keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesän ensimmäiset keltaiset

Joo kyllä se näin on, nämä ovat tämän kesän ensimmäiset keltaiset kynnet. Keltainen on muutenkin sellainen sävy että harvemmin sitä kynsilläni näkee. Ei siinä, eihän keltaisissa vikaa ole mutta miellän ne täysin kesälakoiksi enkä oikein muulloin niitä käytä.


P6200033.ORF

Kokoelmani täydentyi nyt kivalla uudella keltaisella sävyllä. Nimittäin Yves Rocherilta tulleissa testilakoissa mukana ollut Citron on aika nätti, vähän oranssiin taittava keltainen. Ei missään nimessä sellainen puhtaan keltainen vaan vähän vekkuli sävy. Yves Rocherin uudistuneissa lakoissa on mainio sivellin, pitkänmallisella ja vähän pyöreällä siveltimellä oli tosi helppo tehdä kärkimanikyyri! Ei tullut lipsumia ja lakka meni sinne minne pitikin. Keltainen näyttää tosi hyvältä kärjissä, ehkä jopa paremmalta kuin koko pituudessa? 


P6200041.ORF

Keltaisten kärkien päälle sudin kahta muuta Yvesin cremelakkaa; minttua Menthe lakkaa ja Rose Azalée hotpinkkiä. Todella kivat ja pirtsakat! Tämä on myös nopea tyyli koristella!
Samalla testasin Born Pretty Storesta tullutta testilaattaa BP-L014. Onko kellään tätä laattaa? Minä en nimittäin tiedä mitä tästä tykkään. Olen kuullut paljon hyvää sekä huonoa BPS laatoista. Tämä onkin näköjään toinen valituspäivä putkeen :D En tiedä oliko vika minussa vai laatassa mutta kuvio nousi vähän reikäisenä. Kokeilin ensin mustalla lakalla mutta reiät näkyivät pahemmin. Valkean lakan kanssa vielä menettelee. Leimasin löllöstampperilla mutta silti kuvio nousi rikkonaisena tai reikäisenä. Ärsytys!!!


P6200029.ORF

P6200037.ORF

Kokeilin leimausten päälle Yves Rocherin Glossy Top Coatia. Se on aika ohutta ja lähtee kyllä sotkemaan leimauksen heti. Eli ei, laitoin päälle tutun ja turvallisen HK Girl Top Coatin ;) Glossy Top Coatia käytetään sitten ihan vaan lakkausten kanssa.

Joko teidän kynsillänne on näkynet kesän ensimmäiset keltaiset lakkaukset?

Born Pretty Storesta saat koodillani UML91 10% alennuksen tilauksestasi!


32 kommenttia:

  1. YR putelit on ihan söpönnäköisiä, mutta suuremmalta kiinnostukselta merkkiä kohtaan oon ainakin toistaiseksi välttynyt... Tää kesäranskis on puolestaan aivan mahtava, just mun makuuni! 😍

    Ei oo tainnut vielä tulla keltasia kynsiä tehtyä itselläni tänä kesänä. Lisäksi omat perinteiset kerran-kesässä-fimot on vielä laittamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, tämä oli kivan pirteä ranskis :) en kyllä ole fimoja käyttänyt aikoihin, tee sinä jotkut kivat niin jospa sitä innostuisi ;)

      Poista
  2. Eipä ole keltaisia kynsiä ollut, eikä varmaan tulekaan. Keltainen väri vaan on sellainen jota en käytä missään muodossa koskaan. No, okei toi miten sinä käytiti näissä lakkauksissa keltaista, on tosi kivan näköistä, mutta itselleni en vaan osaa keltaista kuvitella kynsille. Mulla ei ole koskaan ollut keltaista lakkaa ja tuskin ihan heti tuleekaan. Yveksen lakat vaikuttaa kivoilta ja hyvälaatuisilta.
    Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yvesin uudet lakat on tosi hyviä :) minä tykkään keltaisesta myös luomivärinä ja paitoina. Kynsissä kyllä harvemmin vaikka ihan kiva värihän se on.

