perjantai 5. kesäkuuta 2015

Kesäkuun 2015 LivBox

Olipa kiva tulla kotiin koko päivän reissusta kun pöydällä pönötti uusin LivBox. Vähän tiesin että L´occitanea ja Kubissia tulee mutta toivoin että tämä boxi on parempi kuin viime kuun floppi. No, oliko se?


P6050002.ORF

Kesäkuun boxi sisälsi:

Bernand Cassiere Sitruuna-minttu Kosteuttava megafluidi
Tasapainottava ja kosteuttava voide seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tykkään, hoitolasarjaa on kiva saada ja tämä voide on varmasti hyvä kesäksi. Näyte 15 ml. 49 e / 50 ml.

Kubiss London puuteri
Matta aurinkopuuteri. Kubissin meikeistä toivoin että on sitten jotain järkevää eikä ainakaan huulimeikkejä joissa sävy on joka kerta väärä. Halpismerkki jonka kaikki tuotteet maksavat 3,95 e. Aurinkopuuteri on aina jees eikä tämä näytä ihan...noh...pulisarjalta :)

Rexona Maximum Protection Confidence
Antiperspirantti jatkuvaa hikoilua vastaan. Itse en montaa dödöä vuodessa ehdi käyttää ja viime kuun dödö on avaamatta. Mutta tämä on varmasti hyvä ja vähän eri luokkaa, hintaa kuitenkin 9,90 e / 45 ml. Testataan erittäin mielellään etenkin kesällä!!

Rimmel 60 seconds kynsilakka
Punainen Rita Ora lakka. Lakat aina jees ja sävy on hyvä kesävarpaisiin. 5,50 e / 8 ml 

L´occitane Verbena Shower Gel
Rautayrtin tuoksuinen, sitruksinen suihkugeeli. Kiva tutustua klassikkotuotteeseen! Näyte 30 ml, 16 e / 250 ml.

Lumene Natural Code Eye Intensifier
Vedenkestävä rajauskynä sävyssä Pearly Taupe. Jos nämä ovat niin hyviä kuin kehutaan, ostan näitä lisää. 7,90 e.


P6050003.ORF

Aaaa ja hammasharja ja rakkolaastareita. Olipa runsas ja täyteläinen boxi täynnä järkevää tavaraa. Hyvä LivBox tiimi, tällä kertaa boxi oli mieluinen ja täynnä tuotteita joille on käyttöä eivätkä ne jää kaappiin pyörimään. Parasta en osaa valita, mielestäni kaikki olivat järkeviä tai mielenkiintoisia. Jordanin ja Compelexin ansiosta boxi vaikuttaa täydeltä, ilman niitä kuitenkin vähän vaisu? Tai kevyt mutta täynnä asiaa?


P6050008.ORF

Mitä sinä tykkäsin tämän kuun boxista? Mökille vai Madeiralle? Minä en kumpaankaan koska ensi viikko on viimeinen lomaviikko, NYYH!!!! Oliko väreissä mitään vaihtelua, entä kasvofluidissa?

Oman boxin voit tilata tästä. Tämä boxi on saatu yhteistyön merkeissä.

30 kommenttia:

  1. Minua kutkuttaisi myös alkaa Livboxin tilaajaksi, mutta olen yrittänyt hillitä itseäni kun kaapit pursuu muutenkin käyttämätöntä kosmetiikkaa ;)
    Tulehan kurkkimaan blogiini, siellä on käynnissä pieni arvonta joka saattaisi kiinnostaa sinua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi välillä tulee tälläisiä tuotteita joille on heti käyttöä. Viime kuun boxi oli vähän sellainen turhempi :)

      Poista
  2. Tänne tuli lakka räikeän oranssina! Tosi jees poksi tällä kertaa, ite vuoden tilanneena päätin lopettaa tilaamisen, mutta tämän kertainen yllärilaatikko kyllä muutti mielen! - HaHanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla :) tiedä mitä kivaa tulevissa boxeissa on!

      Poista
  3. Sulla tuli kivempia värejä kuin mulle! Mulla tuli tuon aurinkopuuterin sijaan kivipuuteri joka oli tosi tumman ja keltaisen näköinen ja tuo kynsilakka oli mulla vaaleankeltainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivipuuteri tämäkin on mutta otin heti aurinkopuuterina koska on niin tumma? Tai varjostuspuuterina. Pitää huomenna päivänvalossa testata. Puuteriksi ihan oudon värinen!

