keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Uudet ihanat NCLA syysvärit!

NCLA:lta ilmestyi uusi viiden lakan kokoelma nimeltään Just A Girl. Sain valita kaksi lakkaa esiteltäväksi joten nyt tulee NCLA täyteinen postaus! Ja voin paljastaa että yksi lakka tulee myös olemaan tulevassa synttäriarvonnassa ;)

NCLA Just A Girl

NCLA I Wanna Wake Up Where You Are

I Wanna Wake Up Where You Are on vaalea harmaa. Pelkäsin ja pidin sormia ristissä peitähelpostipeitähelposti, ja peittihän se! Yleensä nämä epävaaleat sävyt voivat olla hankalia levittää mutta tämä oli hirmu hyvä! Sävy on sopiva syksyyn, tälläinen hyvin haalea harmaa. Peittää jo yhdellä kerroksella mutta minä laitoin kaksi. Ei jätä viiruja jälkeensä vaan oli kyllä loistava lakka levittää.

NCLA I Wanna Wake Up Where You Are

Konad Square 27

Koristelin lakan leimauksilla Konadin Square 27 laatasta. Nuo geometriset kuviot on ihan omiaan harmaan lakan kanssa. Leimattu mustalla Konad lakalla.

NCLA She´s Overboard & Self Assured

She´s Overboard & Self Assured on jänskä lakka. Se ei ole ihan punainen mutta ei ihan pinkkikään. Ehkä sellainen vadelmainen viininpunainen? Aivan ihana, niin täyteläinen ja aikuismainen sävy. Tämäkin oli huippuhyvä levittää, tuntuu peittävän jo yhdellä kerroksella mutta tapani mukaan laitoin toisenkin kerroksen. Näin väri on täysin intensiivinen ja paremmin kestävä.


NCLA She´s Overboard & Self Assured

NCLA She´s Overboard & Self Assured

Tämän koristelin water decaleilla. Kuten molemmissa lakkauksissa; aluslakkana First Base sekä päällyslakkana Gelous? geeli päällyslakka. Molemmista olen tykännyt niin paljon että tulee kyllä hankittua uudet pullot vanhojen loputtua. 

P9100007.ORF

Blue Sea water decals

Eipä pettänyt NCLA tälläkään kertaa! Huippulaatuisia kynsilakkoja 7-free koostumuksella. Olen alkanut karsia kokoelmaani ja käytän nykyään enemmän vähemmän myrkyllisiä lakkoja. Plussaa myös vegaanisesta koostumuksesta joka ei kylläkään ihan ehdoton mulle ole. 

Mulla on niin sikana lakkoja että haluan käyttää aikani parempien yksilöiden kanssa. Joitain vanhoja myrkky-Opeja ja China Glazeja säilytän ihan tunnesyistä ja kun ei raaski heittää poiskaan...mutta olen alkanut ajatella enemmän pientä ja laadukasta kokoelmaa. Joka koostuisi vain lempimerkeistäni. Siihen on vielä matkaa yli 500 kynsilakan kanssa mutta pikku hiljaa ;DD

Ihanat ja laadukkaat NCLA kynsilakat löydät CesarsShopista, Suomen Sokoksista sekä Emotioneista. Cesarissa valikoima on laajin, sieltä löydät myös NCLA geelilakat, hoitotuotteet, Nail Wrapit sekä erilaiset setit.

Mitä pidit näistä syksyisistä uutuuksista?

Lakat saatu blogin kautta.

22 kommenttia:

 1. Nättejä, mutta ei yhtään syksyisiä lakkoja mun mielestä.

  VastaaPoista
 2. Näistä tykästyin enemmän harmaaseen, mutta nuo siirtokuvat sopii todella kauniisti tuohon punaiseen lakkaan. Punaisten kynsien kokonaisuus on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo punainen oli parempi, se oli värinä jotenkin niin ihana :)

   Poista
 3. Äää, en kestä! Tuo vadelmainen viininpunainen on aivan täydellinen syyssävy! <3

  VastaaPoista
 4. Tosi upeat koristelut näissä lakkauksissa. :) Harmaan sait mielenkiintoiseksi noilla geometrisillä kuvioilla. Näistä kahdesta tuo aikuismainen;) sävy on mielekkäämpi. Harmaat eivät sovi omalle ihonvärilleni.
  Kannustusta laadukkaan lakkakokoelman muodostamiseen. :) Minäkin olen vähitellen edennyt tavoitteessani ostaa pelkästään vähintään 5-free lakkoja. :) Ihanaa viikkoa sinulle. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuohon harmaaseen sopii minusta kaikki geometriset kuviot ja mustat leimat millä vaan kuvioilla. Mulla on vielä joitain vanhoja lakkoja mutta hyvinhyvin harvoin niitä käytän. Ja just ne tunnesyyt, ei raaski luopua ;) Ihanaa viikkoa ja kiva kun käyt aina kommentoimassa <3

   Poista
  2. Kiitos kun vastaat kommentteihin. :) Unohdin mainita edellisessä kommentissani, että tässä postauksessa oli tosi kiva nähdä lakka ensin ilman koristeluja ja sen jälkeen koristeluineen. Siten näkee varsinaisen lakan värin paremmin kuin jos olisi todella peittävät koristelut, niin silloin pohjalakka jää usein koristelujen alle.
   t. TQ

   Poista
  3. Pohjalakasta ei kyllä tosiaan saa selvää jos se jää ihan koristelujen alle :) yritän muistaa kuvata lakat ilman koristeluja, etenkin jos on kyse uudesta lakasta!

   Poista
 5. Onpa kauniit kynnet, varsinkin nuo punaiset.. :)
  Olisipa ihanaa pitää noin pitkiä kynsiä mutta työn vuoksi ei onnistu, katkeavat päivässä. Pitäisi etsiä siisti konttorihomma. ;)
  -Anneli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä olen oppinut varomaan kynsiäni mutta mieluummin vähän lyhyet kuin liian pitkät. Näissä kuvissa kynnet olivat jo liian pitkän ja alttiit onnettomuuksille :)

   Poista
 6. Ai että, nää on kyllä munkin suosikit tästä kokoelmasta! ♥ Mutta, nyt on pakko kummastella! Siis oon jo useammasta lähteestä lukenut, että tuota ensimmäistä lakkaa on kuvattu harmaaksi. Mut mun mielestä se on selvästi sinertävä, ennemmin kuin puhdas, ns. sävytön harmaa! Onko mun silmissä vikaa! :o Ja siis oon käyny kattomassa sitä livenäkin, ja silti näytti sinertävältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D nyt kun katson ylintä kuvaa, kyllä se vähän sinertävältä näyttää mitta kynnellä on kyllä ihan puhdas harmaa :)

   Poista
 7. Odottelen edelleen Born prettystä pakettia, haluun noita geometrisiä kuvioita. Kynnet ovat kylläkin ihan nysät 😢

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se sieltä tulis ja kynnetkin olisivat kasvaneet siihen mennessä :)

   Poista
 8. Multa meinasi mennä tää postaus ihan ohi. Nättejä molemmat, ehkä tuo vaaleampi on pikkuisen kivempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä että huomasit :) mä tykkäsin enemmän tummemmasta ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3