torstai 11. kesäkuuta 2015

Yves Rocher kesäuutuuksia

Sain paketin Yves Rocherin uutuuksia ja ajankohtaisia tuotteita. Toivoitte postausta aurinkosuojista joten tässä myös vastaus toiveeseen ;)

Itse opin sen viime kesänä karvaasti että sitä suojavoidetta ei voi laittaa ikinä liikaa. Yves Rocherin Protectyl Végétal sarjan aurinkosuihkeessa on keskitason suoja 15. Aurinkosuihke on tehokas ja nopeasti imeytyvä. Tuoksuu hyvältä, ei ole valkea iholla vaan väritön. Tämä pullo tulee helposti käytettyä tänä kesänä, pumppupullosta on helppo suihkia itsekin selkään jos ei ole miestä levittämässä.

Protectyl Végétal 3 In 1 Moisturizing Lotion jota kannattaa käyttää auringonoton jälkeen. Aloe Vera viilentää ja rauhoittaa ihanasti ihoa. Käytän näitä rauhoittavia myös säärikasvojen ajelun jälkeen ( ympäri vuoden ). Tämä on myös hyvä tuote aurinkoihottumalle, tuntuu vähän rauhoittavan. Ihana kasvimainen tuoksu ja nopea imeytyminen. 


P5300053.ORF

Jokakesäinen suosikki; Monoí De Tahiti sarja. Käytän sarjan hajuvettä mutta nyt sain tätä vartaloöljyä. Öljyä käytän iholla tuomassa tuoksua ja parina tippana hiuksissa. Jos olet auringonpalvoja niin tämän öljyn sanotaan syventävän rusketusta ja laitat tätä auringonoton jälkeen. Vartaloöljyä voi käyttää myös ehkäisemässä raskausarpia. Monoí sarja on kyllä niin klassikko, tuttu jo nuoruudesta. Tästä ja tämän tuoksusta tulee aina kesä mieleen.

P5300058.ORF

Yvesillä on kivan tuoksuisia kausisarjoja ja tällä kertaa paketistani löytyi Omena - tähtianis kuoriva suihkugeeli. Tuotteen sisältämä kiivihedelmä ja aprikoosinkivi kuorivat ihoa niin hellävaraisesti että voit käyttää sitä päivittäin. Tuoksu on ihana ja putkilo kaunis, ei yhtään tylsä! Tähän tekee mieli tarttua suihkussa ;)


P5300065.ORF

Tämän kesän kosmetiikkauutuuksissa on Radiant Lip Crayon huulikiiltokyniä. Näissä kynsissä yhdistyy huultenrajaus ja huulikiilto. Nämä ovat ihanan kevyitä ja sopivia kesään. Sisältävät karitevoita jotka hellivät huulia. Tuoksu näissä on ihana ja nämä liukuvat kivasti huulilla. Todella kiva että huulikiiltokyniä ja punia on monella merkillä, itse nimittäin tykkään näistä koska ovat äärettömän käteviä. Voi laittaa helposti ilman peiliä. Minun sävyni on Corail Douxjoka on hento persikka erittäin kauniilla kultaisella hohteella. Todella kaunis, tästä sävystä tykkään! Sopii meikkiin kuin meikkiin.


P5300060.ORF


P5300071.ORF


Tuotteet saatu yhteistyön merkeissä, linkit ovat mainoslinkkejä. Yves Rocher on myös uudistanut kynsilakat joita sain paketissa ja joita on tulossa lisää. Kirjoitan niistä enemmän omissa postauksissaan :)

Oliko näissä mitään tuttuja tuotteita vai lähteekö jotain uutuuksia tilaukseen?

20 kommenttia:

  1. Monoi de tahiti.... Mulla oli joskus 90-luvulla sitä kiinteää öljyä. Rakastin sitä tuoksua, haistan sen heti ku muistelen... Sitä pitää saada. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monoi on varmasti lähes kaikille tuttu sarja ja se tuoksu tulee heti mieleen :)

      Poista
  2. Monoi tuoksuu niin ihanalle ja mun hajuvesi tekee loppua siitä sarjasta.Suihkugeeliä tulikin ostettua taas 2plo hiljattain =)

    VastaaPoista
  3. Mä tilasin tässä hiljattain kanssa Monoita öljysuihkeena ja suihkusaippuana. Tiarekukka ja kookos <3. Mutta piruvie, kun ne on liian voimakkaita. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, koska keksin sekoittaa suihkusaippuaa toisen kanssa yhteen ja nyt tuoksu on ihanan kevyt. Meikkisivellinten pesussa tuo on pelkkänään ihanaa, koska tuoksu jää viipyilemään siveltimiin ja tulee mukavasti nenään kun meikkaan :). Öljysuihke taas taitaa jäädä käyttämättä, koska koko vessa tuntuu olevan öljyssä tuon jäljiltä eikä se imeydy ollenkaan ihoon. Mutta voi että mä tykkään tuosta tuoksusta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä niin paras! Olispa ihanaa kun meikkisiveltimet tuoksuisivat Monoiille :)

      Poista
  4. Nyt alkoi tehdä mieli hajuvettä Monoilta :) Se on jotenkin niin kesäinen tuoksu, tykkään kovasti. Mun yks ystävä ei voi sietää sitä tuoksua olleenkaan. Ilmeisesti jakaa tehokkaasti mielipiteitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se varmasti sellainen että joku tykkää ja toinen ei voi sietää. Persoonallinen se ainakin on ja kesäinen! Muistoja mieleen tuova.

      Poista
  5. Se on tähtianis, ei ananas... 😉

    VastaaPoista
  6. Tarkoitit varmaan tähtianis, eikä tähtiananas. Tuossahan putilossa komeilee niitä.

    VastaaPoista
  7. Oi mitä ihanuuksia! Monoi de Tahitin vartaloöljyä kyllä tuli paljon muksuna tutkittua, ikäänkuin olisi jotain taikalientä kun äiti sanoi sen parantavan rusketusta :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan se parantaa, pitää tänä kesänä kokeilla. Kyllä sitä aina vähän ruskettuu vaikka aurinkoa en muuten halua ottaa :)

      Poista
  8. Yh, mä ostin pari vuotta sitten ton monoiöljyn kun moni sitä kehui ja mun mielestä se tuoksu on vaan kamala :D pehmittää tukkaa kyllä kivasti, sen takia kärvistelen ja käytän satunnaisesti öljyhoitona latvoille. Mut nytkin tuli tätä lukiessa jostain se haju nenään ja reaktio ei ollut miellyttävä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D voi ei :) eihän kaikki tietysti tykkää, tuoksuhan on hyvin persoonallinen :)

      Poista
  9. Ei ollu Yvesillä testeriä esillä, onko tuo mitenkä paljon anismainen? En hirveesti tykkää sen hajusta.
    Monoi taas...nam! Mulla on joka kesä sitä tuoksuna ja öljyinä, eniten kehuja saava tuoksuni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensituoksu on hetken pistävä mutta muuttuu välittömästi omenaiselle. Mielestäni jälkituoksussa ei ole anista :)

      Poista

Kiitos kommentista <3