      Poista
  3. Kivat kynnet ja ei tule äkkiseltä mieleen omistanko kauheesti edes keltaisia lakkoja.Neon keltaista ainakin josta tykkään =)

    VastaaPoista
  4. Nää on tosi kivat kynnet, keltainen tuo sopivasti raikkautta näihin ♡ Mä oon kuullut muuallakin huonoa noista BPS:n isommista laatoista, mutta itsellä ei niistä ole kokemusta. Ne pienet pyöreät laatat toimii mulla tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä pyöreissä ei kyllä ole moittimista ;) oli nämä kivat kynnet ja keltsiä täytyy suosia kärkimanissa useamminkin. Jaskat leimat vaan pilasi kaiken. Mutta nyt on laatat testattu ja seuraavalla kerralla varmasti parempaa jälkeä :D

      Poista
  5. Nämäkin on hienot!
    Viime kesänä oli keltaiset, päällä musta crackle-lakka.
    Ei tänä kesänä keltaisia, kun ei ole vieläkään nuo kaksi kynttä lakkauskunnossa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! Jospa ne siitä toipuvat niin pääset lakkailemaan :)

      Poista
  6. Ai niin, piti vielä sanomani, etten ole löllö-stamperilla saanut mitään leimausta koskaan tehtyä. Argh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilepa pyyhkäistä sitä kostutetulla taikasienellä?

      Poista
  7. Oi, nämähän on tosi kauniit! :)

    VastaaPoista
  8. Just lakkasin kesän ekat keltaiset! Vaikka eipä se paljon tuolta leiman alta näy :). Nää sun kynnet on aivan sairaan hienot <3. Mun on ihan pakko tehdä kanssa tällaiset sun inspiroimana. En muista koska olisin tehnyt ranskikset, joten nyt lienee hyvä sauma, kun kynsihuoltokin tuli just tehtyä. Kiitos inspiraatiosta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Keltaista tulossa :) minusta tälläinen väriranskis on aina niin kiva ja tykkään kuivasuditella :D

      Poista
  9. Ihanat kynnet. Keltainen on ihan paras kesäväri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, totta kyllä että ei tämän kesäisempää väri olekaan ;)

      Poista
  10. Tosi nätit ja kesäset kynnet! Mä heti mietinkin, et millaset keltaset kynnet sä oot tehny mut mun makuun tossa on just sopivasti keltasta. Eli ei liikaa :D. Mä en oo oikein keltasen ystävä, ainakaan kynsillä mutta noi on tosi hienot! Leimauksista en tiedä mitään, kun en ole koskaan kokeillut mutta musta noi on hienot, vähän ku pitsiset. :)

    -klaudia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kärkilakkaus on kyllä siitä kiva kun voi käyttää vähän näitä ei joka päivän -värejä. Ja vieroksuttu värikin menee ihan helposti näin :)

      Poista
  11. Ihanat kesäisen värikkäät ranskikset! Ja kyllä, keltainen on ehditty kaivaa naftaliinista täälläkin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on kyllä paljon ihania keltaisia...pitäisi käyttää useammin :)

      Poista
  12. Keltaista oli viimeksi pääsiäisenä, tykkään sävystä kunhan se on kirkas eikä liian murrettu.
    Haluan lakata tällä tyylillä heti kun kynnet ovat tarpeeksi pitkät , iiiihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Tämä onkin siitä kiva tyyli että sopii myös lyhyemmille kynsille ;) mulla on nyt se vaihe että ei kirkasta keltaista vaan mieluummin murrettua :)

      Poista
  13. Tosi ihana ranskis, toi keltainen sopii näihin mielettömän hyvin. :)

    VastaaPoista
  14. Ai että, nämä ovat kyllä tosi nätit! Mun kynsilläni ei keltaista nähdä tänäkään kesänä, yäks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :D ainakin ne sitruuna-lakukynnet mulla on jäänyt mieleen, ne oli tosi kivat :) mutta ymmärrän jos ei nappaa ;)

      Poista
  15. Pyysit kommenttia keltaisesta lakaista mutta mahdoton kommentoida kun sitä ei kuvista näe.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3