lauantai 27. kesäkuuta 2015

Perheenlisäystä

Onko meille tulossa kissa? Lisää eläimiä? Vauvako? No ei :D ei yhtään elukkaa tai mitään vauvaa tänne, nyt on kiintiö täynnä :) mutta meikkejä mahtuu aina :D joku himo taas tuli saada värikkäitä meikkejä. Valikoin vaikka mitä mutta lopulta päädyin kahteen Sleekin palettiin. Tilasin Rio ja Del Mar paletit. Ihan sikahinnoin eBaystä mutta mistään löytänyt halvemmallakaan..


P6190094.ORF

Ajattelin että tässä postauksessa voisin vilauttaa noita vanhempia Sleekin palettejani. Mitä mieltä niistä olen ja millä käyttöasteella ne ovat.


P6190097.ORF

Arabian Nights
Tätä himoitsin pitkään mutta jotenkin se sitten on jäänyt tosi vähälle käytölle. Siihen ei tule tartuttua ja tuntui jo etten jopa pidä siitä. Sitten päätin sillä meikata pitkästä aikaa huomatakseni että onhan se ihan kiva paletti. Osa väreistä on glitterisiä, varisevia ja aikaa vaativia. Tällä ei voi meikata kiireisiä aamuina, tämän värit vaativat hyvän häivytyksen. Mutta kun tällä meikkaa ajan kanssa...wau! Todellakin Arabian Nights :)


P6190101.ORF

Oh So Special
Neutraaleja, vaaleanpunaista mattana ja duochromena. Helpon näköinen paletti jolla saa tummaa sekä vaaleaa meikkiä. Aikani tällä meikkasin, tein koko ajan samanlaista meikkiä. Mutta sitten se jäi. Tuntui että en mä tykkää tästä. Sitten kokeilin ruskeita ja ilahduin huomatessani miten kivoja sävyjä tämän ruskeissa on juurikin vihreille silmille. Rakastuin uudestaan :)


P6190107.ORF

Snapshots
Tämä on ehkä mun suosikki Sleekeistä. Ihanat värit! Teen tällä tosi paljon kahden värin värikkäitä arkimeikkejä. Vaikka värit ovat räikeitä, ne ovat helppoja häivyttää. Tässä on tosi upeita väriyhdistelmiä. Minusta tässä ei ole huonoja värejä.


P6190112.ORF

Garden Of Eden
Unelmapaletti vihreiden ystäville. Kauniita erilaisia vihreän vivahteita matasta omenanvihreästä tummaan havumetsän vihreään. Ihania vivahteita lilaa ja ruskeaa. Toinen suosikkini! Hyvin tasalaatuinen kokonaisuus.


P6190118.ORF

Vintage Romance
Kultaa, luumua, siniviolettia...mitä muuta vihreät silmäni kaipaavat? Nopeakäyttöinen ja vaikka ulkonäkö antaa ymmärtää muuta; helppoyhdisteltävä! Nuo kullat sopivat sinertäviin ja punertaviin ihan saumattomasti. Upea paletti!

Riosata ja Del Marista kirjoittelen myöhemmin. Mitkä ovat teidän Sleek lempparipaletteja?

28 kommenttia:

  1. Nuo Rio Rio ja Del Mar ovat ainakin K4L:llä kympillä myynnissä. Mä olen nimittäin kuolaillut samoja paletteja :). Mulla on mattapaletit ja Snapshots itsellä ja ne on kyllä ihan must! Vintage Romance pitäisi myös saada. Good Girl pinkkipaletti olisi unelmien täyttymys mutta sitä ei kyllä saa enää mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenkähän en niitä sieltä älynnyt..katselin kyllä :D no ei mahda mitään. Good girl olisi kyllä ihana :) ja Vintage rose pitää omistaa, se on niin hieno!

      Poista
  2. Mainitsin Ebayn tilauspaikaksesi; itse olen aika vähän kosmetiikkaa ebayn kauttaa tilaillut, koska pelkään etteivät ne ole aitoa tavaraa - kuinka siis varmistat itse asian niin, että uskallat esim. tilaamisia luomivärejä käyttää? :) (Taka-ajatuksena tässä toki on se, että josko vaikka itsekin noita samaisia Sleek-palettaja sitä kautta uskaltautuisin tilaamaan ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minä olen huoletta ostanut Sleekiä eBaystä. En ole kuullut että näitä feikataan? Mutta MACin kohdalla olen varovainen, kyllä ne feikit tunnistaa ulkonäöstä tai hinnasta. Ostan vain luottomyyjiltä. Ja kyllä ne kiinahalpispaletit tunnistaa jos ei tarkoituksella sellaista hae. Ilmeisesti aina ollut hyvä tuuri niin luottaa :)

