tiistai 26. toukokuuta 2015

Insjö Bag Organiser

Insjö Bag Organiser, BagInBag, laukku laukun sisällä, käsilaukun järjestelijä; joko olette tästä kuulleet? Minä olin lukenut siitä aiemmin jostain blogista ja mieleenhän se jäi että kyseessä on varmasti kätevä keksintö. Ilahduin suuresti kun minulle tarjottiin käsilaukun järjestelijää; kyllä kiitos minulla on sille tarvetta :)




Insjö Bag Organiser on suunniteltu pitämään käsilaukun tavarat järjestyksessä, kaikki löytyy nopeasti ja kätevästi. Ei enää hapuilua yhdellä kädellä autolla ajaessa, se nimittäin tulee yllättäen se huulirasvan tarve :D vihaan itse sitä että omistan liian suuren laukun jolle kuitenkin on tarvetta. Tavarat ei pienempään mahdu. Änkeän kaikki huulimeikit ja huulirasvat samaan taskuun ja monta kertaa päivässä joudun niitä kopeiloimaan että missä on se mitä haluan laittaa juuri nyt. Mulla on myös kaikki sikin sokin, kännykkä, avaimet, eväsrasia, juomapullo, pokkari, muistivihko, kaksi kukkaroa ja meikkipussi...kaaos käsilaukussa ei ole enää hallittavissa.



Insjö Bag Oraganiser lupaa auttaa asiassa. Insjön sisälaukku eli BagInBag on helppo vaihtaa jos haluat vaihtaa käsilaukkua. Kaikki tavarat nousevat samassa sisälaukussa ja sen kun vaihdat sen toiseen käsilaukkuun. Eikö vaan kätevää! Pakko sanoa että on ollut nero ihminen joka tämän sisälaukun on keksinyt!



Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Tuotteet suunnitellaan suomessa ja valmistetaan Kiinassa. Laukkujen materiaali on likaa hylkivää, helposti puhdistettavaa nailonia, logo ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.



Minun laukkuni on Saimaa Tuuli mustana. Valitsin klassisen mustan koska oikeastaan kaikki laukkuni ovat mustia joten tämä on ihan ajaton valinta. Värilliset ovat myös kauniita mutta musta on musta ;) Sain mukaan myös pikalukollisen avainrenkaan mikä on ehkä kaunein ikinä!




Saimaa Tuuli on juuri sopivan kokoinen käsilaukkuuni näin vapaalla. Töissä ja arkena yleensä mulla on Puman koululaukku. Tykkään kun se on tilava ja mukava kantaa mutta kun se on kuin pohjaton suo ja tavarat ovat levällään! Saimaa Tuuli sujahtaa kätevästi Pumaankin ja laulkuun mahtuvat lisäksi juomapullo, eväsrasia ja pokkari!




Insjön tuotteita voi siis ostaa nettikaupasta tai jälleenmyyjiltä. Ja koska mulla parhaat lukijat, Insjön kanssa haluamme tarjota alekoodia jolla saat ilmaiset toimituskulut tilauksesi yhteydessä koodilla TAVA1 . Onko ystävällä, äidillä tai siskolla syntymäpäivät tulossa? Insjö on varmasti kätevä lahja, ainakin mulle tuli heti mieleen että mikä oikeasti voi olla tarpeellisempi lahja joka naiselle. Ainakin itse ilahduin tästä ikihyväksi ja tarpeeseen tuli. Kiitos Insjö :)

Miltäs tälläinen laukun järjestelijä kuulostaa? Vai joko sinulla kenties on oma Insjö?

30 kommenttia:

  1. Tuo olis varmasti kätevä muutamissa blogeissa nähnyt =)

    VastaaPoista
  2. Mä jouduin hankkimaan tämän pari kuukautta sitten juurikin siitä syystä, että käytän isoja laukkuja, jotka on sitten täynnä kaikkea roipetta. Tän avulla on laukunvaihtokin mahdollista ilman hermoromahdusta :). Yleensä tajuan just lähtöhetkellä, että haluaisin vaihtaa laukkua mutta eipä sitä enää jaksa/ehdi, joten samalla mennään koko ajan. Tämä myös ryhdittää laukkua mukavasti jos laukku sattuu olemaan kovinkin säkkimallinen. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mun käsilaukku on "joku vaan" ja Insjö tosiaan pitää sen mallikkaana ja siistin näköisenä :)

      Poista
  3. Kyllä mun nyt pitää vihdoinkin hankkia tää. Ihan hemmetin ärsyttävää kaivaa isosta laukusta tavaroita.
    Ja just sitä tavaraa mitä etsii ei meinaa osua käteen ei sitten millään! Ja mikä kamalinta: huonolla tuurilla kynnet voi napsahdella kun oikein joutuu penkomaan ;) No niin, nyt mä menen tilaamaan oman Saimaa Tuulin. Se on varmaan tarpeeksi iso mun laukkuun.
    -Tarabel

