torstai 16. heinäkuuta 2015

Omista kätköistä löydettyä; Nubar Reclaim

Nubar on muuten yksi sellainen merkki että siitä ei oikein ole puhetta? Miksi? Nubarilla on erikoisia, yksilöllisiä ja hyvinkin laadukkaita lakkoja. Tykkään kovasti Nubskujen pullosta, korkista ja sudista. Cruelty Free ja 5-free merkki.

Minulla ei ole edes montaa Nubarin lakkaa, on kyllä ollut aikoinaan. Harrastukseni alussa käytin näitä enemmän, tilattiinko niitä Nail De Royale nettikaupasta? Nykyään tuo ulkomailta tilaus on jotenkin...öh..hankalaa ja postarit ovat kalliit? Taitaa olla niin että suomesta tilaaminen on helpompaa ja nopeampaa. Koska valikoimakin on hyvä niin sitten ostaa niitä helpommin saatavia merkkejä. Hetkinen, möikös Looks Design joskus Nubaria?


P7080047.ORF

Yksi tosi Herra Herkku on Reclaim. Kaunispintainen, valossa mukavan muodokas ja kerrassaan ihastuttava vihreä hologrammilakka. Kun sain tämän kynsillä niin olin että läääh, miten olen voinut unohtaa tämän ihanuuden? Ihan mieletön lakka! Arvostan kovasti tuota sulavalinjaista hologrammikuvioita, se on mukava poikkeus scattereiden ja muiden hörhellysten joukossa.

Harmi etten nähnyt tätä auringossa koska...noh...suomen kesä. Vettä tuli kuin sieltä. Lakan kuvasinkin lightboxissa jossa nyt sai jotain aikaan. Reclaimia kaksi kerrosta, alla OPI geelilakan Primer aluslakka ja päällä Glisten & Glow HK Girl. Niittejä ja leima MoYou Tropical 01 laatasta.


P7080042.ORF

Jos kynsilakasta voi sanoa että se on yksinkertaisen kaunis niin tarkoitan Reclaimia. Löytyykö sinulta tätä? Vai oletko missannut? Mitä Nubar ihanuuksia sinulta löytyy?

28 kommenttia:

  1. Oh, onpa nätti lakka! Todella kiehtovan sävyinen :) Koristelutkin on menneet justiinsa nappiin, kyllä tällaisilla kelpaa!

    Itseltä ei Nubareita löydy, kun eivät ole kovin hyvin saatavilla niin olen jättänyt ostamatta, ettei kasaannu yksittäisiä :) Kivempi kun on paljon lakkoja samoilta merkeiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ihan totta, minäkin tykkään yhtenäisistä pullorivistöistä ja on kivaa kun on monia samanmerkkisiä. Ja kun on hyvä merkki niin niitä tykkä käyttää :)

      Poista
  2. Voi kun kauniit! :) Mulle Nubar on aivan uusi lakkamerkki. Täytyy ehdottomasti pistää korvan taakse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on hyvä merkki, kannattaa muistaa jos jossain törmää!

      Poista
  3. Reclaim <3 Kaunis, rehellisen VIHREÄ holo. Ainutlaatuinen omassa kokoelmassani ^_^

    VastaaPoista
  4. Nätti lakka ja mulla taitaa olla 1 nubar ostettu joskus kirpparilta

    VastaaPoista
  5. Mullapa ei olekaan yhtään Nubaria. Tää on jotenkin ihan mieletön vihreän sävy. Ei kylmä eikä lämmin vaan vihreä :). Ja tuo liskoleima on mun lemppari tropiikkilaatalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tropiikkilaatta on ihan paras ja ollut kovassa käytössä :) tää on ihan omanlainen vihreä, ihana sellainen!

      Poista
  6. Minä muistan kun näitä sai Looks Designilta. Muistaakseni eivät olleet kovin kalliitakaan. Mulla on myös tuo Reclaim ja sen lisäksi Wildlife, Earth, Greener, Dreamer's Island ja Fire Sparkle. Tuntuu, että Nubarit olisivat kadonneet muutaman vuoden sisällä blogeista kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vielä joku lime, pinkki ja vaaleanpunainen. Mistähän Nubareita saisi vielä?

