keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Picture Polish Foxy

Kuten aamulla lupasin, katsotaan vielä Foxyn swatchit ja vertailukuvat. Vähän harmittaa että ehdin ostaa Autumnin koska Foxy on tosi paljon hienompi! Ainakin mun mielestä.

Picture Polish Foxy

Picture Polish Foxy Autumn

Picture Polish Foxy Autumn

Verrattuna Autumniin, Foxy on murretumpi ja syksyisempi. Minusta Autumn on aika kirkas ja jopa kesäinen. Foxy on ruskeampi. Mutta on tämä ihan sikaihana, tähän rakastuin ihan eniten näistä kaikista uutuuksista! Koostumus on älyttömän hyvä, kaksi kerrosta riittää ihan leikiten. Todella hyvä pigmentti ja äärettömän helppo lakka lakata. Haaveilen enemmän ja enemmän ajatuksesta omistaa vain Picture Polish lakkoja O_o

Picture Polish Foxy

Picture Polish Foxy

Picture Polish Foxy

Foxy on murrettu syksyinen oranssi. Jos nämä uudet PiPot mietityttävät, kannattaa napata äkkiä omansa ennenkuin loppuvat. Joko ostoslista on mietitty, mitä näistä lähtee hankintaan?

P9060002.ORF

Picture Polish lakat CesarsShopista. Lakat ovat eläinkokeettomia ja niissä on 5-free koostumus.

16 kommenttia:

 1. Kiitos tämänkin esittelystä. :) Mietin, että miten Foxyn pohjaväri eroaa Essien Playing Koi -lakasta? Ovatko ne samanlaisia vai selkeästi erilaisia? Essien PK oli viime vuoden yllättäjä, mutta kahdelle samanlaiselle ei ehkä ole heti käyttöä. Kivoja nämä kolme PiPo:n lakkaa kuitenkin ovat. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvät! Playing Koi on hieman tummempi kuin Foxy. Mutta selkeästi ne ovat samanvärisiä, toinen creme ja toinen holohitula. En osaa sanoa tarvitseeko molempia, tietysti jos PK:sta hulluna tykkää niin aivan varmasti rakastuu Foxyyn! Minusta Foxy on ehdottomasti hienoin ja syksyisin näistä uutuuksista!

   Poista
 2. Onhan tämä hieno. Itselleni myös kolahti väri heti. Tykkään myös Autumn:ista ja ovat niin eri sävyiset että hyvin voi omistaa molemmat.
  Oli tarkoitus lakata tällä tänään mutta väsähdin. Päivä se on huomennakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Foxy on kyllä ihana, olen koko päivän ihastellut kynsiäni :)

   Poista
 3. Mä jätän tuon Foxyn ostamatta, mutta muutama muu saattaapi kotiutua! :)

  VastaaPoista
 4. Mulle on tulossa Foxy ja Forest. Ja tällä hetkellä on muuten kynsillä Playing Koi, joten varmasti tykkään Foxysta tosi paljon.

  VastaaPoista
 5. Oli aika jännä sattuma, kun värillistä kuvaa lakoista ei oltu vielä julkaistu niin automatkalla totesin miehelle, että tuleekohan joku semmonen ruosteen oranssi sävy. Totesin sen perään vain että eihän Australiassa ole syksy tällä hetkellä niinkuin täällä niin tuskin tulee :D
  Tää on yks mun lemppari näistä uusista sävyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on tosi ihana! Ja todellakin ihan täydellisesti kokoelmaan sopiva, hyvin arvattu ;)

   Poista
 6. No onhan tuo tummempi ihan kunnolla! Aivan ihana, täytyy saada!

  VastaaPoista
 7. Oi voi. Olin ajatellut etten haluu ja tarvitse Foxya kun mulla on jo Autumn mutt mutta saattaa olla että foxy pitääkin kotiuttaa :) kaunis on!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3