keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Faby Walking Bass tuputteluhommissa

Mulla on viimeinen lakka Fabyn Music kokoelmasta esiteltävänä mutta päätin etten lakkaa sillä nyt koko kynsiä. Tummanoranssi shimmerhehkuinen Walking Bass on kerrassaan upea mutta nyt ei ollut näin tumman lakan päivä. Ihanalta se näyttää, katsotaan milloin pääsee sitten koko kynnelle ;)


P5280100.ORF

P5280105.ORF

Päätin tehdä tuputteluvärjäystä koko kynnelle sekä leimaukset uusista MoYou laatoista. Lakkasin ensin kynnet vaaleansinisellä Color Clubin Route 66 lakalla. Tuputin päälle Color Clubin sinivihreää Road Tripiä ja oranssia Grand Canyonia. Lakat ovat Desert Valley kokoelmasta, swatchit tässä. Oikeasti idea lähti Walking Bassista jolle etsin sopivaa vaaleansinistä kaveria ja siitä se mopo taas karkasi...Walking Bassia tuputin ihan viimeiseksi koska siinä on shimmeriä, tuo vähän elävyyttä cremelakkojen päälle.


P5280117.ORF

P5280122.ORF

Leimauksen alle kannattaa laittaa kerros HK Girliä. Jos leima menee pieleen, sen saa äkkiä pyyhkäistyä pois ;) haituvakukka -kuvio olikin aika dominoiva ja peittävä vaikka kuvittelin sen kevyemmäksi valkealla leimattuna. Mutta ei haittaa, kiva silti eikä pieni käsien vapina näy lopputuloksessa, kuvio on hiukan sotkuinen alunperinkin ;)


P5280111.ORF

Faby Walking Bass / Kauneutta.com, saatu
Color Club Desert Valley kokoelma / CesarsShop, saatu
MoYou / Hypnotic Polish
MoYou leimauslakat / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu


P5280125.ORF

Mitä pidät tälläisestä höytyvä kuviosta? 

18 kommenttia:

 1. No niin, tämä töpöttelylakkaushan on hyvä idea! Hyvin valitut värit, että erottu kunnolla. Mielestäni ihan ilman leimauksiakin on näyttävä, mutta halutessaan siitä voi leimauksilla loihtia taas ihan muuta. Kiitos taas uudesta ideasta. :)
  Paitsi ettei mulla edelleenkään ole lakkaa kynsissä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) tämän voi tosiaan tehdä miljoonalla eri värillä...no ei ehkä ihan :) mutta hyvä pohja koristeluille! Sitten kun saat lakattua niin testaat jotain kivaa tekniikkaa, sitten siihen lakkailuun jää koukkuun ;)

   Poista
 2. Valkoinen tähdikki10. kesäkuuta 2015 klo 8.07

  Nämä on tosi hienot! Tästä tulikin inspiraatiota ensi viikonlopulle, kun on juhlaakin luvassa. Ja kiitos eilen laittamastasi tutosta!

  VastaaPoista
 3. Tarvis itekkin tuputella taas välillä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vaan! Nyt mä haluan tän laatan vielä enemmän. Kävin läpi MoYoun laattoja ja tämä tuli vastaan, koska puhalluskukka <3. En oikein lämpene muille kuville laatalla, mutta onko väärin ostaa laatta yhden kuvion takia? Mun mielestä nämä kynnet on ihan tajuttoman hienot, etenkin leiman kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 mun piti ostaa kolme eri Pro XL laattaa koska kaikissa oli 1 tai 2 hienoa kukkaa. Puuh. Eli ei ole väärin :D

   Poista
 5. Nyt iski inspiraatio! Näissä kynsissä on mainio idea ja tykkään väreistä ja leimauksista - upea lakkaus :)!

  VastaaPoista
 6. Vautsi, ihana lakkaus! Pohjaliuku on upean eläväinen, ja todella kaunis. Yllättävän hyvin toimii tuo väriyhdistelmä ♥

  VastaaPoista
 7. Ihana laatta, jotain kukkas-laattoja pitäis ittekin katella. Nätti lakkaus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3