tiistai 16. kesäkuuta 2015

Uusin NAIL IT + vinkki hyvään pikakuivattajaan

Jos ja kun HK lähtee pois suomen markkinoilta niin me tarvitsemme tilalle hyvän pikakuivattajan. Onko INM Out The Door unohdettu ihan kokonaan? Se pikakuivattaja josta kerroin pari vuotta sitten? Mulla ei itsellä ole ollut sitä vähään aikaan ja kun sitä ei ole, siitä ei tule puhuttua. Vaikka se aina mielen perukoilla on loistavana pikakuivattajana. En muista enää miten se käyttäytyy leimausten päällä mutta nämä kriteerit se täyttää: halpa, ei kutista, pikakuivattaa hyvin eikä lohkeile kärjistä heti pois. Mä en keksi muuta mitä toivoisin? Inm:ää saa CesarsShopista. Mulle se on HK:n korvaaja, ihan vähän halvempikin. Ehdottomasti ostan kun taas tarve iskee, tosin HK:ta on vähäksi aikaa jemmassa :)

Huomasin nyt kaupassa uuden NAIL IT lehden. Mielestäni sen piti tulla aiemmin ja etsin kaupoista mutta ei ollut. Ärsyynnyin ja annoin olla mutta eilen sen sitten bongasin.

P6150056.ORF

Ja siitähän se Inm tuli mieleen että pitää vinkata kun olette kyselleet mistä suomesta saa pikakuivattajaa...

P6150058.ORF

Tällä kertaa lehdessä on myös tosi mielenkiintoisia juttuja. Joskus on vähän tylsempiä ja tulee selattua ja katsottua vain kuvat. Nyt pitää kyllä syventyä lukemaan ihan ajan kanssa, leimausjutut nimittäin kiinnostavat aina!

P6150060.ORF

Tuolta aiemmasta Inm postauksesta ( linkki ylhäällä ) voi lukea käyttökokemuksia mutta; vieläkö käytät Inm:ää vai unohtuiko se ihan HK:n tieltä? Tuleeko NAIL IT ostettua vai onko kynsikuvien katselu nykyään enemmän Instagram / Pinterest eikä lehtipainos enää kiinnosta?

24 kommenttia:

 1. Mä en koskaan HK Girliä kerennyt testata, joten ei sitä osaa jäädä kaipaamaan. Uskon kyllä sen olevan hyvä! Pysyn edelleen Sechen käyttäjänä, kun en saa sitä melkeen koskaan kutistamaan, joten ei ole tarvetta vaihtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Seche toimii sulla niin hienoa! Kyllä minäkin siitä tykkäsin mutta joskus se kutisti lakkauksia. Uskon sen kuitenkin johtuvan siitä jos on laitettu täysin märän lakan päälle tai kerroksien ei anneta kuivua. Olkoon pikakuivattaja mutta itsellä olen huomannut että mitä nopeammin yrittää lakata ja laittaa pikakuivattajaa märän lakan päälle, sitä nopeammin lakka kuluu pois tai lähtee liuskoina seuraavana päivänä. Itse kun kuivatan kerrokset vaikka käytän HK:ta :)

   Poista
 2. Täällä on käytössä INM OutTheDoor ja oon kyl ollu tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
 3. HK on ihan loistava ja tosi ärsyttävää että se poistuu myynnistä. Inm on mulla vielä kokeilematta, Secheä käytän yleensä aina mutta se ei ole leimoille paras ja jankkiintuu tosi nopeasti. Mun tulee ostettua Nail It -lehteä ihan vaan jo kuvienkin takia. Paperilehdessä on ihan oma fiiliksensä puhelimen- tai tietokoneen ruutuun verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paperilehti säilyy, toisinkuin nettikuvat :) toivotaan ettei HK poistu myynnistä ja asiassa tapahtuisi joku positiivinen käänne :) kyllä HK:kin jankkiintuu mutta ohennan ja näin saan käytettyä ihan loppuun asti :)

   Poista
 4. Jee, lehti on ilmestynyt vihdoin... tai siis saapunut Suomeen. Oon käynyt kaksi kertaa turhaan Prismassa sitä kuikuilemassa. Yritin tilata lehden tulemaan suoraan kotiin mutta maksu pitäisi tapahtua antamalla firmalle oma luottokorttinumero kirjoittamalla se korttiin, joka lähetetään jenkkeihin. Äly hoi, älä jätä! Ei kai kukaan tuollaiseen suostu. Kyllä sieltä yksi lehtikin ehti tulla mutta laskun tultua kerroin firmalle mielipiteeni maksutavasta ja poistuin takavasemmalle.

