tiistai 26. syyskuuta 2017

Päivän meikki - Syyskuun suosikkimeikit

Tässä kuussa on löytynyt paljon suosikkeja joista koostin teille yhden meikin :) tätä meikkiä olen suosinut monen viikon ajan, aina eri variaatioilla. 

NYX Sculpt & Highlights

Kaikki lähti #mökkimiitin vaihtaripaletista eli Pirjolta saamastani Inglotin kelta-vihreästä viisikosta. Tässä on hohtava suklaanruskea, haalea keväänkeltainen, räväkämpi kimaltava keltainen ja lime sekä ihana ruohonvihreä. Joenkin niin raikas ja ihastuttava kokonaisuus. Rakastan vihreitä luomivärejä!

Uusin kulmakynäostokseni on NYX Sculpt & Highlights kynä sävyssä Brunette. Kynä ei ole ihan niin kapea kuin Anastasian mutta siltikin tässä on tosi helppo tehdä skarpit kulmat. Eikö näytäkin hyvännäköiseltä jäljeltä? Brunette on just hyvä viileä sävy. Ei liian tumma vaan tekee hyvän pohjan Make Up Storen ruskealle kulmatriolle. Käytän Brown -sävyisen trion tummaa ja vaaleaa ruskeaa. Siinäpä kulmat sitten onkin. 

Tällä hetkellä olen kulmiini tyytyväinen, kiitos Make Up Storen kulmasiveltimen Brow Angle 704. Sillä työskentely on tarkkaa ja sillä voi tehdä pientä piiperrystä. Se on sopivasti kulmien muotoinen ja kestävän oloinen. Jotkut halvat siveltimet lätsähtävät ja karvat alkavat sojottaa. Onneksi tuli satsattua hyvän siveltimeen!  

green eye makeup

Rajaus Yves Rocherin eyeliner ja ripsiväri essencen Instant Volume Boost. Ja silmäkulma punoittaa, arvannette syyn ;D tulvahan se sieltä on tulossa, nyt on vasemman silmän vuoro vuotaa!

vihreä silmämeikki

Huomasitte poskipäiden upean hohdon? essencen Prismatic Hololighter puikko on aivan järkyttävän ihana! Se löytyy syyskuun Awesometallics -kokoelmasta. Sävy on Be Unique Be A Unicorn. Puikko hohkaa kylmää, siniseen taittavaa sävyä. Sillä saa tajuttoman hienot poskipäät! Ja ihanan upean ylilyönnin kun päälle sutii vielä vaaleaa highlighteria ;) Hauska tuote, lapsellisen ihana nimi josta ei aikuinenkaan voi olla tykkäämättä. 

Essence Prismatic Hololighter Stick

Minun yksisarvis-hetkeni, mitä tykkäätte meikistä? Oletko jo löytänyt tämän Yksisarvis-Hololighter puikon?

essencen meikit saatu blogin kautta. 


ps. Vinkkaan vielä Virven pituisesta, 140 cm leveästä elevenin joulukalenterista jonka tilauslistalle voi nyt liittyä. Sen arvo tulee olemaan 500 euroa ja se tulee sisältämään vaikka mitä ihanaa! Se tulee myös olemaan ensimmäinen kosmetiikka joulukalenteri jonka minä ostan! Se on hintava mutta se on varmasti sen arvoinen!

Jos päädyt ostamaan kalenterin mainoslinkkini kautta, pieni komissio käytetään blogisisällön tuottamiseen :)

28 kommenttia:

  1. Kaunis meikki, kissarajaus on upea:) . Tykkään kirkkaista väreistä. Olen vanhoilla päivilläni opetellut tykkäämään jopa vihreästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vihreä on kyllä ihana väri. Ja millä vanhoilla päivillä ;))

      Poista
  2. Pitää ehkä laittaa tuo hololighter testaukseen! Näyttää nimittäin kauniilta. Onko sinulla käytössä Instant Volume Boost vedenkestävänä? Itse käytän vedenkestävää Instant Volume Boostia joka päivä, koska se on kyllä hinta-laatu suhteeltaan erinomainen ja kestävä maskara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesipestävä on :) on se siltikin pysynyt hyvin että siinä suhteessa ei ole valittamista.

      Poista
  3. Ihana meikki ja wow! upeat kulmat! Ja rajaukset! Värit sointuu niin hyvin sun silmienväriin :)
    Highlighter näyttää tosi hyvältä. Pitäis jotenkin päästä Essencen hyllyn lähettyville :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos <3 niin harmi kun ei enää Halpista ole! Cittarissa on essenceä ja tätä puikkoa olen nähnyt Volttikadun Tokmannilla, josko enää olisi. On kausituote :/

      Poista
  4. Todella upea meikki, mahtavat sävyt tossa Inglotin viisikossa muutenkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kyllä just näistä väreistä!

      Poista
  5. Ihana meikki ja tosi kaunis, skarppi rajaus..!

    Hitsi toi elevenin kalenteri olisi varmasti hieno, mutta on se vaan hinnakas (vaikka arvo onkin 500e!) :S Harkitaan, harkitaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 on se hinnakas. Mutta tuli paniikki että haluan sen kuitenkin, pistin sitten tilaukseen. Uskon kyllä että siinä on ihan mahtavia juttuja!

      Poista
  6. Vihreästä ja keltaisesta tulee mieleen tropiikki -tykkään! :)

    VastaaPoista
  7. Todella kaunis meikki! Ja upeat kulmakarvat :) Taidanpa pistää minäkin tuon kulmasiveltimen ostoslistalle :)

    VastaaPoista
  8. Ihanainen, vihreä-keltainen meikki. Tykkään!
    Jäi muuten tämä postaus eilen näkemättä, joten siksi ihmin tuota puikkoa. :D Arghörgh.

    VastaaPoista
  9. Vau! Olet kyllä taitava tässä(kin) lajissa. Tykkään sun silmistä, ne on kauniin muotoiset. Sitten vielä kun teet näitä sun taidokkaita ihania värikkäitä meikkejä.. Vau! :D

    VastaaPoista
  10. Kaunis meikki. Olen aina tykännyt keltaisen ja vihreän yhdistelmästä, vaikka itsellä ei tätä palettia tullutkaan käytettyä. Mulle korostustuotteet on puuterimaisia. En jotenkin osaa käyttää puikko/voidemaisia tuotteita vaan suosin puuterituotteita niiden helpomman annosteltavuuden tähden. Säilyvätkin paremmin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pitää käyttää tätä ahkerasti pois. Tästä saa tosi wautsin näköisen kun laittaa vielä puuterimaista päälle :)

      Poista
  11. Taas upea silmämeikki. Osaat tehdä hienoja värikkäitä meikkejä. Olen nähnyt kerran kaupassa tuon yksisarvisen, mutten ostanut. Mahtava loiste tuosta puikosta tulee.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 tavallaan turha mutta tavallaan tosi ihku tuote!

      Poista
  12. Hyvältä näyttää! Mulle tää on jääkiekkomeikki, mun viimeisimmässä postauksessa on samaa värimaailmaa. ;-) Minullakin Inglotin luomivärit olleet pääsääntöisesti käytössä, kun olen vihreää ja keltaista yhdistellyt. Tykkään vihreästä silmämeikissä ihan älyttömän paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niin minäkin tykkään. Jääkiekkoa en seuraa niin en tiedä mitä värit tarkoittavat mutta itse kai pitäisi kelta-mustaa kannattaa?!

      Poista
  13. Mulla on tuo puikko, se on tosi holooo! Mutta ihana silmämeikki, paletti on niin syksyinen 🍁🍁

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3