perjantai 12. kesäkuuta 2015

F.U.N Lacquer Limited Edition 2015 Collection - Distinct ja Storm

Nyt on tällä tytöllä käsissä sellaiset lakat että oksat pois! Sain CesarsShopista kaksi lakkaa uudesta kokoelmasta ja minun piti varjella näitä supersalaisia lakkoja kokoelman julkaisuun asti! Olisi tehnyt mieli lällättää hienoilla uusilla lakoilla ja nyt saankin julkistaa ne teille! Nämä ovat nimittäin ihan mahtavia!! Minulla on kaksi lakkaa ja esittelen molemmat tässä samalla.

P6090003.ORF

P6090168.ORF

DISTINCT on jännä lakka. Kuvien perusteella oletin tämän olevan violetti ja hämmennyin kun avasin tämän paketista. Täh, se onkin sininen? Tikutin ja pyörittelin pulloa kädessä. Tämä onkin hämäävä multichrome lakka! Vau! Yhdestä kulmasta turkoosi, toisesta harmaan violetti ja jostain välistä vihertävänkultainen. Glitter on holographista, moniväristä ja eri kokoista, seassa on jopa hyvin pieniä lastuja. 

distinct kollaasi

P6090028.ORF

Distinct on tosi jännä ja yllätti kyllä odotukset. Melkoinen kameleontti, kuvat eivät todellakaan tee tälle oikeutta mitä se sitten luonnossa on. Tässä on paksu mutta hyvin levittyvä koostumus ja kaksi kerrosta riittää. Nämä eivät ole mitenkään jähmeitä eivätkä tarvitse alleen värilakkaa.

P6090014.ORF

STORM on mauven värinen glitterlakka. Koostumus on paksua ja jos yksi kerros riittää. Minun kuvissani kaksi. Glitter on hologrammista F.U.N.in tyyliin. Kuivuttuaan lakka on mattapintainen ja siinä erottuu pääasiassa hopeaa ja ruusukultaista glitteriä. Glitterit eivät ole hienojakoisia vaan melko suuria. Tämänkin glittereissä näkee eri muotoja, glitter ei siis ole hienojakoista.

P6090206.ORF

varjo kol

Kun menen aurinkoon, lakka suorastaan herää henkiin ja hologramminen kimallus tulee selkeämmin esille. Tämä on hyvin erilainen kuin aiemmat F.U.N lakkani, hyvällä tavalla. Todella kaunis lakka, tämän olisin ostanut tästä kokoelmasta ensimmäisenä.

storm aurinko kol

P6090217.ORF

P6090212.ORF

P6090132.ORF

Ennustan tämän lakan olevan yhtä suosittu kuin Picture Polishin Gracen. Tämä on niin mahtava että ei kannata miettiä ostamista.

Ja nyt ne hiirisormet klikkailemaan. Lakkoja on erittäin rajattu määrä ja jos haluat omasi niin osta se heti! Lakat ovat myynnissä 13.6 klo 18:30 alkaen CesarsShopissa, ei tarvitse tilata ulkomailta tai odotella ennakkotilauksia. Osa näistä myydään varmasti hetkessä loppuun ja painotan vielä että kyseessä on Limited Edition kokoelma, lakkoja ei käsittääkseni tule enää lisää. Tämähän se juju näissä on, tehdään kynsifriikit hulluiksi odotuttamalla ja lopulta ne sekoavat siitä kuka ehtii! Mutta lakat todellakin ovat hintansa arvoisia, pullo täynnä ihanaa ja taivaallista lakkaa! Kyllä nämä ovat varsinaisia aarteita ja katuisin kyllä kovasti jos en ostaisi heti kun näitä vielä on.


P6090002.ORF

P6090158.ORF

Kaikissa kiekko- ja kynsikuvissa on yksi kerros HK Girl päällyslakkaa.^ auringossa kimallus tulee esiin ja se on ihan häikäisevää. F.U.N.in lakkojen koostumus on niin uskomaton, todellakin ne pitää itse kokea! Tuossakin kuvassa kimallusta on niin paljon että siitä ei meinaa saada selvää, lopputulos on niin säkenöivä. Osassa F.U.N lakoissa kimalle on hienopartikkelista, näissä vähän isompaa ja ainakin mulle ennennäkemätöntä F.U.N.in lakoissa. 

No mitä tykkäätte uudesta kokoelmasta, joko on ostoslista tehty?