  Mä tykkään Poshén pikakuivattajasta myös tosi paljon, joten tilaan varmaan sitä seuraavaksi sellaisen jättipullon :). Sechestä saan migreenin ja Inmiä en ole edes kokeillut. Onneksi vaihtoehtoja löytyy! Ja Poshéakin taitaa saada Cesarsilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Poshea saa ja Secheä myös. Inm on näistä paras, kannattaa kokeilla :) mulle tuli joskus joku kynsilehti jenkeistä ja se tilaus oli niin hankalaa, just olis pitänyt kirjoittaa luottokortin numero ja lähettää postissa jenkkilöihin?? Tai sitä ei meinannut saada peruutettua...en muista. Siksi ostan kaupasta :) ilmotetaan nyt sitten aina toisillemme kun uusi ilmestyy niin ei tarvitse ajella turhaan :)

   Poista
 5. Ehdin juuri onneksi tilata HK Girliä täyttöpullon.. Inmiä käytin sitä ennen eikä siinä mitään valittamista ollut (taisin itseasiassa siitä kuulla blogisi kautta), ehkä se oli se hypetys tuosta HK:sta mikä sai siihen vaihtamaan. No, ei ainakaan harmita siihen palata tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kaikki hypettää niin siihen lähtee mukaan. Mutta tosi kiva että Inm on vaihtoehtona, onhan se loistotuote :)

   Poista
 6. Muuten kyllä Nail It tulisi ostettua, mutta Prisma on täälläkin ainoa mikä sitä myy ja siellä tulee käytyä todella harvoin. Kaupassa kyllä yleensä pikaselaan lehden (jos se vastaan tulee), että tietää onko ostamisen arvoinen. Voisi vaikka Suomalainen tai jompi kumpi keskustan R-kioskeista sen ottaa valikoimaan, mutta ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Cittarissa ole? Olikos siellä kaksi Cittaria? Täällä on Prismassa sekä molemmissa Cittareissa :)

   Poista
 7. Mä tykkään INM:stä tosi paljon. Käytän nyt HK Girliä pari pulloa tässä välissä, mutta palaan INM:ään takas, kun mun käytössä se on parempi, omassa käytössä ohuempi toimii ja en leimaile + kuivuu vähän nopeammin, mutta on HK Girlikin ollut tosi hyvä ja sitä oon suositellutkin niille, jotka ei tahdo niin ohutta pikakuivattajaa mitä INM on. Glitterlakkojen kanssa käytän sitten Poshea, vaikka se jankkiintuukin loppua kohden, Orlyn ohentaja pelastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kerroit kokemuksia :) minä tykkään HK:sta glittereiden kanssa mutta Poshe oli erittäin hyvä myös :)

   Poista
 8. En ole käyttänyt INM:ää, enkä HK:ta, mutta Seche on ihan susi mun kynsillä, lakka lohkeaa sen kanssa jo seuraavana päivänä, Sen sijaan Poshe melkein pidentää lakkojen kestoa ja oon tykännyt siitä paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, on Poshe kelpo tavaraa vaikka en ole nyt vuosiin sitä käyttänyt. Alkoi seitittymään mutta niin moni muukin, ohentaja auttaa :)

   Poista
 9. Cittarista yleensä löytyy Nail it , pitääkin käydä.

  VastaaPoista
 10. Öh, tuota, tuo alimmaisin kuva lehdestä ja siinä oikean sivun keskimmäinen tuto... Onko niitä lakkoja ihan vaan sudittu meikkisieneen vai?

  Campino

  VastaaPoista
 11. HK:ta on vielä jäljellä, samoin INM:ää, mutta siitä en oikein jotenkin ole ikinä tykännyt. Mun ykkösvalinta seuraavaksi on Seche, joka puolestaan minun kynsilläni toimii ehkä yhtä hyvin kuin HK. Tykkään "paksusta", kovasta, kiiltävästä pinnasta. INM jättää mulle sellaisen liru- ja katoaa kynsiin fiiliksen. En tiedä miksi. Seche ja HK puolestaan ovat paljon kuorruttavampaa.

  Annan aina lakan kuivua muutaman minuutin ennen pikakuivattajaa. Sechen kanssa eritoten tämä lienee lopputuloksen kannalta tärkeää.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä että kun lakan antaa kuivua niin Seche ei kutista. Märiksi jätetyt kerrokset kutistuvat. Itse tykkään tehdä kynnet huolella ja haluan että ovat siistit seuraavanakin päivänä :) voi olla että Inm on ohuempaa, täytyisi kokeilla pitkästä aikaa :)

   Poista
 12. Kävin Rovaniemen Prismassa ja heillä ei ollu lehteä... huomenna Cittariin, toivottavasti on. Ollaan kai lian syrjäkylä tällaiselle lehdelle, vaikka olen kuvitellu tarjonnan olevan sama kaikissa isoissa kaupoissa :) Jos nyt en kuitenkaan lehteä löydä, voiko joku ostaa mulle jos maksan sen ja postarit sille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.lehtipiste.fi/fi/aikakauslehdet/540229/Nail+It!/

   ^Tuolta Lehtipisteen sivulta voi katsoa löytyykö paikkakunnaltasi Nail Itiä. Rovaniemellä ei näyttäisi olevan :/ ei tosiaan kaikkea ole pienemmissä kylissä tai kaupungeissakaan.

   Poista

Kiitos kommentista <3