      Poista
  4. Sain muuten ihan saman, mutta RImmel oli vaalean keltainen :) Tykkäsin boxista tällä kertaa paljon.
    Mä vielä postailen edellisen kuun boxista ja sitten uus esittelyyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mulle tuli punainen, en keltaisesta tai oranssista niin välittäisi :)

      Poista
  5. Oi vitsi mä ottaisin heti tuon Bernard Cassieren tuotteen ja Lumenen kynän :). Vitsi kun noita voiteita saisi tilattua jostain ulkomailta, mutten ole löytänyt mitään paikkaa. Oli kyllä aika kivan täyden oloinen boksi tässä kuussa. Kiva katsella näitä kun itselle ei tule ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saiskohan noita minikokoja ostettua jostain? Mulla tämä menee käyttöön, muuten olisit saanut sen. Nuihin Lumenen kyniin pitää tutustua enemmän. Ensin vähän oudoksuin Taupe sävyä mutta se voi olla hauska kun ei mulla ole sen värisiä kyniä :)

      Poista
  6. No ainakin yksi vaihtoehtoinen tuote, näemmä.... :)

    VastaaPoista
  7. Oma boxini ei tullu viel mutta en malttanu olla enää kurkkimatta ku moni postaili boxista.Ehkä saan omani maanantaina ja vaikutti kyl ihan hyvältä boxilta.Toivon et mul ois se body mist herbinalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sellainen Herbinakin on vaihtoehtona? Aika jännä! Toivottavasti saat sen. Tosi tylsää kun joutuu odottamaan viikonlopun yli, itsekin kyllä spoilaantuisin tahallani :D

      Poista
  8. Mullakin oli muistaakseni kivipuuteri Kubissilta. Hammasharja, kynsilakka ja lumene oli eri sävyisiä :D olin ite kyllö todella tyytyväinen. Tuo dödö oli jotenkin outo, kun roll-oneita ruukannut käyttää, mutta kiva testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään roll-oneista, toivottavasti tuo on hyvä ja toimiva :) en edes katsonut hammasharjaa tarkemmin mutta kyllä se kelpaa, oli minkä värinen tahansa :)

      Poista
  9. Mun kynsilakka harmahtavan vaaleansininen, ei yhtään kesäinen :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sitten syksyllä? Pakko kyllä sanoa että punainen näistä vaihtoehdoista oli minusta paras koska Rimmelin lakoista en hirveästi muuten välitä joten vaaleansininenkin olisi lähtenyt kiertoon...

      Poista
  10. Kiva boksi tällä kertaa! Minulle tuli Kubissin Kivipuuteri ja Herbinan Body Mist eikä Rimmelin lakkaa. Suosikkini oli Lumenen kynä, käytin tänään ja kesti hyvin koko päivän, mutta 7 km lenkin jälkeen ei enää ollut ihan täydellisen näköinen, mutta sen annan anteeksi ;) Pidin myös paljon hammasharjasta ja Compeedista ja tulevat heti mukaan reissuun tarpeellisina. Muut ihan kivoja, paitsi ehkä kivipuuteri, mutta ehkä se yllättää (en ole vielä kokeillut).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä katon tuota kivipuuterina niin sävy on kyllä todella outo. Bronzerina varmaan menee :) minustakin tämä oli hyvin onnistunut mökki-boxi! Kaikkea tarpeellista :)

      Poista
  11. Viime vuoden lokakuusta muistaakseni olen boxia tilannut ja täytyy sanoa,että tämä oli ehdottomasti paras boxi! :) Itse en saanut tuota kynsilakkaa vaan Herbinan Body Mistin tuoksussa Melon. Onneksi niin koska tuo Body Mist oli niin hyvän tuoksuinen ja kynsilakkoja minulle on kertyny todella paljon kun tykkään niitä lakkailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kynsilakka oli mieluisempi kuin Body mist mutta varmasti sekin kiva tuote etenkin kesällä :) kyllä tämä oli kivoin boxi pitkään aikaan!

      Poista
  12. Minä rakastuin tähän boxiin ihan hulluna!;) Minulla oli Rimmelin lakan tilalla Herbinan Melon love body mist, Kubisin puuteri oli sopivan vaalea omaan ihooni ja tuo Lumenen kajal oli sävyssä Intense turquoise eli kirkkaan turkoosi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi kynä näyttää kyllä tosi hienolta! Kokeilin puuteria tänään ja oli se ihan hyvä vaikkakin aavistuksen liian tumma. Mutta luulen että se nyt kesällä menee hyvin :)

      Poista
  13. Mä oon vähän sellaisissa plaah tunnelmissa kun boxin avasin. En ole viellä kauheesti paneutua sisältöön kun sain omani torstai-illalla, wuhuu :D, ja eilinen päivä viipotin Tallinnassa. Jos tänään kerkeis tutkailla paremmin. Sen huomasin, että mun lakan väri oli vaalean sininen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan olet tyytyväisempi kun tutustut sisältöön enemmän, paljon käyttistuotteita :)

      Poista
  14. Tämä oli tosi hyvä boksi, oma esittelyni täällä. Sain saman hammasharjan, hihii. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3