maanantai 11. syyskuuta 2017

Viime hetken pinkit

Heti perään toinenkin Kikon lakka :) tämä pinkki creme on sävynumeroltaan 289 eli Dark Flamingo Pink. Sävyltään tämä on ihan peruspinkki. Tällä oli helppo ja nopea lakata. Kaksi kerrosta riitti hyvin, lakka oli helppo ja vaivaton levittää. Kuivuikin hyvin nopeasti. Alan ymmärtää miksi näitä niin kehutaan...

Kiko nail polish 289

Kikoja olen pitänyt kynnellä pari päivää. Peukaloon tuli iso lohkeama mutta peukalot on mulla yleisesti kulumaherkät. Muutoin lakka pysyi hyvin, en huomannut sen kummempaa eroa muihin merkkeihin. 

Koristelussa Born Pretty Storen testikamoista viimeiset eli marmorointi-decalit. Nämä on tosiaan vesiliukoiset decalit vaikka lukee Stickers. Ihan kivat mutta ei taas ihan niin kivat kuin oletin. Tai ehkä mun kynnet on nyt liian lyhyet näin isoihin kuvioihin? 
Olenpa taas hankala kun mikään ei miellytä :D seuraavaksi voinkin esitellä ihan itse ostettuja, yksi BPS tilaus on nimittäin tulossa. Ei ole paineita esitellä äkkiä näitä tuotteita. Viimeksi sain heiltä noottia liian hitaasta tahdista...

P8090006.ORF

Nätit kynnet kuitenkin, laitoin vielä siniset niitit CesarsShopin kiekosta. Nämä värikkäät niitit ovat 2mm kokoisia eli just sopivia! 

Mitä tykkäät kynsistä? 

ps. Mitä muuten tuumitte kirppiksestä? Mulla olisi taas ylimääräisiä kynsilakkoja sekä kosmetiikkaa. Myös kaverini pistää muutamia lakkojaan samalla myyntiin. Ajattelin kirppistä ensi lauantaille puoleen päivään. Muistutan kyllä vielä tarkemmin viikolla!

Niitit ja decalit saatu blogin kautta. 

21 kommenttia:

 1. Nätti pinkki!
  Kirppis on hyvä idea 👍

  VastaaPoista
 2. Kikoja mulle tuli kimppatilauksena 1€/kpl ja ovat olleet hyviä. Murinaa vain vaaleanpunaisesta joka värjäsi kynnet. Muuten hyviä käyttää kaikin puolin.
  Kirppis on varmasti hyvä.
  Ihan kuin olisin joskus nähnyt Facebookissa että mulle mainostettiin bloggaajien kirppistä? Tiedätkö siitä mitään kun tavaraa on kertynyt enkä viitsisi julkisesti myydä tuotteita mitä on tullut maahantuojilta? Vähän nolottaa jos maahantuojat näkevät tai lukijat kun olen kehunut tuotetta mutta haluaisin kuitenkin sen pois. Purkit vaan ei säily avattuna kauaa ja kun tulee taas uusi sarja, olisi kiva saada ne jatkokäyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt varsinaista bloggaajien kirppistä, mutta Kauneusbloggaajien kahvihuoneella annetaan ilmaiseksi blogin kautta saatuja tuotteita tai myydään omia itse ostettuja. Mä annan kavereille blogin kautta saatuja jos en itse tarvitse tai en yksinkertaisesti ehdi käyttää. Tai menevät johonkin vaihtorinkiin tai arvontaan lukijoille jos ovat esim. kynsilakkoja jotka ei levitä pöpöjä :)

   Poista
  2. Totta. En mullakaan varsinaisesti myynti ole se pääasia mutta että menisi jatkokäyttöön niin se olisi tärkeää. Kaverit asuu niin ympäri maata tai maailmaa ettei aina löydy ihmistä joka tarvitsisi mikä ei itselle käy tai ehdi käyttää. Ja tuommoinen yhteisö saattaisi olla kiva löytää jotain itseä kiinnostavaa.

   Poista
 3. On taas nätit! En ole vieläkään uskaltautunut kokeilemaan mitään koko kynnen siirtokuvia/wrappeja. Pitäis varmaan, kun ne näyttää aina niin kivoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi kuule, kokeile ihmeessä! Milvit ainakin on niin helppoja että niillä onnistuu :)

   Poista
 4. Minusta tämä tummempi pinkki on oikein nätti ja sopii hyvin myös syksyyn!

  Kirpppikselle peukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jotenkin nämä pinkit on mulle nyt lähellä sydäntä <3

   Poista
 5. Kiva väriläiskä tähän syksyyn! :)

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat kyllä todella nätit kynnet. :)
  Kynsikirppis on hyvä idea. Sinulle tarpeettomat lakat pääsevät uusiin koteihin. :)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3