maanantai 22. kesäkuuta 2015

Zoya uutuuksia

Zoya lakkojen maahantuoja lähetti minulle testikappaleita uusista kokoelmista Island Fun ja Paradise. Island sisältää cremejä joista valintani olivat tomaatinpunainen Demetria, pavunvihreä Jace ja fuchsianpinkki Nana. Paradise sisältää shimmerlakkoja joista kolme omaa suosikkia ovat turkoosi Oceane, violetti Isa ja vihreä Selene.


P6120010.ORF

Ihania kaikki, tosi pirteitä ja tyylikkäitä. Olen tykännyt paljon Zoyan lakoista. Ensimmäisenä ajattelin esitellä sen hienoimmat lakan eli Isan. Kyllä mun suosikkivioletteja on aina tälläiset vähän mystiset ja itämaiset sävyt. Isa on sinipohjainen violetti jossa on hyvin paljon sinistä metallinhohtoista microglitteriä. Kaksi kerrosta riittää, pigmenttinen ja hyvin levittyvä koostumus. Taas yksi Zoyan lakka joka ei petä. Mielestäni Zoyalla onkin parhaimmistoa nämä glass fleck/shimmer lakat. Cremeissä on joskus laatuvaihtelua mutta nämä kyllä ovat aina yhtä hyviä. 


P6150021.ORF

Kyllä oli taas hankaluuksia päättää millaiset koristelut tänään. Tuntuu että ei ole mitään, ei keksi mitään ,mikään ei ole hyvä tai sitä ei ehdi tekemään. Päädyin lopulta itselle tuttuun tyyliin eli siirtokuvat ja glitteriä. Taas kerran! Glitter on ILNP Forever And A Day ja siirtokuvat muistaakseni Born Pretty Storesta.


P6150003.ORF

Zoyan lakkoja voit ostaa rekisteröitymällä NailCityn verkkokauppaan ( paljon Zoyan lakkoja poistohinnoin kesän aikana 6 e - 15 e ) tai oman paikkakuntasi jälleenmyyjiltä, tässä lista. Kynsilakkataivas CesarsShop myy myös Zoyan lakkoja, sieltäkin voi käydä ostamassa ihan paikan päältä. 


P6150019.ORF

Zoyan kesä. Mitä ensireaktioita herättää?

27 kommenttia:

  1. Kivoja lakkoja, mutta onko tuo NailCity vain tukkuasiakkaille, kun rekisteröitymiseen tarvitaan y-tunnus? Voiko ihan kuka vaan tilata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse y-tunnusta, minäkin rekisteröidyin ja olen ihan tavallinen kuluttaja. Eli kuka vaan voi tilata :)

      Poista
  2. Mulle tulee tästä Zoyasta mieleen yksi Lumenen uutuuslakka, jonka bongasin kaupassa. En kyllä ostanut... vielä :). Mä en jotenkin osaa ostaa Zoyalta muita kuin Pixie Dusteja. Onhan mulla toki Storm! Mutta tämä on kyllä kauniin värinen lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liekköhän ollut sama Lumene mitä minä hiplasin :) mutta en sitten ostanut. Zoyan Pixie Dustit on kyllä parhautta mutta nämä shimmerit tulevat toisena :)

      Poista
  3. Kaunis lakkaus, tykkään :) Zoyan lakat ovat kyllä kovin kauniita, mutta jostain syystä (ehkä vaikean saatavuuden?) ei ole montaa tullut ostettua :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no nyt niitä on helppo hankkia, kuka tahansa voi ostaa netistä :)

      Poista
  4. Tykkäsin, varsinkin toi turkoosi oli ihan must have. <3

    VastaaPoista
  5. Upean värinen lakka tämä Isa ja tosi kauniit koristelut! Tykkään Zoyan Pixie Dust -lakoista ja shimmereistä mutta niitä on harmittavan vaikea saada käsiinsä täältä Tampereelta käsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tampereella on kolmekin eri Zoyan myyjää, sieltä vain ostamaan omat :)

      TAMPERE
      Day Spa Gabriel Papinkatu 21, 33200 Tampere
      Kauneuspiste Tuija Jokela Sammon valtatie 7, 33530 Tampere
      Kauneuspalvelut & Hyvinvointi Galina Pellavatehtaankatu 19 A, 33100 Tampere

      Poista
    2. Ai katos vaan, kiitos näistä tiedoista! Täytyypäs heti tällä viikolla mennä katsastamaan tuo ihan ydinkeskustassa oleva paikka :).

      Poista
    3. Ole hyvä, varmasti jälleenmyyjälle saa myös tilattua toivomiaan sävyjä ;)

      Poista
  6. Kauniita lakkoja oot saanut testiin

    VastaaPoista
  7. Onpa kauniit kynnet. Nuo kimaltavat lakat varsinkin näyttävät hienoilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kimaltavat lakat kyllä ihastuttavat aina ;)

      Poista
  8. Olipa hyvin ajoitettu postaus: Just eilen selailin netistä zoya-lakkoja ...en ekaks saanut ees merkin nimeä mieleen, muistelin vaan että mikäs olikaan se jokunen vuosi sitten hyväksi havaittu ekolakka:) meinasin tilailla cesarin kautta, mutta en jaksanut alkaa säätää tilausta, kunnei niitä suoraan verkkokaupasta saanut. Nyt on tilaus tehty NailCityyn:)
    T.Maikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmistajan kielto on vähän tyhmä. Onneksi nyt voi tilata myös NailCitystä ilman y-tunnuksia :) kylläpä ajoitin hyvin! Zoyan lakoista olen tykännyt kun ei oikeastaan ikinä ole sattunut suoranaista hutia vastaan vaan laatu on aika tasainen :)

      Poista
  9. Ompa kaunis lakka! <3 Ja ihanat koristelut. :)

    VastaaPoista
  10. Ovatpa kauniin näköisiä :) Ja ihanat koristelut olet tehnyt, kaunista ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3