. Ihanat sävyt:) Tykkään itsekin punasävyistä yhä enemmän ja kesällä niitä on tullut käytettyä aika tiuhaan. Upeata, että oot päässyt taas meikkaamisen pariin ihan kunnolla. Mäkin rakastan katsoa meikkausvideoita ja voisin katsella niitä tuntitolkulla joka päivä, jollei olisi arjen askareita tehtävänä.

    VastaaPoista
  3. Nyt nainen alat käyttää enemmän tuollaista huulipunaa. Upea! 😍 meikit on myös upeita. 👌

    VastaaPoista
  4. Upeita, eka on sellainen rohkea arkimeikki, josta pidän tosi paljon. :)

    VastaaPoista
  5. Nää sun meikkipostaukset vois olla ihan kivoja jos joskus näkis koko naamankin. Puolikas naamakuvakin on jotenkin liian rajattu. Ei siinä, yksityiskohtaisia kuvia voi olla ja hyvä, että onkin, mutta haluaisin nähdä myös sen kokonais kuvan, eli koko meikin.

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva meikki mun mielestä! Onneksi sait sen kutiamisen ja vetistämisen kuriin. :)

    VastaaPoista
  7. On tosi kaunis meikki! Punaiset värit on itseäkin kiinnostaneet näin kesällä ja oli pakko ostaa Englannista Revolution Beautyn Newtrals 2 paletti kun olin sitä niin kauan himoinnut ja maksoi vain 4 puntaa.

    Ja sitten tuo silmien vuotaminen on aivan järkyttävän rasittavaa. Itsellänihän oli nelisen kuukautta vasemman silmän kyynelputki tukossa (siis se joka vie kyynelnesteen silmästä nenän kautta pois). Kyynelneste ei siis poistunut normaalisti vaan poistui vuotamalla. Onneksi aukesi itsekseen. Tunnen kyllä tuskasi noiden vuotavien silmien kanssa. Miten voikaan olla mielialaa alentavaa, kun ei pysty meikkaamaan silmiä. Itsekin meikkaan silmiä lähinnä sen takia että se on kivaa.. Tämän aamun pinkki luomiväri levisi myös pyöräillessä vuotavan silmän takia.. niin ärsyttävää.. onneksi silmä ei enää vuoda koko ajan. Huomenna pitää tajuta ottaa paletti mukaan, jotta voi päivän aikana korjata kyynelnesteen mukana valuneen meikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jaksa kantaa meikkejä mukana niin ei voi korjailla töissä. Mutta eikö olekin ärsyttävää, onneksi sai nyt tämän riesan hallintaan :) kuulostaa vähän turhalta mutta meikkaaminen on niin kivaa että sitä haluaisi harrastaa joka päivä :)

      Poista
  8. Huippua, että silmien vuotaminen on helpottanut ja oot päässyt taas meikkaamaan paremmin :) Punertavan sävyiset luomivärit on ihania<3 Tekisi melkein mieli itsekin hankkia toi IsaDoran paletti! Sillä sais upeita syyslookejakin tehtyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä ostos oli, pitkään mietin ja sitten raaskin ostaa :) sopii syksyynkin!

      Poista
  9. Sulle kyllä sopii niin älyttömän hyvin myös punasävyiset luomivärit! <3 Mulle ei sitten taas yhtään :D Tuo huulipunakin on niin upea!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 eikö mukamas, kuvittelisin sointuvan hyvins ilmiisi ;) ehkä hillitympänä kuin mun meikit mutta sopisi mun mielestä :)

      Poista
  10. Mahtavaa, että silmät ovat rauhoittuneet! Ja kylläpä onkin todella näyttävä ja hieno meikki!
    -Tiia

    VastaaPoista
  11. Ihania meikkejä! Wifey on tosi nätti!

    VastaaPoista
  12. Oi, onpas toi JS-meikki mahtava! :))

    -Martina

    VastaaPoista
  13. Tosi kivat meikit molemmat mutta varsinkin tuo eka! Niin taitavasti blendattu värit yhteen!

    VastaaPoista
  14. Minulla helpotti silmien ärsytys, vuotaminen ja roskan tunne, kun vaihdoin ripsivärin sellaiseen, jossa ei ole incissä propylene glycol. Aikaisemmin käytössä oli FLE, nykyään Isadoran ripsareita. Tuo propylene glycol on googlailun perusteella helposti ärsytystä aiheuttava ainesosa. Pääsin sen jäljille, kyn pitkästä aikaa ostin taas FLE:n käyttöön ja jopas ärsytti. Onneksi löytyy paljon valikoimaa ilmankin :)

    Omat silmät ovat muutenkin kuivat ja "allergiset", mutta pysyvät Lecrolyn-tipoilla ja sopivilla meikkituotteilla ihan hyvässä kunnossa. Alaluomet joudun kyllä edelleen jättämään meikkaamatta ja kovasti karisevia luomivärejä varon myös.

    Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kyllä niin tutulta...alaluomea en voi meikata ja karisevat luomivärit ovat pannassa. Mä olen miettinyt tuota ripsiväriä mutta ei ollut mitään hajua että mikä ainesosa voisi ärsyttää ja mikä olisi sopiva ripsiväri. Tuhannet kiitokset tästä vinkistä, sain myös aiempaan postaukseen kommentin että ripsiväriä kannattaisi syynätä.

      Laitanpa tuon ainesosan heti muistilapulle ja alan googlailla käyttämieni ripsivärien incejä. Koska selkeästi joskus ripsivärin laiton jälkeen silmiä alkaa ärsyttää mutta en taas satavarmasti voi pistää sitä ripsivärin syyksi :) IsaDoran ripsiväreistä tykkään joten helpottavaa kuulla ettei lemppareita tarvitse hyljätä kuitenkaan :)

      Poista
  15. Hienoja silmämeikkejä ja upea huulipuna. :D Kiva kuulla, että kunnon meikkaus taas onnistuu. :)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3