maanantai 27. marraskuuta 2023

Jos vähän jotain jouluista...

Mitään varsinaisia joulukynsiä tuskin ennätän tehdä mutta talvista kylläkin :)

Pari lakkaa viime vuoden OPI joulukalenterista;  Big Apple Red ja Lincold Park After Dark. Molemmat klassisia sävyjä, omenanpunainen ja tumma vampy creme.

Molemmat pirullisia lakata minipullosta, punainen lakka oli pitkin pöytiä kun lipesi käsistä ja tumma helposti kynsinauhoilla. Mutta väenvängällä piti tehdä lakkaus blogia varten kun muuten tämä kuolee kokonaan ;) selvisin kahdella kerroksella, molemmat hyvää OPI -laatua ja varmasti parempia lakattavia isosta normaalista pullosta.

Etenkin Big Apple Red ihastutti, todella kaunis peruspunainen. Lincoln Park mulla on joskus ollut ja nätti sävy sekin jos tummista tykkää. Nämä lakkaukset ei pysyneet vuorokauttakaan koska tuli kiire, piti laittaa liian paksut kerrokset ja päällyslakka nopeasti.

Koristelin lakat talvisilla Milveillä jotka joskus ostin Cesarista. Nämä ei erottuneet tumman lakan päällä kovin hyvin, mutta hopea osuus näkyi tosi kovasti ja oli nämä hirmu mieleiset kynnet sen ajan mitä kerkesi pitämään. 

Mitä tykkäät kynsistä, onko kumpikaan lakka ennestään tuttu?

12 kommenttia:

 1. Ompa sieviä tarroja, sopi sekä mustan että punaisen päälle :) OPIn lakat on aivan kokonaan testaamatta, värivalikoimaa ainakin tuntuu olevan loputtomasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis et ole ikinä kokeillut OPI lakkoja? Nyt on jo aika, itse tykkään kovasti <3 värivalikoimaa on ja hauskoja kausikokoelmia :)

   Poista
 2. Nämä molemmat taitaa olla aika klassikkoja, useimmiten on ainakin joulukalentereissa :D Ja joo, ostin OPIn kalenterin tänäkin vuonna, kun sattumalta kurkkasin S-mobiilin ja siellä oli alennuskuponki, niin sai hintaa hieman alaspäin. Eikä kyllä Emotionissa ollut normihintakaan kuin 69 €, verrattuna muiden melkein 80 €...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei paha sijoitus kyllä, tuleehan siinä paljon lakkoja :)

   Poista
 3. Kivan näköiset värit! Olen aina vähän kateellinen toisten kynsille, kun omat kynnet ei kestä mitään muuta kuin käsirasvaa. Kaikista lakoista ja kovettajista sun muista murenee kynnet. Ei auta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei minunkaan kynnet oli huippukunnossa mutta yritän pitää ne lakattuina, tulee jotenkin parempi mieli itselle. Mullakin liuskoittuu ja murenee kyllä :/

   Poista
 4. Hurjan nätit talvikynnet<3 Punainen iskee muhun kynsissä aina, vähän sama kuin huulissakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 punaiset kynnet toimii ihan aina :) huuletkin vaikka harvemmin niitä teen...

   Poista
 5. Meinasin taas Opin kalenterin ostaa alesta, mutta siinä oli liikaa niitä samoja sävyjä. Uutuuksia olisi ollut kiva kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on ensi vuonna parempi :) OPIlla on nyt kiva kokoelma myynnissä, oispa sen minejä ollut siinä kalenterissa ;)

   Poista
 6. Molemmat tuttuja klassiko OPI-sävyjä. Tummempi löytyy. Taitaa olla jo 10 vuotta vanha.
  Nätin kokonaisuuden teit, vaikka suti haasteita toikin.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3