sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Ideoita joulukynsien koristeluun

Minä olen aloittanut joulukynsien teon jo hyvissä ajoin että ehdin tehdä teille mallikynsiä ;) ja oikeasti haluan käyttää tänä vuonna kaikkia niitä hienoja joululakkojani, joilla yleensä en ehdi kuitenkaan lakata. Listasin käytetyt tuotteet kynsien alle. *-merkityt on saatu blogin kautta.

Essie Jiggle Hi Jiggle Low

Näissä kynsissä halusin käyttää muistaakseni viime vuonna ostamiani Milvin jouluisia decaleita. Näissä on kaunis kultainen lumihiutale ja tähti kukkasten kera. Kukat ovat punaisia, sinisiä tai violetteja, ajattelinkin että joku vaalea lakka on näiden kanssa kiva. Jotenkin päädyin kokeilemaan valkokullan ja vaaleanpunaisen yhdistelmää!

Nuo Milvit ovat ihan supernätit! Ne peittivät kynttä hieman enemmän kuin odotin ja olisin kyllä muutenkin voinut jättää Essien Jigglen pois lakkauksesta. Kokonaisuus oli kyllä ihan hauska, ei tylsä ainakaan! Lumihiutaleet on leimattu MoYou Londonin Festive laatasta. Päällyslakka mulla on Seche Vive. Se kuivuu todella nopeasti ja käy leimausten päälle. Eikä kutista lakkauksia ollenkaan! Kannattaa kokeilla, itse ostan kyllä uuden pullon heti tämän loputtua.

NCLA Lik...Totally Valley Girl

Pidin näistä kynsistä tosi paljon ja aion kyllä käyttää näitä Milvejä toisenkin kerran tänä talvena. Ovat kuitenkin talviset eivätkä liian sidotut joulunaikaan :)

christmas nail art

PB230010.ORF

NCLA Totally...Valley Girl*
Essie Jiggle Hi, Jiggle Low*
Glisten & Glow CTRL - ALT -DEL ( kynsinauhoille ennen leimausta )
MoYou London Festive 06
Konad musta leimauslakka
Milv water decalit
Seche Vive päällyslakka

Joulunaikaan kuuluu kyllä punainen lakka kuin pukki poron rekeen. Yleensä saankin yliannostuksen punaisista lakoista mutta mietitään sitä sitten tammikuussa ;)
Älyttömän ihana ja upea Color Club Red-Handed on parhaita punaisiani. Sen crellykoostumus peittää jo yhdellä kerroksella. Se levittyy täyteläisesti eikä valu kynsinauhoille. Kuivuu myös tosi nopeasti. Niin ja se on tuoksulakka, tuoksuu vienosti kanelilta. Tuoksu onneksi mietonee pullon avattua eli ajan myötä. 

Color Club Red-Handed

Kannattaa vaan olla tarkka mitä päällyslakkaa käyttää yleensä punaisten kanssa. Ei ainakaan kannata laittaa mitä juuri avattua uutta. Olen meinaan pilannut useamman päällyslakan sillä että sivellin on ottanut punaista väriä ja siirtänyt sen mukanaan pulloon. Juju onkin pyyhkäistä päällyslakan sivellin vanulappuun heti punaisen kynnen jälkeen. Tämäkin INM on juuri avattu niin en tod halua pilata sitä.

Nimettömän hopea tekstuuri on Faby Meteor Shower. Käytin sitä myös vinyylien kanssa. 

Faby Meteor Shower

INM Out The Door pikakuivattaja ( ennen vinyylejä )
Color Club Red-Handed*
Faby Meteor Shower*

Myös vihreä kuuluu joulukynsiin. Tein aika perinteiset ja nopeat lakkaukset...mutta tykkään näistä. Tämä on ainut vuodenaika jolloin voin leimata poroja ja muita jouluaiheita valkealle pohjalle. Valkea lakka onkin essencen Wild White Ways. Kahdella kerroksella peittävä cremevalkea. Lyhyet kynnet voivat peittyä jo yhdellä kerroksella. Levittyy kyllä tosi hyvin hyvän sudin ansiosta. 

MoYou London Festive 06

Vihreä microglitterlakka on Faby Glittering Chlorophyll. Sen kultainen kimmellys on kaunista mutta onneksi lakka ei ole liian jouluinen! Kultainen nimettömän lakka on on OPI L.A.M.B. Poroleimat löytyvät MoYou London Festive 06 laatasta.