26 kommenttia:

  1. Onpa kyllä jänniä! Värit on ehkä hitusen masentavia, mutta toisaalta ei kyllä yhtään, varsinkaan tuon kimallekuorrutuksen alla! Ihania ne on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään just tälläisistä ei-niin-perinteisistä väreistä. Ja kun päälle laitetaan vaikka minkä muotoista kimalletta, hexaa, pyöreää, lastua...niin ei voi olla tykkäämättä :)

      Poista
  2. Todella upeita lakkoja! ♥_____♥

    VastaaPoista
  3. multichrome hologrammiglitterillä :) Siis samassa lakassa just niitä kaikkia juttuja, joista tykkää. Tämä näyttää kyllä niiin kauniilta. Eikä se toinenkaan hullumpi ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on ihan kaikkea...ei voi sanoin kuvata, nämä pitää itse kokea. F.U.N. lakat on niin persoonallisia ja mitkään halvemmat glitterit eivät ikimaailmassa vedä näille vertoja :)

      Poista
  4. Oooooh<3 Mä en millään malta odottaa, että pääsen tekemään tilauksen ja tilaamaan itselleni haluamani kaunokaiset<4

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiota että nämä ovat jo Cesarilla joten ei tarvitse odotella viikkoa vaan saa tilauksen päivässä :) sä varmasti rakastut näihin!

      Poista
  5. Mä haluan Distinctin omakseni! Storm on ehkä vähän liian marjapuuro oman makuuni. Olisin suonut sen olevan enemmän kylmän liila. Ja harmi, ettei DayDreamer olekaan kunnolla turkoosi. Mutta onneksi löysin nyt omani tän sun postauksen perusteella :). Mä en tykkää kun promokuvissa aiva vääristellään sävyjä, yhyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kalliissa lakoissa suosisi promokuvien vastaavan totuutta koska itsekin niiden perusteella nämä valitsin. Olisin ostanut nämä kaksi muutenkin, enkä olisi pettynyt jos näin ajatellaan. Nämä molemmat ovat ihania ja sellaisia mun värisiä, jänniä lakkoja. Niin minä en osaa sanoa tykkäisitkö Stormista mutta se ei ole kylmä pinkki eikä liila vaan sellainen mauve enemmän kuin marjapuurokaan. Tiestysti on aina katsojan silmästä kiinni miten sävyt näkee mutta minun kuvani ovat totuudenmukaisia eikä värejä ole muokattu :)

      Poista
  6. Ihania molemmat! Saisikohan sitä lauantai-iltana työpaikan paskoilla koneilla ostettua itselleen ennenkuin loppuvat. Epäilen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että koneet toimisivat :) kyllähän sun täytyy lakat saada!

      Poista
  7. Voi eih miten upeat nämä on ♥ ♥ Stormin tilaan itsellekin, mikäli vain millään ehdin sitä itselleni klikkailemaan ennen, kuin joku vie viimeisen <'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen olemaan nopea. Lakkoja on rajattu määrä :) toivottavasti saat ihanan Stormin itsellesi <3

      Poista
  8. Minä olen erilainen nuor.. keski-ikäinen, kun en sen kummemmin lämpene noille. Ne on turhan bling-bling mun makuuni, ei mulla tuu käytettyä tuollaisia. Olen ilmeisesti cremeihminen henkeen ja vereen :) Kauniita nuo kyllä ovat, ei sillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olenkin ihmettellyt miksi et lähde huumaan mukaan :) onhan sulla glittereitä mutta onko nämä niin liikaa? Mielestäni olen itse ehkä vähän ronkeli glittereiden suhteen...jossain vaiheessa en käyttänyt mutta kun peel-off tuli markkinoille niin innostuin enemmän. Tykkään joko tälläisistä joilla voi lakata koko kynnet ja ne eivät kaipaa koristeluja tai sitten sellaisista joita voi käyttää koristeluissa kuten esim. se Forever And A Day. Halvannäköisistä liukuhihnaglittereistä en tykkää.

      Poista
  9. Aivan ihania molemmat, mutta jotenkin tuo Storm taisi kolahtaa mun sydämeen aavistuksen enemmän. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voisi ollakin ihan sun näköinen lakka. Minäkin tykkään siitä enemmän <3

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Sata kertaa hienompi luonnossa, siitä ei saanut silmiään irti !!

      Poista
  11. Pitkään mietin että mikä vika kun en syty stormille vaikka on vaaleanpunainen. .. siinä näkyy karvoja. En voi sietää karva lakkoja :/ jotenkin kun yrittää ettei lakkauksiin menisi koiran tai kissojen karvoja niin en vaan osaa tykätä karvaefektistä ;)
    Wasting lifestyle kirjoitti juuri jostain turkoosin värisestä.. se oli magee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti tiirata onko mun kuvissa karvoja :) varmaan niissä on aina! Turkoosit on nättejä mutta itsellä ei tule niin usein käytettyä niin en halunnut sitä ;)

      Poista
  12. Mä oli eka sitä mieltä et joudun tilaamaan kaikki, mut nyt en enää halua ainuttakaan :D Tuun varmaan katumaan mun päätöstä viimeistään siinä vaiheessa ku lakkoja rupee blogeissa näkymään :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun pitää ainakin yksi ostaa ettei ala harmittamaan ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3