sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Maybelline The Nudes meikkikuvia

Maybelline The Nudes paletin esittely jatkuu eiliseltä. Lupasin lisää meikkikuvia! Ihmeellisemmin en paletista enää tarinoi...tyytyväinen olen hankintaani ja ihan monipuolisia meikkejä tällä saa.

Kimaltavaa vaaleanruskeaa, kuparia, mustaa. Rajaus Maybelline musta MasterDrama ja ripsissä Yves Rocher Volume Vertige. Kulmat Dermosilin kulmakynä ja Make Up Storen kulmapaletti.


P5300018.ORF

P5300019.ORF

P5300048.ORF

P5300049.ORF

Kimaltavaa vaaleanpunaiseen taittavaa nudea, lämmintä tummanruskeaa ja ripaus mustaa. Rajaus Yves Rocherin eyelinerillä, päällä Essencen Crystal Eyeliner sävyssä Blue Heaven. On ne ihania! Ripset ja kulmat samat^.

P5310017.ORF

P5310016.ORF

P5310007.ORF

P5310006.ORF


Miltä nudepaletti vaikuttaa? Olisiko käyttöä? Eikö olekin mahtavia nuo Essencen linerit..ihania!

24 kommenttia:

  1. Uih! Mä sain vihdoin eilen nuo linerit, kun kipaistiin Järvenpään Tokmannilla :). Ne on ihan järkkyupeita! Tuohon sunkin meikkiin se tekee jotenkin sen pisteen iin päälle. Kaunista <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Liner toi vähän sinertävyyttä ruskeaan meikkiin. Hienoja ovat, kannatti metsästää :)

      Poista
  2. Mulla oli kanssa juuri eilen tuota Essencen lineriä ja kyllä se on vaan upea<3

    VastaaPoista
  3. Kyseinen paletti on himotuslistalla ja tuosta Essencestä olen aivan pihalla.. Mutta sellaisen maatuskaposkipunan haluaisin Essenceltä, mutta ei niitä varmaan enää ole markkinoilla.

    Aurinkoa sunnuntaihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maatuskaposkipuna? Kuulostaa siltä että minäkin haluan :) Kivaa sunnuntaita <3

      Poista
  4. Wou, on kyllä upeita meikkejä, tulis varmaan mullaki käyttöön tuo paletti. Ja iihana tuo essencen lineri! En tajunnukkaan kuin ihanaa jälkeä tuolla tulee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, mulla on se toinen vielä testaamatta! Tosi hienoja ovat kun antavat jotain extraa meikkiin :)

      Poista
  5. Piti myös tilata tuo paletti. Miksiköhän se on vaan kesäajan myynnissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en kyllä tiedä onko se kausipaletti vai jää pysyvästi?

      Poista
  6. Ihana varsinkin toi eka, vähän tummempi meikki <3 Tykkään tällä hetkellä tosi paljon smokey'sta.. ja tuntuu, että aina vaan tummempaa, mikään ei riitä :D

    Essencen liner on ihana, tarttee vaan ittekin muistaa kaivaa se käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) smokyt on kivoja mutta minusta tuntuu että eivät pukevin valinta mulle. Tai sitten en osaa tehdä tarpeeksi hyvin :) täytyy harjoitella :)

      Poista
  7. Ihanat meikit, ja essencen liner näyttää upealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onneksi Sanni vinkkasi noista niin tuli ostettua :)

      Poista
  8. No niin! Vihdoinkin sulla silmillä sisärajaus ja sopii ihan älyttömän hyvin! Tulee jotenkin sellaista syvyyttä!
    Tuosta Essencestä...
    Olin viikonlopun Turun lentonäytöksessä ja olihan se käytävä Länsikeskuksen Tokmannilla Essencen ständillä hamstraamassa. :D Sekä lauantaina että sunnuntaina, haha. Täällä Espoossa Essenceä ei vielä ole myymälöissä, eikä myöskään Vantaalla. Hgin keskustassa on, mutta menen sinne vasta ensi viikolla käymään, joten en malttanut odottaa.
    Essenceltä löytyi myös vedenkestävä kajal! Näkisit millainen kasa sieltä tarttui mukaan kaikenlaista, olen ihan hepulin vallassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä minä käytän silloin tällöin mutta silmät ei oikein kestä, alkavat vuotaa vettä ja ovat ärtyneen oloiset. Sen hepulin kyllä uskon ;D itse saan aina saman kun kaikki on niin halpaa ja valikoimaa on niin paljon. Osa ostamistani on ollut tosi hyviä, pari huulikiiltoa ehkä turhan värittömiä tai liian ärhäköitä. Mutta eipä ole mennyt rahaa kamalasti hukkaan :) mun mielestä sinnepäin on lisätty Essencen pisteitä, se on hieno juttu!

      Poista
  9. Ooh ensimmäinen meikki on upea! Ihanan tumma ja sähäkkä. ;D <3 Munkin pitää noita Essencen linereitä hommata, näyttää niin kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) varmasti tykkäisit, ne tuovat extrapiristystä meikkiin!

      Poista
  10. Kauniita meikkejä olet tehnyt! Tuo Nudes osoittautui kyllä varsin kelpopaletiksi. Hyvä, että marketistäkin alkaa saada kunnonluomivärejä ja vieläpä paleteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan olisi jäänyt ostamatta jos olisi vaikkapa viiden värin paletti. Mutta tässä on monta kunnollista väriä edukkaaseen hintaan. Iso paletti on aina jotenkin niin houkutteleva. Ja eihän tältä voi UD tasoa odottaa jos hintaa on monta kymppiä vähemmän. Kiitos Heidi :)

      Poista
  11. Yleensä skippaan blogien meikkipostaukset (ihan vain, kun itse olen kovin laiska tällä puolella ja harvemmin tulee tehtyä mitään tuttua arkimeikkiä monimutkaisempaa), mutta täytyy ihan nyt todeta että oot niin taitava bloggaaja kaikin puolin että ei näitäkään halua missata :) Kauniisti tehty silmämeikki, mullakin on yksi Essencen lineri ja toimii kuin unelma, pitäisikin vissiin haalia lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia, sanoit todella kivasti ja lämmitit mieltäni :)

      Poista

Kiitos kommentista <3