      Poista
  7. Reclaimin oon missannut, vaikka oon sitä joskus harkinnutkin vakavasti ja kivalta näyttää näissäkin kynsissäsi. Mulla löytyy sen sijaan lakan "punainen sisarus" nimeltä Prize, joka on kaunis sekin. Mulla on Nubarilta muutama violetti glitter-lakka ja jopa melko uusi sinertävä Rockin The Garden sekä Iced Licorice ja Gem, joista viimeksi mainittu nauttii "Nubar-suosikkini" -tittelistä. :)

    VastaaPoista
  8. Mulla on juuri tää. Mutta muistanko ihan väärin, että ostin sen sulta? No, joltain bloggaajalta kuitenkin :). Vois vaikka tänään lakata sillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voipi olla että minulta, olen myynyt varakappaleita pois joita joskus tuli "vähän" hankittua ;) lakkaa ihmeessä, se on niin ihana <3

      Poista
  9. Ihana lakka. Harmi, että BeautyBay ei enää myy Nubaria, sieltä tilasin itselleni pari Nubarin lakkaa vuosia sitten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin sielläkin taisi olla! Ihana on, ehdottomasti lemppariholoja :)

      Poista
  10. Tämä oli mukana ihan ensimmäisessä ulkomailta tekemässäni lakkatilauksessa, ihan kynsilakkainnostuksen alussa. Tilasin tämän, pari Nubarin duochromea sekä jotain China Glazea, olisiko ollut joku ebay-myyjä, jolta näitä löytyi? Ihastelin Scrangien swatcheja tästä ja olin ihan innoissani ajatuksesta vihreästä holosta, mutta livenä väri ei ollut oma juttuni. Olen kirkkaampien vihreiden ystävä itse. (Kuten vaikka Llarowen Gemini Rising.) Käytin tätä silti aika ahkerasti, koska olihan se holo ja vihreähkö, enkä omistanut kovin montaa lakkaa. Viimeisetkin taisin kuluttaa marmorointia harjoitellessa:)

    Tällä hetkellä en muuten omista Nubarilta enää yhden lakan (White Polka Dot), jotenkin muut merkit ovat menneet ohi, eikä Nubar ole toisaalta oikein tuonut mitään uutta. Jossain vaiheessa hamstrasin noita duochromeja ja erivärisiä glitterlakkoja, ja pari sellaista scattered holoakin taisi olla, mutta uudemmat kokoelmat ovat olleet lähinnä vain cremejä melko perinteisissä väreissä.

    Tuli vähän pitkä kommentti, mutta olipa kiva muistella. Ja Reclaim on näissä kuvissa ihana, vaikkei tosiaan omaan tyyliini ihan se paras väri olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkät kommentit eivät haittaa ja on kiva lukea muiden Nubar muisteloita :) taitaa olla niin että Nubarilta ei ole tullut uusia kokoelmia? Niitä Crushed -glittereitä nimittäin katselin ainakin? vuosi sitten. En tiedä. Mikä lie.
      Sepä se, jos niitä ei mainosteta tai tuoda esille missään blogeissa niin ne jäävät unholaan. Harmi kyllä sinällään.

      Mulel Reclaim on aika tyylikäs. Tykkään monenlaisista vihreistä ja tämä on jotenkin mukava keskivihreä, sellainen aika erikoinen joka ei välttämättä cremenä iske. Mutta jos on holoa tai kimalletta niin nams ;)

      Poista
  11. Kiitos, että muistutit tästä kaunottaresta! Reclaimia on tullut käytettyä aivan liian harvoin kun ottaa huomioon lakan upeuden. Tykkään kovasti Nubarin lakoista, harmillista että niitä ei ihan joka putiikissa myydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan on itselläkin huono omatunto, siitä on vuosia kun tällä upeudella lakkasin!!

      Poista
  12. Oi mikä ihanuus! Itellä taitaa olla pari Nubarin lakkaa. Tarviikin mennä katsastamaan mitä ne on :D

    VastaaPoista
  13. Kivoja sävyjä löytyy Nubarilta , en vaan muista omistanko yhtään itse. Tuo gekko on hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3