tiistai 19. toukokuuta 2015

Tuttavallisemmin meikkimuna

Sain joku tovi sitten Biodellystä tuotteita yhteistyön merkeissä ja ensimmäisenä niistä tutustuin meikkimunaan. Näitähän on näkynyt ja monelle varmasti ovat tuttuja mutta ei mulle :))

Biodellyn Beauty Blendereitä löytyy beigenä tai pinkkinä. Mulla on tottakai pinkit! Pakkauksessa on kaksi sientä vai munaa, kummaksi näitä tahtoo kutsua. Biodellyn meikkimunat sopivat kaikille ihotyypeille. Tuote on hypoallergeeninen, hajuton, ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. 

P5030016.ORF

Jos meikkimuna ei ole tuttu niin siihen kannattaa tutustua! Veikkaanpa että tulet hylkäämään vanhanaikaiset meikkisienet, ne bakteeripesäkkeet mitä et kumminkaan pese joka käytön jälkeen ;)

Meikkimuna on kananmunan muotoinen meikkisieni nestemäisen tai voidemaisten meikkipohjien levitykseen. Voi myös käyttää mineraalimeikin, peiteaineen tai poskipunan kanssa. Isommalla puolella levitetään meikkivoide, pienellä päällä saa laitettua esim.peitevoiteen nenänpieleen. Sieni kastellaan ennen käyttöä ja taputellaan kuivaksi pyyhkeeseen. Sienen pitää olla nahkea, ei märkä. Laita kasvoille meikkivoidetta ja ala levittää sienellä. Älä vetele vaan taputtele. Taputtele pitkin kasvoja toistaen toiselle puolelle ja häivyttele vähän rajoja. 


P5140054.ORF

En ole testannut muita meikkimunia kuin tätä joten en osaa vertailla muihin. Mutta Biodellyn meikkimuna on miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Se imee tuotetta itseensä sopivasti ja meikkivoide ei rullaa iholla edestakaisin vaan se levittyy tasaisesti. Meikkipohjasta saakin hyvin ihoon sulautuneen mutta peittävän. Ei rajoja!


P5140058.ORF

P5140062.ORF

Paksun tuntuiset ja joskus ikävästi levittyvät meikkipohjat olen saanut tällä munalla nätiksi kasvoille. Ohuemmaksi kuin aiemmin käyttämälläni sienellä ( niillä ohuilla ). CC-voide taas levittyy tällä paremmin, tulee paljon tasaisempi ja luonnollisempi. Jotkut BB:t ja CC:t ovat vähän tummia ja tuntuu että menee aikaa että ne imeytyvät ihoon. Kannattaa kokeilla meikkimunaa, varmasti levittyy paremmin ja tumma pohja sulautuu paremmin iholle.

Tämä pinkki meikkimuna se on siitä jännä että aiemmin en tälläistä tarvinnut. Nyt kun kokeilin niin luulenpa etten tule enää toimeen ilman tätä. Biodellyn meikkimunat maksavat 11 euroa / 2 kpl. Ei paha! Kuten sanoin niin en ole muita testannut mutta olen nähnyt kuvia. Jotkut sienet vaikuttavat helposti käytössä haprastuvilta ja niistä ehkä alkaa irrota sienen palasia. Tämä tuntuu laadukkaalta materiaalilta eikä tähän ole tullut haprastumisen merkkejä. 



Ainut että sieneen jää meikkivoidetahrat mutta...paketissa on vielä toinen jäljellä ;) ja kyllä, tämä tulee huuhdeltua veden alla joka käytön jälkeen. Kuvassa uusi sieni ja käytössä ollut sieni joka siis turpoaa aina ollessaan kosketuksissa veden kanssa. Biodellyn meikkipuna pönöttää lavuaarin laidalla joten siinä sivussa se on ahkerassa meikkaus & pesukäytössä :)

Kiva tuote, kannattaa kokeilla! Vai joko sinulla on kokemusta näistä munanmuotoisista ihmesienistä?