Faby Glittering Chlorophyll

joulukynnet

essence Wild White Ways*
Faby Glittering Chlorophyll*
OPI Love.Angel.Music.Baby
MoYou London Festive 06
INM Out The Door pikakuivattaja
MoYou London Black
BPS stampperi

Toivottavasti jaksoit lukea, innostuin vähän tämän postauksen kanssa :) Mistä kynsistä pidit eniten?

34 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin eniten tästä viimeisestä satsista, vihreäkultaporo... :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten upeita lakkauksia! Mä tykkäsin eniten punasista (: Mulla on kerran jostain sinisestä lakasta lähtenyt väriä pikakuivattajan siveltimen mukana :/

    VastaaPoista
  3. Noi punaiset olis mun ykkösvalinta, vaikka vihreäsävyiset on myös tosi kivat<3

    VastaaPoista
  4. Kaikki lakkaukset on ihania, mut eniten tykkään noista punaisista :)
    Just ittellä mietinnässä millä lakkais, ja aattelin alkuviikosta laittaa PiPon Bordeauxin ja loppuviikosta sitten jonkin kirkkaamman punaisen, tai sitten... hhmmm, valinnan vaikeus... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi vielä ehtii vaihtaa lakkauksia moneenkin kertaan :)

      Poista
  5. Ihania yhdistelmiä! Puna-hopeat iski tähän mun mielentilaan nyt :)

    Mukavaa adventti-sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Oi mitä joulukynsiä, kertakaikkisen upeita! ♥♥ Nuo punaiset on omat suosikkini, ne on niin jouluiset kuin olla voi :D Ja kanelintuoksuinen punainen lakka kuulostaa ihanalta <3

    Mä yleensä pyyhkäisen siveltimen talouspaperiin, jotenkin tuntuu että vanulapusta irtoaisi "karvoja" siihen sutiin. Mutta ei sitten ilmeisesti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi siitä irrota, en ole niin tarkkaan katsonut ;D talouspaperi varmasti parempi!

      Poista
  7. Todella upeita!!! Riippuen miten tuo hopeanvärinen glitterlakka käyttäytyy, siitä voisi saada todella kauniita lumihiutaleita, samoin valkoisesta! Sitten pienet "helmimäiset" täplät sakaroiden päihin :) Nim. tykkään lumihiutalekuvioiden väsäämisestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) olisihan niitä kiva väsätä, tosi hauska idea kyllä!

      Poista
  8. Mun luottocombo jouluna on punainen ja kulta. Vaan kylläpä hopeakin sopii punaisen kanssa hyvin yhteen!
    Tuo lakkaus on näistä eniten mun mieleen. :) Vihreä Faby on myös aika herkku!

    VastaaPoista
  9. Tästä sai hyvää inspiraatiota omiin joulukynsiin. harmi ettei mulla ole mitään jouluisia decaleita, pitää varmaan laittaa tilaukseen, vaikkei ne jouluksi ehdikään, mut noita lumihiutaleita vaikka. Mulla on muutama leimauslaatta, mutta stampperi on niin surkea, etten saa sillä leimattua, pitää hankkia kunnon leimasin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cesarilta jos tilaat niin ehtii jouluksi. Siellä on hyviä kirkkaita leimasimia:

      https://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Products/STAMPER1

      Poista
  10. Ihania kaikki, viimeiset oli täällä suosikit :)!

    VastaaPoista
  11. Ihania, jouluisia lakkauksia! Tosi harvoin onnistuu nykyään omia kynsiä lakkailla, mutta tykkään silti katsella muiden lakkauksia! :-)

    VastaaPoista
  12. Ai kun oli kiva katsoa hienoja joulukynsiä! :)
    Itsellä jää väliin, olin pari päivää ilman kynsilakkaa ja naps, kolme kynttä poikki. Nyt ollaan nysävaiheessa. :D

    VastaaPoista
  13. Apua miten kauniita! :o Keskimmäiset tai viimeset on mun lempparit♡♡♡

    VastaaPoista
  14. Nuo keskimmäiset punaiset on aivan ihanat <3 viimeiset voisin nähdä itsellä jouluna. Mutta nuo ekat on kivan erikoiset :)

    VastaaPoista
  15. Ihania lakkauksia ja koristeluita kaikki. :) Hyvin jaksoin lukea loppuun asti. Ekan lakkauksen lumihiutalekoristelut olivat ihanat! Muutoinkin hyviä väriyhdistelmiä. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  16. Punaset on parhaat! En osaa itse yhdistää sitä hopeaan, vaikka hyvinhän se käy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin käy, välillä piti kokeilla hopeaan eikä aina kultaiseen ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3