      Poista
  3. Noita juur juhannusviikolla ihastelin Barcelonassa, taisivat olla juur alle kymmenen euron, 9,95€ Koska en harrasta meikkaamista en myöskään ostanut kuin Sleekin rajauskynän. Kivoilta toki näyttävät :)

    VastaaPoista
  4. Mulla on oh so special, garden of eden ja vintage romance. Suosikki on oh so special koska onhan siinä vaaleanpunaisia värejä ☺
    Meen syksyllä Lontooseen ja vois tuon snapshotin hankkia sieltä.. £8 hinta on aika sopiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä. Hankkisin kyllä kaikki hyvät mitä multa puuttuu :)

      Poista
  5. Vihreä Garden on mun lemppari, mutta pidän myös Originalista, jonka violetti on yksi supersuosikeistani violeteissa. Muita Sleekejä olen totuudennimessä käyttänyt vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garden on kyllä paras jos vihreistä tykkää. Siinä on hyvin mattavärejäkin :)

      Poista
  6. Mulla on arabian nights, Rio Rio, Snapshot ja joku jonka nimeä en nyt muista. Tykkään näistä todella paljon. Pitäis kanssa saada tehtyä esittelypostausta jossain vaiheessa ja sitä hemskatin meikkikuvaa. En vaan jumantsuiti tajua kuinka se voi olla niin tuhottoman vaikeeta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitää ottaa asiakseen niin saapi jotain aikaan:D ois kyllä kiva lukea sun ajatuksia ja meikkikuvia näistä ;)

      Poista
  7. Kiinnostaisi nähdä millaisia meikkejä teet näillä paleteilla, en osaa edes valita mikä kiinnostaisi eniten, ehkä Arabian Nights, Oh So Special ja Garden of Eden! :) En ainakaan tunnisteista löytänyt vai merkkaatko aina merkin meikkikuviin+

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikasta löydät Sleek tunnisteen, myös tämä postaus on siellä. Siellä on meikkikuvia paljonkin! Kyllä mulla oli ajatuksissa kuvata lisää meikkejä näillä. Arabian Nightsia käytin mutta tuli vähän huonoja kuvia, olisin muuten tähän laittanut ;)

      Poista
    2. Olinpa sokea, vaikka mielestäni katsoin tarkkaan nuo tunnisteet kosmetiikan alta! ;) Pitääpä mennä katsomaan kuvia! Tykkään meikkikuvistasikin, kun teet niin monipuolisia meikkejä. Itse teen aina samanlaisia meikkejä tutuilla väreillä...

      Poista
    3. Kiitti kovasti :) ja saa kysyä, sitä vartenhan minä täällä olen ;)

      Poista
  8. Tota Garden of Edeniä oon kattellut sillä silmällä. Tarviin. Oiskohan hyvä syy tehdä tilaus vaikka pretty.fi:n? jos tilais pari sivellintä samalla :X

    ps. terkkuja sun hauvalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos nopsasti haluaa niin Prettyltä :) Hippu kiittää terkuista, vauvalla just vaihtuu hampaat ja luut ei oikein maistu. Yritän tarjota pehmeämpiä makupaloja :)

      Poista
  9. Vintage Romance multa löytyykin, Snapshots ois kyllä seuraavana ostoslistalla! :) Mulla ei noin kirkkaita värejä löydykään ja tuossa paletissa olisi kaikki mitä siihen kategoriaan kuuluvia värejä/sävyjä tartten!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snapshots on upea, siinä on pari tosi hienoa sävyä. On myös tosi nopea arkimeikkiin kun siinä on kahden sävyn yhdistelmiä aika monta. Tykkään, pigmentti on hyvä ja värit on helpot häivyttää :)

      Poista
  10. Vintage Romancea ja Garden of Edeniä lukuunottamatta mulla onkin noista kaikki, ja oon kyllä tykännyt! Aina jää joku paletti pois aktiivisesta käytöstä - siirtyy meh-osastolle - mutta nämä löytyvät aina uudelleen ^__^ Arabian Nights siirtyy epäilemättä aktiivikäyttöön viimeistään syksyllä, nyt on Snapshot-aika vuodesta :D

    Ootan innolla postausta Riosta ja Del Marista, ne ois ostoslistalla... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on just sama; nyt on Snapshots aika mutta syksyllä Arabian Nights :D yritän piakkoin tehdä sitä postausta!

      Poista
  11. Ihania nää Sleekin paletit, mun on pakko myöntää, että en omista näitä yhtään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika ihme kyllä, sulla pitäisi olla näitä :) jos ei käytä värikkäitä meikkejä niin löytyy noita neutraalejakin paletteja :)

      Poista
  12. Onpas ne hyvännäköisiä, ei vaan passaa liiaksi syventyä (;

    VastaaPoista
  13. Oih. Garden of Eden! Aiheutti lievää suurempaa kuolausta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3