Tässä meikissä käytin:
Lavera 2-in-1 Foundation sävyssä Ivory 01 *
Rimmel peitepuikko Ivory 01
Benecos Natural Compact Powder Mattifying sävy Porcelain
Make Up For Ever Eye Prime
Clinique voidemainen nude luomiväri Soft Heather 
Dior 5-couleurs Mystic Smokys
Maybelline Master DramaDark Brown Khol Liner
Benecos Natural Mascara Super Long Lashes *
Benecos Natural Eyebrow-Designer sävyssä Gentle Brown *
Lumene kulmageeli
Benecos Natural Powder Blush Fall In Love *
Benecos Natural Highlighting Powder Stardust
Benecos Hot Pink huulipuna *

Onkohan Benecosin huulipunat lopetettu? Biodellyn sivuilla niitä ei enää ole ja tilalla on huulipunakyniä? Harmi sinällään koska huulipunat olivat aivan ihania, etenkin kaikkien suosima Pink Rose...mutta huulipunakynät ovat nykyään suosittuja joten noita pitäisi kyllä tilata testiin vaikka seuraavan kerran kun Benecosin mattapuuteri loppuu. 

Benecosin ripsivärin ja kulmakynän sain myös testiin ja käytin niitä nyt ensimmäistä kertaa. Super Long Lashes ripsiväri vaikuttaa kyllä hyvältä! Massaa tulee vielä liikaa kun on juuri avattu. Tasoittuu varmasti mutta tällä tuntuu tulevan siistit ja pituutta saavat ripset. En halua vielä kehua hirveästi mutta vaikuttaa parhaimmalta luonnonkosmetiikan ripsiväriltä! Kirjoittelen tästä myöhemmin lisää. 


P5140090.ORF

P5140077.ORF

Tämän postauksen päätähti piti olla meikkimuna mutta en voi nyt lopettaa höpötystä kun aloitin :D tämä Benecosin kulmakynä Gentle Brown on sopivan punertava, eikö olekin ihan täydellinen punaiseen tukkaan! Jotkut kynät ovat liian tummia, jotkut liian punaisia. Tämä on siltä väliltä, ihanan luonnollisen värinen mutta silti siinä on särmää. Korostaa silmien vihreyttä ja punaista tukkaa. Apua miten ihana!!


P5140098.ORF

*-merkityt tuotteet saatu Laveralta / Benecosin maahantuojalta / Biodellystä. Postaus sisältää mainoslinkkejä. 

18 kommenttia:

  1. Osaakohan kukaan lukijoista verrata tätä alkupäräiseen? Oon kokeillut Cosmopolitania, Stilaa ja Beautybayn sientä eikä mikään niistä ole lähelläkään Beauty blenderiä, koska ne ovat kovempia ja painavampia. BB on kevyt, joustava ja pehmeä ihoa vasten. Se myös kestää hyvänä päivittäisessä käytössä useita kuukausia. Jos alkuperäistä ei ole kokeillut, saattaa kopioihin olla ihan tyytyväinen, koska niiden tekemä jälki on kelvollista, vaikka muut ominaisuudet eivät olisikaan yhtä hyviä kuin alkuperäisellä. -sh-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen huono vertaamaan kun en tosiaan ole alkuperäistä kokeillut :) toivottavasti joku osaa vertailla? Ainakin tämä oli pehmeä ihoa vasten mutta jämäkkä kuitenkin jotta meikki levittyi hyvin :)

      Poista
  2. Mä en voi enää käyttää noita meikkimunia koska a) liian pitkät kynnet aiheuttavat silmiintökkimisvaaran ja b) en kestä miten likaisen näköiseksi nuo jäävät. Mulla menee munan puhdistamiseen kauemmin aikaa kuin meikkaamiseen eikä ne meikinjämät silti lähde sienestä irti. Hyvin se kyllä meikin levittää mutta pitäisi olla joku virallinen sienenpesijä vieressä :). Just meinasin hihkua, että ihanan väriset huulet, mikä puna tuo on, mutta noitako ei siis enää ole myytävänä? Miten mä oon aina myöhässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sille munalle ole muuten joku oma pesijä? Puna on Benecosin Hot Pink, googlen mukaan Ruohonjuuresta, Ekolosta ja Hyvinvoinnin tavaratalosta löytyisi vielä :) olis muuten sulle tosi kiva, sellainen jäisen huurteinen pinkki :)

      Poista
  3. Valkoinen tähdikki19. toukokuuta 2015 klo 8.43

    Kiitos tästä postauksesta! Olen miettinyt tuon meikkimunan ostoa, mutta aina on jäänyt ostamatta. Kuulisin mielelläni kommentteja myös muilta tuosta alkuperäisestä tuotteesta.

