perjantai 8. toukokuuta 2015

Wembley ´86

Ihanaa kun pystyy jo melko hyvin lakkaamaan kynsiä! Käsi alkaa olla kunnossa pikku hiljaa mutta äkkinäisiä liikkeitä, nostelua ja tietynlaista liikettä on edelleen vältettävä. Uusia lakkoja on aika paljon testaamatta ja Fabyt ovat kovasti houkutelleet.

Tänään siis kynsille toinen lakka uudesta Music kokoelmasta. En ole Queen fani enkä tiennyt mistä Wembley´86 nimi juontaa mutta kuuluisasta Live At Wembley Stadium levystä kuulema ;) sinisistä lakoista kyllä tykkään ja etenkin tälläisistä missä on jotain jujua.


P5020036.ORF

P5020050.ORF

Wembley´86 on sininen shimmerlakka runsaalla vaaleanpunaisella microglitterillä. Peittävyys pitkiin kynsiin kolmella kerroksella. Levittyvyys ihan ok, raidoittuu hiukan mutta kolmas kerros peittää kokonaan. Kuivumisaika on normaali. Väri on hirmu toimiva jos tykkää sähäkän sinisistä lakoista, tämä on jotenkin sähköinen ja silmiinpistävä väri!


P5020026.ORF

P5020047.ORF

Sinisen lakan kaveriksi pitkään Born Pretty Storesta himoitsemani kukkadecalit. Näiden alle valkea lakka koska decalit ovat läpinäkyvällä pohjalla. Se onkin aina yhtä kiva ylläri ;) valkeat paljetit Wiino Shopista. Ehkä olen lähiaikoina koristellut liikaa samalla tavalla, pahoittelen! On vaan niin luvattoman helppo jumia samaan tyyliin :) sitten kun ostaa paljon samanlaisia koristeita niin niitä on testattava yms. yms. tekosyitä on monia ;) mutta pääasia että itse tykkää ja arvaatte varmaan että nämä olivat mieluisat!


P5020039.ORF

Minulla on tarjolla alekoodia Kauneutta.com verkkokauppaan. Saat -15% alennuksen tilauksestasi koodilla FABY. Yli 40 e tilaukset toimitetaan ilmaiseksi mutta muuten postikulut ovat edulliset 3,90 e. Ja koodi on voimassa 30.6.2015 asti joten nyt jos koskaan kannattaa Fabya testailla. Tästä klikkaamalla Faby lakat Kauneutta.comissa. Cuticle Removerista olen tykännyt kovasti ja käyttänyt viikottain. Sitä ainakin uskallan suositella!

Tästä löydät myös listan Faby jälleenmyyjistä suomessa jos haluat valita lakkoja ihan livenä tai vaikka tilata toivomiasi sävyjä!

38 kommenttia:

  1. Ihania noi kukkadecalit! Tykkään, kun ne on tuollaisia vesivärimäisiä ♡

    VastaaPoista
  2. Nämä on kyllä ihanat :)
    Ja onpa mukava kuulla, että käsi alkaa pikkuhiljaa paraneen ^_^

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan värinen sininen, mäkin voisin hyvin pitää tuota lakkaa kynsillä. :)

    VastaaPoista
  4. vau ompa älyttömän nätit <3

    VastaaPoista
  5. Ooh<3 Todella nätit kynnet ja tuo lakka :3 HERKULLINEN!

    VastaaPoista
  6. Iihanat kynnet! Upea tuo sininen ja söpöjä nuo decalit!:)

    VastaaPoista
  7. Mulla olis täsmälleen sopiva huivi tähän lakkaukseen :). Upeat värit ja nuo decalit on niin kauniin vesivärimäiset! Mua kanssa ketuttaa, kun ei koskaan tiedä mikä tausta noissa on. Kerran olin laittamassa persikan väriseen lakkaan mustia decaleita ja niissä piruissa olikin valkoinen tausta! Eikö siinä voisi vaikka lukea tietoa läpinäkyvyydestä? Yhyy, valitus alkaa heti aamusta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa kiroanko aina näiden kanssa kun ei lue :D ihana olisi leikkiä väreillä vaatteissakin mutta enhän minä osaa...

      Poista
  8. Voi kuinka kaunis lakkaus! Ja tuo sininen on hirmuisen nätin sävyinen, vastaavaa ei multa taida löytyäkään :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei mullekaan tule ihan heti mieleen onko mulla samanlaista lakkaa?

      Poista
  9. Wembley '86!!! Vannoutunut Queen-fani hokasi kyllä heti, ihan mahtava konsertti ♥ ♥ ♥ Ja mainio inspiraatio kynsilakallekin - tosi nätti sininen lakka :) Siirtokuvat sopivat koristeluiksi kuin nenä päähän, oikein sievät kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Papu, sinä varmasti Queen-fanina tykkäisit tästä ;)

      Poista
  10. Mulla kans odottaa Fabyja testattavana. En malta odottaa, tämäkin näyttää niin kauniilta! :)

    VastaaPoista
  11. Queen-fanina olisin ymmärtänyt Wembley '86:n, jos se olisi ollut Freddien takin kirkkaan keltainen, mutta mistä tuo sininen on repäisty? Papu, hjälp! Lakkaukset on kyllä ihanan raikkaat ja silmiä hivelevä kokonaisuus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, tätä asiasta ymmärtämätöntä sininen kuitenkin miellyttää todella paljon enemmän :) Fabyn Music kokoelmassa on keltainen Marry Me Robbie -lakka.

      Poista
  12. Love the shimmer of the blue polish and the decals pare very well with it!

    VastaaPoista
  13. Rakastan! Enkä pelkästään nimen vuoksi. ;) Lisäksi tämä on ollut kaikista kestävin FABY-lakka omilla kynsillä tähän mennessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muistan kun kerroit niin :) mulla tämä oli jotain pari päivää. Käytän aina Fabyn alus- ja päällyslakkaa ja pysyvät lohkeilematta :)

      Poista
  14. täälläki yks queen fani,tajusin heti mistä nimi tulee!en tajua miten sininen väri siihen liittyy, mutta ihana kynsilakka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynsilakka on ihana :) aika usein kyllä on näitä tapauksia jossa lakka on ihan erinäköinen kuin nimen perusteella olettaisi ;D

      Poista
  15. Valkoinen tähdikki9. toukokuuta 2015 klo 15.00

    Nämä kynnet on tosi ihanat! Tosi raikkaat. Jotenkin yllätyin vähän itsekin, miten paljon näistä tykkäsin (sininen ei yleensä ole mun juttuni kynsissä). Ehkä johtuu siitä, että mulle tuli heti fiilis loppukevään/alkukesän juhlista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuosta kukkakuviosta tulee vähän mieleen kukkakuvioiset mekot. Sininen ei ole mullekaan aina se ykkösvalinta mutta tämä on tosi hieno lakka kyllä! Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon :)

      Poista

Kiitos kommentista <3