lauantai 20. kesäkuuta 2015

Dashboard Dreamer

Nyt tuli niin mieluisat kynnet että ei taas tiedä mistä aloittaa! Idean näihin apinoin Instagramista, siellä kyllä kannattaa selailla jos inspiraation puute iskee. Mulla on ollut aiemminkin ajatuksissa tehdä tälläiset mutta nyt sattui sopiva lakka käteen jonka ympärille aloin kynsiä miettimään.

China Glazen Dashboard Dreamer ilmestyi Road Trip kokoelmassa. Se on sitten nätti, sellainen poikavauvan vaaleansininen ihanalla kultaisella hempeällä shimmerillä. Shimmer erottuu todella kivasti auringon osuessa kynsiin. Lakan koostumus on hieman valuvaa, ei kannata päästää kynsinauhoille. Mutta ei tämä kuitenkin sotke ja kolme normaalia kerrosta riittää. Kuivatteluun voi varata jonkun aikaa, itselle tuppasi tulemaan kolhuja aika herkästi. Mutta jos lakka on kaunis ja uniikki niin se saa anteeksi pienet virheet. Tälläinen ylivaaleansininen on aika harvinainen näky kokoelmassani, sävy on niin nappiin osunut!

P6110098.ORF

Nimettömän lakkasin Color Clubin Sugarplum Fairyllä, ihanalla ja helposti peittävällä hologrammiglitterlakalla. Keskisormessa pohjalakkana Color Club tuoksulakka On Cloud Nine, nams! Piti tuoksutella suklaalta tuoksuvia kynsiä koko ajan! Tuoksu vähän hälventyy kun tuputin päälle muita lakkoja.


P6110089.ORF

Nyt kun vesivärikynnet on muotia ja muutenkin in juttu koristeluissa niin kannattaa miettiä mitä muitakin lakkoja näissä voisi käyttää. Halusin vähän näkyvää väriä jotka sulautuvat kuitenkin yksiin. Töpötin kostutetulla meikkisienellä ja käytin Color Clubin Ticket To Paradise kokoelman sinistä lakkaa sekä Color Clubin Pastel Neon kokoelman keltaista ja violettia. Persikan hain vielä Love Tahirystä. Onneksi mulla on iiissoooo Color Club kokoelma ;) Niillä kaikilla sai kivan hempeän lopputuloksen. Pastel Neonit ovat peittävämpiä kuin ns. vesivärilakat mutta ohuesti tuputettuna nekin menevät hempeistä lakoista. Ja kun mulla oli pakkomielle että kaikkien lakkojen piti olla tasavärisiä ja hempeitä :) piti sitten tonkia monesta eri kokoelmasta!

Töpöttelyn päälle HK Girl Top Coat ja sen päälle leimaus Suki laatasta. Niitit ja simpukat kiinnitin tipalla HK:ta ja taas viimeisenä koko kynnelle yksi kerros HK Girl Top Coatia. Pysyy niitit paikallaan :) olin kyllä tosi tyytyväinen kynsiin, Dashboard Dreamer on nätti lakka, keskisormen töpsötys-leimauksesta tuli niin hieno ja kukaan ei huomaa että kulta ja hopea riitelee kynsissä. Ensi kerran kultaista glitteriä nimettömään, pönttö ;D


P6110076.ORF

China Glaze Road Trip kokoelma / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu
MoYou Suki laatta 05 / MoYou.co.uk
Valkea leimauslakka MoYoy Nails / CesarsShop, saatu
Kultaiset niitit ja simpukat / eBay

22 kommenttia:

  1. Nää on siis niin ihanat! Ja just nimenomaan niin, että mukana on sekä hopeista että kultaa. Niiden yhteiskäyttö on täysin poliittisesti korrektia :). Nyt sä sait mut vakuuttuneeksi siitä, että mun on hankittava tää ja sit se toinen hemppis (minkä just esittelit) Chinalta. Ja Sugarplum pitää taas saada kynsille <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle <3 Wanderlust. Sekin on ihana, nämä molemmat on. Ja Sugarplum <3

      Poista
  2. Voi luoja miten kauniit! En tosiaan huomaa mitää ristiriitaa kullan ja hopean välillä ☺
    Miten sä otaatkin houkutella mua sinisiin lakkoihin. En pidä sinisestä yhtään, mutta taas mä huomaan miten upea väri se voisi olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) sinisissä on kivoja eri vivahteita. Just se kasari, turkoosit, merelliset värit ja...no...kaikki :D ei sininen ole minunkaan lemppari mutta kas kummaa kun tulee vaan käytettyä usein!

      Poista
  3. mielettömän kauniit <3 tykkään !

    VastaaPoista
  4. On kyllä kauniit kynnet :) Vitsit pitääkin lakata tuolla Dashboard Dreamerilla pian, olen käyttänyt sitä vasta kerran ja ansaitsee tulla käytetyksi useamminkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yllättävän upea ja monikäyttöinen, sopii hyvin erilaisiin koristeluihin mutta nätti myös pelkästään :)

      Poista
  5. Just ajattelin tänään lakkailla Dashboard dreamerilla. ;) Kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  6. Voi herttinen kun on kaunis kokonaisuus ♥ Aivan ihanat värit ja koristelut, kyllä silmä lepää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3