    VastaaPoista
  4. Ei löydy omaa vielä, mutta tämä on jo toinen postaus jonka takia ostokuume nostaa päätään... :)

    VastaaPoista
  5. Musta tää järjestelijä on varsin oiva idea, jos kassissa on kannettavana vähänkin enemmän kamaa. :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on ollut muutaman vuoden kaksi eri kokoista Reddogin järjestelijää. Ovat kyllä näppäriä. Noin paljon taskuja niissä ei ole, mutta tykkään kovasti. Nytkin on laukussa yksi käytössä :) Kyllähän sitä tavaraa tulee laukkuun nakattua, niin nuo helpottaa niiden tavaroiden löytämistä kummasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minusta tuntuu että nyt kun on Insjö käytössä niin sitä turhaa tavaraa ei tule edes hamstrattua laukkuun? Kun ei halua pilata siistiä järjestystä :)

      Poista
    2. No se on totta, nyt kun sen sanoit :) Mulla ei ole nyt mitään ylimääräistä sälää laukussa pyörimässä.

      Poista
  7. Ostin tän viime vuonna ruskeana. Ja sitten piti ostaa sille laukku =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin että Insjö ensin ja sitten vasta laukku :D voi Mili :D

      Poista
    2. Niin =D ja meni ikuisuus valkatessa MKn ja Rebecca Minkoffin välillä! Valitsin sitten vihdoin RM kun tuli kunnon tarjoukseen.
      On mulla muitakin laukkuja joihin tuo menee , mutta uusi kokonaisuus kato (;

      Poista
  8. Ei ole todellista! Onko tuo kirja sattumalta Camilla Läckbergin Majakanvartija? Oletko lukenut, millainen oli? Ostin tuon joskus pokkaritelineestä reissusta. Matka ei sillä kertaa kuitenkaan mennyt niin kuin olin ajatellut, enkä saanut lukea kirjaa rauhassa, joten se jäi sitten aloittamatta. Siitä lähtien se on lojunut mökillä hyllyssä vuoroaan odottamassa. Pitäisiköhän vihdoin seuraavalla mökkireissulla lukea...
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Se on ihan älyttömän hyvä ja jännä, piti ihan ahmimalla lukea! Huomaat varmasti kun aloitat lukemaan :) Samaten se uusin Leijonankesyttäjä on todella hyvä, sattumalta sain lainattua kirjaston pikalainana. Mutta se pitää ostaa omaksikin, oli niin hyvä.

      Poista
    2. Mä odottelen kans että sais sen Leijonankesyttäjän kirjastosta. Edelliset kolme kirjaa luettu viimesen parin viikon aikana ja tykkään kyllä kovasti!

      Poista
    3. Läckbergin kirjat olen lukenut paria lukuunottamatta. Mielestäni uudemmat on parempia kuin vanhemmat :) oivallista luettavaa kesälomalle :)

      Poista
  9. PS. Myös tuollaista organisoijaa olen ollut hankkimassa jo pitkään. On kyllä yksi ihan parhaita keksintöjä pitkiin aikoihin!
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todella, erittäin kätevä. Kiittelen mielessäni joka päivä :)

      Poista
  10. Sain eilen karvaasti kokea miten tarpeellinen tämä olisi mulle! Aivan hullua sättäämistä aurinkolasien, lompakon ja puhelimen laturin kanssa! Kääk!

    VastaaPoista
  11. Ihan hyvä idea, mutta.
    Mitä suurempi laukku, sitä enemmän sinne tulee haalittua tavaraa ja sitten olkapäät huutaa hoosiannaa, kun sitä "säkkiä" pitää kanniskella mukana. Näin käy joka kerta.
    Ostin nyt tosi pienen käsilaukun, johon sitten ei mahdukaan kaikki välttämätön mukaan. Laukku on ihana, mutta onko tuossakaan nyt mitään järkeä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on ihan kamalaa kierrellä kaupungilla jonkun kilokaupalla painavan kassin kera :) ei siinä ole järkeä kun mitään ei mahdu ja se pieni laukku tuntuu liian pieneltä :) siksi aina valitsen ison laukun :D

      Poista
  12. Oi voi, tuo olisi niin kätevä! Munkin laukussa pyörii ties mitä pieniä juttuja, niin tämä olisi niin täydellinen! :D Pitää varmaan jossain vaiheessa hommata tämmöinen, viimeistään sitten kun koulu alkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin kätevä! Ja kivan näköinen:) varmasti tykkäisit ja olisi tarpeellinen sullekin :)

      Poista
  13. Mä en ymmärrä tosin sitä, että jos toi sisälaukku maksaa jo noin paljon (ebaysta saa vastaavia muutamalla eurolla), niin miksi ei samantien panostaa vähän enemmän ulkoasuun ja tehdä vaan laukku jossa on paljon sisätaskuja?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sellaisiakin laukkuja on mutta ovatko ne niin hyviä ja pystyssä pysyviä kuin Insjö? Minusta Insjön paras puoli on se kun sitä voi vaihdella laukusta toiseen :)

      Poista

Kiitos kommentista <3