    VastaaPoista
  4. Mä oon ihan koukussa BeautyBlenderiin, sillä saa niin ihanaa ohutta ja tasaista jälkeä meikkivoiteiden kanssa. Tykkään myös siitä tunteesta, kun se sieni on kylmä nahkeankostea kasvoilla (kostutan sen takia sienen viileällä vedellä). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään, viileys iholla piristää kummasti :)

      Poista
  5. Alkuperäinen BeautyBlender on pehmeämpi kun tämä.
    Kokoja en ole näiden kahden välillä vielä vertaillut enkä muutenkaan ole kerinnyt tekemään kunnon vertailuja mutta tulossa on jossain vaiheessa kyllä :)
    Haittapuolena itse koen näissä on juurikin sen kostutuksen. Yleensä aamut on niin hektisiä, etten kerkee mitään ylimääräisiä juttuja tekemään vaan sivellin käteen ja sillä pohjat. Mutta sitten kun on aikaa ja haluan saada ihanan tasaista jälkeä niin otan munan käyttöön, koska se on siihen ihan täydellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kokemuksesta! Minä kostutan tämän siinä sivussa kun meikkaan. Sitten pohja jonka annan tasoittua puuron teon ajan. Sitten puuterointi :) on ne aamut hektisiä täälläkin :)

      Poista
  6. Mulla on muistaakseni Real Techniquesin muna, ja se alkoi tosi nopeasti halkeilla. Ehkäpä pitäisi antaa näille uusi mahdollisuus, vaikka yleensä levitän meikkivoiteen ihan vain sormin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kuulostaa kovin laadukkaalta :) nämä ainakin ovat edullisia eivätkä ole alkaneet halkeilla tai murentua :)

      Poista
  7. Näitä mitä kutsut Biodellyn meikkimuniksi sanotaan myös nimellä Hyvän Olon Maailman Make-up Blender kuten pakkauksessa lukeekin! :) Täällä oli lukijoilla muutamia kysymyksiä ja mm. Saara Sarvas on tehnyt vertailua tämän (Make-up Blender) meikkimunan ja alkuperäisen (BeautyBlender) välillä: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/beautyblender-vs-make-blender

    Itsekin olen faktavideon tehnyt tästä Hyvän Olon Maailman Make-up Blenderistä eli sen käyttötavasta ja puhdistuksesta: http://mella-lili.blogspot.fi/2015/02/hyvan-olon-maailman-make-up-blender_25.html

    ^ Linkki siis niille, jotka ovat miettineet kyseisen sienen hankintaa! :) Itse olen kyllä ollut tosi tyytyväinen, koska käytän juurikin samaa meikkipuuteria mitä sinä Charming Nails ja sen kanssa toimii hyvin! Puhdistuksessakaan en ole huomannut mitään sen kummempia. Käytän Livboxissa aikaisemmin saatuja puhdistusvaahtoja, joilla meikit kyllä lähtee meikkimunasta helposti joten sieni on aina pesun jälkeen puhdas. Tykkäilen kovasti ja tietenkin edullinen hinta on plussaa niille, jotka ovat pitkään miettineet tämän hittituotteen kokeilua. <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, luin tuon :) mini-muna :D sai hymähtelemään :) kiitos videosta, pitää minunkin katsoa! Ja tosiaan pitäisi putsailla tuota sientä, nyt olen vaan vedellä puristellut mutta...eihän se ole hygieeninen tapa loputtomiin ;)

      Poista
  8. Mä en ole käyttänyt kuin Diorin "munaa" ja BeautyBlenderiä. Oon kyllä tykännyt molemmista, vaikka ovat ihan erilaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis kyllä kiva kokeilla erilaisia niin saisi vertailupohjaa :)

      Poista
  9. Ei oo tullu munailtua , mutta silmämeikki on kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3