torstai 28. syyskuuta 2017

Starry Night Of The Summer

Extrapostaus torstaille ettei teille tule minua ikävä ;) kertokaahan muuten mitä olette ajatelleet uudesta ma-ke ja la-su postaustahdista? Ehtiikö lukea paremmin? Tai keskittyä paremmin postaukseen? Vai kaipaatko joka päivä päivittymistä? Ainakin itselle on ollut stressittömämpää ja on ollut aikaa keskittyä vähän muuhunkin :)

Olen ostellut jonkun verran uusia lakkoja mutta hitaanpuoleisesti saan niitä kynsille asti. Meillä oli elokuussa Kauneusbloggaajien mökkimiitti Kontiolahdessa Joensuun liepeillä. Nämä kynnet oli mun miittikynnet. Tehty tottakai aamulla hirmu kiireessä niinkuin mun miittikynnet aina ;D

FUN Lacquer Starry Night Of The Summer

FUN Lacquer Starry Night Of The Summer

Lakaksi valikoitui F.U.N Lacquerin Starry Night Of The Summer. On se kans kumma että valitsen hololakan pilviseen ja sateiseen päivään! Lakka ilmestyi kesän 2016 kokoelmassa. Jäi mieleen mutta en silloin tätä ostanut. Joskus teen hankintoja jälkikäteen ja ostan kerralla useamman pitkäaikaisen himotuksen.

Ûberchic Feathers

FUN Lacquer Starry Night Of The Summer

Syötävän upea safiirinsininen holo, olen aivan heikkona näihin! Sinisiä holoja mulla on useampikin kappale mutta silti en malta olla hankkimatta niitä lisää. Lisäksi tämän koostumus peittää jo 1-2 kerroksella. Ihana sininen hologrammilakka, näyttää älyttömän hienolta auringon- tai lampunvalossa. 

Ùberchic Feathers

Mulla oli ajatuksena tehdä leimadecalit. Jotka tottakai meni ihan pieleen ja olin että apua, mitä mä nyt kerkeen tehdä...päätin sitten leimata yksinkertaiset höyhenet Ùberchicin Feathers laatasta. Leimauslakka Essie Good As Gold. Päällyslakka Seche Vive. Olis vaan alunperin pitänyt tyytyä näihin koska nämä on tosi hienot. Onneksi leimasin joka kynnelle, ne leimadecalit olisivat vaan peittäneet liikaa ihanaa lakkaa. 

P8200005.ORF

FUN Lacquer Starry Night Of The Summer

Joskus yksinkertainen on parasta vai mitä tuumit sinä?

Esitellyt Cesars tuotteet ostettu itse.

21 kommenttia:

  1. Ööh.. en viitsi valittaa tahdista, kun haluan että sä nautit sun blogista ja teet just niinku parhaaksi näet. To ja pe oon lukenut sitten muita rästiin jääviä blogeja.
    Kiva yllätys silti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se ole valittamista :) mulle on helpompaa kun voi jättää kaksi postausta nyt pois mutta jos on asiaa, niin voi postata ja yllättää Marjon ;D

      Poista
  2. Musta tää uus postaustahti on kiva! :) Kynnet on tosi kauniit.

    VastaaPoista
  3. Kaunis lakkaus. Mää en oo huomannu sun postaustahdin ees muuttuneen, ku en joka päivä lue blogeja, joten aina on sulta postaus oottamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos harvemmin lukee niin täältä kyllä löytyy useampi viikkopostaus ;)

      Poista
  4. Kylläpä onkin kauniit! ♥ Monestihan se yksinkertainen tosiaan vie voiton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) näinhän se on, pitäisi vaan muistaa se aina ;)

      Poista
  5. Taas niin nätit kynnet, tyylikkäästi toteutetut. :)

    VastaaPoista
  6. Piti vielä kommentoida postaustahtia. Olihan se ihan luksusta, kun sulta tuli joku ihana postaus joka aamu. Ymmärrän kuitenkin, että vapaapäivä on välillä jopa välttämätön oman jaksamisen ja muun elämän kannalta. Minä ainakin selviän tästä, ja luen mielenkiinnolla kaikki viikon viisi postausta. Ja nämä ilahduttavat yllärit. :)

    VastaaPoista
  7. No olihan tämä kiva yllätys :)
    Mä oon vähän kaivannut niitä parin päivän puuttuvia postauksia ;) mutta tietysti tärkeintä on se mikä sulle itselle on hyvä.
    Mä oon tällä viikolla ollut viikkopöllönä, ja keskiviikko tuntui ihan torstailta. No aamulla kun kävin facebookissa ja huomasin sun päivityksen, niin muistin että on vasta keskiviikko. Tänä aamuna luulin olevani jo ihan sekaisin, kun tänääkin oli päivitys :D :D
    Kynnet on kyllä kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah minä sekoitan teitä ylimääräisillä päivityksillä ;) niitä tulee aina jos on tullakseen. Tällä hetkellä oma mielenkiinto on ollut muissa harrastuksissa mutta blogi on niille hyvää tasapainoa. Ja väkisin ei pidä mitään tehdä :) kaiken pitää olla rennon mukavaa omaan tahtiin niin kauan kun sitä ei tosiaan palkkatyökseen tee :)

      Poista
  8. Tästä tuli ihan mieleen Ivana Helsingin se sulkakuosi. Mulla on semmonen kukkaro tällä samalla värikombolla :-D

    VastaaPoista
  9. Ihan hyvä postaus tahti 😊
    Kauniit kynnet!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3