tiistai 23. kesäkuuta 2015

Fabyn gekkolakka

Kauneutta.com lähetti minulle kivan tuotepaketin josta löytyi pari toivomaani Fabyn lakkasävyä. Olen ihastellut Music kokoelman Rockabillyä ja Are you AC Or DC? lakkoja. Nyt sitten omistan ne ja oma Music kokoelmani on hyvässä mallissa :)


P6190090.ORF

P6190129.ORF

Rockabilly kiehtoi minua nimensä takia koska kuuntelen punkkia ja rockabillyä. Värikään ei ollut hassumpi. Ehkä hieman harvemmin käytettävä mutta aika jännä! Tästä tulee mieleen OPI gekkolakka My Gekko Does Tricks jota joskus mietin mutta hylkäsin sitten ajatuksen siitä. Rockabilly on raikas ruohonvihreä duochrome lakka. Voit nähdä hennon kuparisen häivähdyksen joka on kaunis eikä se muuta lakan hauskaa vihreää väriä liiaksi. Koostumus on hyvä, ensimmäisellä kerroksella raidoittuu mutta toinen lähti jo peittämään. Kolmannen laitoin koska halusin värin olevan pigmenttinen. Tähän ei jää siveltimen vetoja näkyviin vaan lakka peittää kauniisti eikä esimerkiksi tarvitse alleen toista lakkaa vaikka on ohut koostumukseltaan. Värinä Rockabilly on sellainen että siitä tykkää tai ei, minä tykkään mutta en ehkä pelkästään.


P6190159.ORF

Siksi laitoinkin sen kaveriksi Are You AC Or DC? lakkaa. Minusta nämä ovat ihanat kaverukset ja ennenkuin suunnittelin mitään lakkausta näillä, ne näyttivät jo pöydällä kuuluvan yhteen. AC DC lakka on tumma pohjaväriltään ja siinä on paljon vihreää ja sinistä microglitteriä. Koostumuksesta en löytänyt valittamista, kaksi kerrosta ja lakkaus oli valmis.


P6190083.ORF


P6190125.ORF

Koska lakkaus oli gekkomainen, piti leimatat mustat gekot :) kynsistä tuli kivan tasapainoiset rokkikynnet kuten lakat jo sitä vaativatkin :)

Tästä voit tutustua Kauneutta.comin Faby tuotevalikoimaan. Muistutan vielä alekoodista joka on voimassa kesäkuun loppuun. Koodilla FABY saat -15% alennuksen tilauksestasi. Postikulut ovat 3,90 e ja ilmaiset yli 40 e tilauksissa. Fabyn lakat ovat eläinkokeettomia ja vähiten myrkyllisiä ( 5-free ). Olen aika moneen Faby lakkaan tutustunut ja kyllä vaan kyseessä on hyvä merkki. Vaikka lakkoja on erilaisia eri koostumuksilla, ovat ne kuitenkin laatutavaraa. Huonoa Fabyn lakkaa ei ole vielä kohdalleni osunut. Siveltimet eivät hapsota, pullojen kierteissä ei ole valmiiksi kuivunutta lakkaa ja pullot itsessään ovat aina moitteettoman siistejä. Pieniä juttuja mutta vaikuttavat aika paljon imagoon. Ja kyllä, tämä bloggaja on saanut valmiiksi käytettyjä lakkoja tai pulloja jotka olen joutunut putsaamaan lakkasotkuista kierteistä/korkin yläosasta koska lakka on vuotanut jo valmistajalta lähtiessään.


P6190155.ORF

Faby Rockabilly ja Are You AC Or DC? / Kauneutta.com, saatu
C1 laatta / CesarsShop, saatu
Tähtiniitit / Born Pretty Store, saatu


P6190141.ORF

Miten sinä olisit käyttänyt gekkolakkaa? Oletko kokeillut Fabyn lakkoja, mitä pidät? Vai houkuttaako käyttää alekoodia ja tutustua merkkiin?

24 kommenttia:

  1. Uuh, upea lakkaus! Värit on kuin tehty toisilleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tasmis :) niin ovat, tosi hyvin sopivat yhteen :)

      Poista
  2. Ooh, ihana lakkaus! <3 Jotenkin tosi onnistunut yhdistelmä ja kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kyllähän nää oli itsellekin niin mieluisat :)

      Poista
  3. Mulla odottaa muutama Fabyn lakka testaukseen pääsyä. :) Innolla odotan, että pääsen lakkailemaan niillä.

    Ihanat kynnet oot jälleen tehnyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkaa niillä äkkiä, tahtoo nähdä :) kiitti kovasti<3

      Poista
  4. Nää on niin mahtavat! Mulla on sama juttu tällaisen vihreän kanssa, etten halua sitä kaikille kynsille. Mutta tällä tavalla laitettuna se on täydellinen :). Ja tuo gekko <3.

    VastaaPoista
  5. Ai että tykkään Faby lakoista, niillä tälläinen tumpelokin onnistuu. ;) Aurinkoa päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä kyllä onnistuu :) koko päivän satanut ja olen jo ihan läpimärkä :) tukkakin on harakanpesä. Ootan vaan että pääsen kotiin :D

      Poista
  6. Toi vihreä on kyllä niin ihana!

    VastaaPoista
  7. Söpöläinen gekkolainen, tykkään näistä! :)

    VastaaPoista
  8. Kääks miten suloinen lakkaus! ♥ :D Aivan ihana tuo gekkoleima, sopii niin täydellisesti tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, nämä oli minustakin niin hauskat kynnet :)

      Poista
  9. Ihana tuo gekko(ni) :D ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3